Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 074
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Ако искаш мога да питам.Имам среща с доктори от АГ-то.Аз съм една от много доволните и благодарни жени с трудна бременност и раждане,но не съм адвокат на никого.А по въпроса за последната родилка знам нещата от първа ръка и са много по-различни от мнението на всички.Мога да ти отговоря чак утре.
Благодаря!Ще съм благодарна, ако питаш.  bouquet

# 241
Има вече нов ресторант Щастливеца,  намира се в хотел Конкорд, който също е нов  намира се до хотел Милениум до ДСК. Изключителна обстановка и обслужване наистина, редовно ходя там и има прекрасен детски кът!
Е,мерси за информацията-аз не знаех  Hug.До тази част на града рядко ходим.
Ами,че той "Конкорд"-а от години си го има?Защо да е нов?   33uu
Конкорд наистина имаше, но беше само кафе, сега има нова сграда - хотел на долната улица.

# 242
smile3525Ами,аз ,не че нещо,ама не се открих при рожденниците за февруари EmbarassedНе се сърдя де,аз по-рядко пиша тука,ама щото пък детенцето си го открих при априлските и за това..ако може и мен? Joy Joy Joy
Мила,мисля че те има.не си ли на 25.02.? newsm78
Embarassed EmbarassedПардон!Явно много ми се е спяло снощи и не съм видяла...Извинена ли съм?  bouquet

# 243
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНКА/iniici/!ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА,ДА СИ НАЙ-ЩАСТЛИВАТА И УВАЖАВАНА МАМА И СЪПРУГА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 244
Честит празник.Пожелавам ти,със съпруга си да се чувстваш като на първа среща,с децата си като ученичка,а с приятели като тинейджър. newsm59 newsm59 newsm59.Здравето да е винаги на гости в семейството ти,а щастието да отваря вратата.

# 245
Ditta,никой горе,в АГ-то не знае нищо със сигурност.Засега е само предложение,но окончателно нищо не са решили.Така,че май отново ще изостанем в тази сфера. #Cussing out

# 246
Вчера се прибираме от яслата и започваме с къпането(бяха целите в пясък) и откривам,че едното дете не иска да го съблека.С ревове го съблякох,а той изцапан до ушите,зачервен и подут между крачетата.Побеснях. #Cussing out #Cussing out #Cussing out Отидох до яслата (отново),вдигнах скандал.Бяха им разменили обувките,пият от шишета (защото на лелите е по-лесно),но толкова пожълтели,че аз ги изхвърлих.И въпреки че съм от кротките хора този път направих снимки на малкия и ги предупредих,че ще отида в телевизията.А лелята(така нар. медицински лице) ми каза,че аз съм виновна,защото ходят с памперси още.   smile3511 Идва ми да........  fightДайте съвет.С тези моите няма управия.

# 247
Ditta,никой горе,в АГ-то не знае нищо със сигурност.Засега е само предложение,но окончателно нищо не са решили.Така,че май отново ще изостанем в тази сфера. #Cussing out
Благодаря, milka!И аз доста се учудих - на фона на състоянието на нашето АГ само стволовите клетки са ни кусура.... Whistling

# 248
  • софия
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!
Ние утре си заминаваме отново за София, прекарахме тук 5 чудесни месеца....
Желая на всички весело лято и здрави дечица.... Hug

# 249
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
             Честито на рожденничката ...от здраве,обич и късмет да не се отърве   bouquet

# 250
Някой може ли да ми каже, коя беше майката от нашия форум с фризьорски салон? Или пък, ако тя самата се включи още по добре  Simple Smile

# 251
Някой може ли да ми каже, коя беше майката от нашия форум с фризьорски салон? Или пък, ако тя самата се включи още по добре  Simple Smile
Марияна се казва - mariana.iordanova.

# 252
Мерси Теди  Hug

# 253
Още една майка с малко бебе, която би желел да я включите в списъка с болярчетатат  Laughing

Веси мама -    14.03.1981 г.
Малка Рада -  02.04.2007 г.

Рядко пиша напоследък, но бебенцето ми е още мъничко, след няколко дни ставаме на 3 месеца и официално излизаме но "четвъртия триместър", надявам се тогава да съм по-активна  newsm78

BTW.  Новия Щасливеце много хубав, избягали са изцяло то механджийския стил, а шефа на Щастливеца е Цветан Димитров, можеш да го намериш всеки ден по обед в някои от рестораните му да обядва с чаша червено вино.

# 254
  • София
Търновски мами, имам нужда от мнение. Харесала съм един хотел - "Киев" за престой по време на изпитите. Добър ли е? Иска ми се да побързам, защото тогава сигурно ще е лудница, а не искам да спя на гарата. Имате ли мнение е по-добър ли е от "Етър"?

Общи условия

Активация на акаунт