Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 128
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Еййй,Ted_ka да ти е жива и здрава и много-много да те радва! newsm51 newsm51 newsm51

На благотворителния концерт са били събрани необходимите пари за детето - 3600лв.,благодарение предимно на фирмите спонсори.Купона там беше страхотен,а също и на МОЛ-а.Нашия дребосък беше много доволен колко много награди е спечелил!!!

# 121
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,хайде да се видим  примерно в сряда следобяда-към 18ч .......кажете къде-в сладкарница НЕДЕЛЯ ли, в МОЛ-а на горният етаж,че има детски кът или в някой парк с кафе!Ще нося снимки от домовете

......а в Горна можем да си направим срещичка във вторник ...пак около 18ч на малкото фонтанче между ГУМ и РУМ

малък отчет   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=165409.120

# 122
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ! Heart Eyes
Да бъде здрава и да слушка мама и тати!
И много подаръци....  bouquet

# 123
Честит Рожден ден на Калинка. Теди желая ти много щастливи дни с малката принцеса  bouquet
Сиска давай идеи че незнам какво ще правя без детегледачка. Целият ми труд досега отива подяволите. Направо съм бясна Twisted Evil

# 124
 ooooh!много поводи съм изпуснала ,но искам да пожелая на всички рожденици от тази седмица много усмивки Grinning  bouquet

# 125
Честит рожден ден, красива Калина!Желая ти много здраве, щастие и безгрижно детство!

# 126
Честит Рожден Ден на рожденничката ни   а за мама     bouquet

# 127
Честит рожден ден на Калина  bouquet

# 128
Здравейте.
Може ли да ми каже няой ортопед в Търново, който да гледа на ехограф /става въпрос за малката/?

Диде, ако този път съм разбрала правилно и навреме - среща в сряда, 06.05
Момичета,хайде да се видим  примерно в сряда следобяда-към 18ч ....... в МОЛ-а на горният етаж,че има детски кът или в някой парк с кафе!
ще опитам да се организирам  Peace

# 129
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте.
Може ли да ми каже няой ортопед в Търново, който да гледа на ехограф /става въпрос за малката/?
Доктор Антонов. Работи към медицински център "Аркус", който се намира в дясното крило /когато си с лице към входа/ на Новата болница. Телефонът на регистратурата за запазване на час е  668 311.
Друг вариант е д-р Здравков в МЦ "Селина" -  тел.: 62 21 24.

Момичета,хайде да се видим  примерно в сряда следобяда-към 18ч .......кажете къде-в сладкарница НЕДЕЛЯ ли, в МОЛ-а на горният етаж,че има детски кът или в някой парк с кафе!Ще нося снимки от домовете
Уточнете час и място - ще се опитам да дойда!

# 130
 newsm78ами вие кажете мястото

# 131
Аз живея на Пишмана, а ще съм с дечурлигата и ми се иска да е по-наблизичко. Мен лично ме устройва МОЛ, на кафето на последния етаж??? Около 18ч...Но мога да дойда и на друго място. Peace

# 132
Благодаря на всички за поздравите! Hug

# 133
  • софия
Д-р Здравков в медицински център "СЕЛИНА". Намира се на "Беляковско шосе".
Работи със здравната каса. Аз останах доволна от него... обяснява всичко на разбираем език, а не с термини!

# 134
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
МОЛ ли остава за срещата в сряда?

Общи условия

Активация на акаунт