Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 303
  • 435
  •   1
Отговори
# 120
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
abigale    всяка помощ е добре дошла  Hug по всяко време   bouquet Ти от къде си по-точно из нашият край  Heart Eyes
Чакам снимки от абитуриентите и ще ги кача да ги видите

# 121
Момичета,имам една молба към вас-можем ли да се видим днес примерно в 18ч при малките фонтани с пейките ...между ГУМ и РУМ, и да съберем малко парички,кой колкото може-2.3 лв Hug няма значение,който колкото може да даде!Утре сме поканени в 10ч на тържеството при децата от с.Страхилово,а в 14ч при децата в с.Горски Сеновец.Ако могат да се съберат малко оборотни пари за някакви дребни подаръчета,пък даже и да са балони/аз ще нося помпа да им ги надуем бързичко/,сладкиши и евентуално малко подпомагане за горивото...че всеки път сами се справяме с мъжът ми .....Знам,че късно го пиша,ако някоя от вас може утре сутринта-няма проблеми,може и след посещението ни....утре в Детският кът от 17.30 ч ще има празник организиран от Прокредит банк и ще съм там.Ако има желаещи да дойдат с нас-да се обадят,хубаво е да сме по-вече,за сега сме аз,съпругът ми и Елена/тиха вода/

# 122
Не съм видяла, съжалявам.
Утре сутринта къде?

# 123
аз така и неотидох,че валеше-утре сутринта ще съм в 8.30 ч в Свети Валентин-който може да дойде Hug
тиха вода -обади се
има ли желаещи да дойдат с нас?
4-86-26 дом.

# 124
Първо да благодаря на ТИХА ВОДА  за финансовата помощ която е поредна,при всяко посещение на дом заедно се самофинансираме  Hug
Ходихме преди обяд при децата в с.Страхилово!Празника беше много хубав,занесохме много играчки,дрешки,цветни моливи,сладки предоставени ни любезно  от ЕТ"КВН-К.НИКОЛОВ"  с цех за производство в с.Поликраище   bouquet С нас дойде и шефката на фирмата,в следващите дни ще им занесе брашно,захар и още подаръци!
След обяд бяхме на празника на децата в с.Горски сеновец,там са деца с увреждания,празника беше мноооого хубав,много емоционален,много песни,много настроение и танци имаше!Пак имаше сладки от същата фирма!Не ни се тръгваше!Взехме с нас дъщеря ни и приятелката и,защото децата се радват на гости,но най-много се радват на деца-гости!От там е едното момче,което ще изпратим по един проект за обучение в Гърция като готвач!И ........едно детенце там,един бисер пеещ прекрасно,но неосиновен досега защото е от ромски произход  Sick .....сме си поканили на гости другата седмица с директорката/много хубав и отговорен човек и ръководител/...шести клас завършва и като нищо да му станем приемно семейство Embarassed
............има много снимки.....но съм малко невчас с тия работи и утре като си инсталирам което както трябва на компа и ми покажат как става-ще прехвърля снимките от апаратчето

# 125
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Дидка,  Tiha voda, smile3501! Отново сте стоплили детските сърца!

# 126
  • sofia
Дидка,  Tiha voda, smile3501! Отново сте стоплили детските сърца!

Диде,Тиха вода,поздравления   bouquet  bouquet  bouquet 

Диде,моля те само не пускай тука снимки на децата Praynig

# 127
добре! няма проблеми  Hug който иска може да ги види на някоя от срещите ни
.....в Горна Оряховица ....мамите  Thinking да се видим във вторник,18ч на малкото фонтанче между ГУМ и РУМ,ако вали на кафето дето е там до фонтанчетата Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 юни 2007, 13:20 от Дидка

# 128
Току що се връщаме с мъжът ми  от посещение в помощното училище във Велико Търново-искам да изкажа възхищението си от директорката и персонала-училището свети,ремонтирано и благоустроено,просторна и светла компютърна зала с много компютри  Stop  при това отключена и достъпна за децата / за разлика от тази в дома в гр.Стражица/!Имат нужда от дрешки децата и от обувки/за деца завършващи осми и десети клас/- ще им занесем каквото можем!Имат нужда и от училищен автобус,кмета за съжаление не е откликнал на молбата им и не е съдействал,а имат деца с церебрална парализа и въобще деца от всички краища на града + тези от домът в града,не е удачно да се придвижват с градският транспорт!Търновските мами-като се видим утре трябва да организираме едно посещение в домът за деца лишени от родителска грижа и въобще има за какво да си поговорим...а вие сте   bouquet огън момичета  Hug

# 129
  • sofia
Току що се връщаме с мъжът ми  от посещение в помощното училище във Велико Търново-искам да изкажа възхищението си от директорката и персонала-училището свети,ремонтирано и благоустроено,просторна и светла компютърна зала с много компютри  Stop  при това отключена и достъпна за децата / за разлика от тази в дома в гр.Стражица/!Имат нужда от дрешки децата и от обувки/за деца завършващи осми и десети клас/- ще им занесем каквото можем!Имат нужда и от училищен автобус,кмета за съжаление не е откликнал на молбата им и не е съдействал,а имат деца с церебрална парализа и въобще деца от всички краища на града + тези от домът в града,не е удачно да се придвижват с градският транспорт!Търновските мами-като се видим утре трябва да организираме едно посещение в домът за деца лишени от родителска грижа и въобще има за какво да си поговорим...а вие сте   bouquet огън момичета  Hug

Диде,колко деца са?
МОН миналата година са правили дарения на у4илищни автобуси newsm78

# 130
Днес в Горна никой недойде на срещата,вярно че попреваля леко,но небеше сериозен дъжд,изпих едно кафе,малкият пощуря наоколо,мина Лейси и се отчете със скромна сумичка  Hug но от сърце
.........а това е снимков отчет от посещенията ми в домовете на 1 юни
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139993

# 131
Ние няма да можем да дойдем на срещата, чакам гости от София.
Весело изкарване.
Дидка не мога да отворя снимките,иска ми парола.

# 132
# 133
Ами чудесно,само защо директорът на домът в Балван,не ми е звъннал да ми каже,можехме да идем Sick

# 134
  • sofia
Ами чудесно,само защо директорът на домът в Балван,не ми е звъннал да ми каже,можехме да идем Sick

ми,знам ли Confused
Реших да ви информирам само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт