Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 144
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета. Искам да ви питам как ще празнувате утре с децата, ще ги водите ли някъде? Аз се чудя къде да заведа малката, не ходи още на ясла и ми се ще да я заведа някъде....  ThinkingДайте идеи.
Ще има благотворителен карнавал утре, но все още не знам къде и кога  Embarassed. По търновската кабелна телевизия може да кажат нещо.

# 106
  • софия
Благотворителният концерт ще е на "Конниците"от 18,30 часа.
Весел празник! Hug

# 107
Здравейте, мами от Търновския край Hug
Интересувам се знаете ли на какъв спорт мога да водя малкия през лятото, чух за плуване на Мотела, вие знаете ли някъде другаде?
Здравейте, момичета. Искам да ви питам как ще празнувате утре с децата, ще ги водите ли някъде? Аз се чудя къде да заведа малката, не ходи още на ясла и ми се ще да я заведа някъде....  ThinkingДайте идеи.
Разбрах, че в Мола ще има програма от 16 часа, в Практикер щяло да има състезания с велосипеди, а в Горна празникът ще е от 17 на централния площад - при хубаво време, разбира се Peace

# 108
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
17.30 в детският кът ще има празник организиран от прокредит банк

# 109
Еее, хайде, няма ли нетърпеливи мами спортистки сред вас Tired Grinning

# 110
  • софия
Честит празник на всички дечица!  bigdance2        Tada

Много здраве и безгрижно детство.....  bouquet

# 111
Ей, разбира се, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДЕЧИЦА![/glow][/color]  ura  bigdance2 newsm18
А моето още спи и не мога да вляза в настроението на празника  Stuck Out Tongue

# 112
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!

# 113
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРЧЕТА!   Tada
 Карнавала на конете е благотворителен. Ще се събират пари за Мартинчо, тризначето болно  от ДЦП. Нека дадем шанс на още едно детенце за нормален живот 1swing Да бъдем добри и да помогнем в името на всички деца! Ще има викторини, награди,  лакомства,  много музика и чудесно настроение   ura !!!  Заповядайте малки и големи деца!!! baloni

# 114
Честит празник, мили дечица! newsm51  bigdance2 newsm18  Party Time Tada

# 115
Честтит празник и от мен на всички сънчица  bouquet. Мамичета, нашата детегледачка днес ни съобщи че няма да може да гледа Краси вече и сега спешно търсим заместничка - за няколко часа след яслата. Хубаво е да е от Триъгълника.   

# 116
  • Велико Търново
Марианче,имам нещо предвид Peace

# 117
 newsm51 newsm59 TadaЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАЛИ! baloni newsm18  ura

# 118
Разкажете къде бяхте вчера на празника с дечицата и как си изкарахте? Ние сме с варицела от ясла "Мечо Пух" 1-ва гр. и сме си в къщи.  Praynig

# 119
newsm51 newsm59 TadaЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАЛИ! baloni newsm18  ura
Мерси Мире!  love001

Общи условия

Активация на акаунт