Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 075
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Ифа,феста започва на 21 юли и ще е две седмици.Тази година,ако дойдат всички поканени групи ще е просто уникално яко! Grinning

# 226
milkasmile3501 newsm10
Много е добре така,но го сложи в началото на новата тема  Wink
Иначе за мъжете-аз съм  Naughty Нямат работа тук! Нали сме си женско царство!  Crossing Arms
Ти пък как така ще му даваш да чете?!  ooooh! Ами ако има компромати някъде?  Wink Laughing

# 227
Ифа,феста започва на 21 юли и ще е две седмици.Тази година,ако дойдат всички поканени групи ще е просто уникално яко! Grinning
За кой фест иде реч? Embarassed

# 228
  • Велико Търново
Здравейте мами! Ще вкарам малко off в темата ви, но искам да ви питам нещо. Наскоро посетих един ресторант във вашия град, казваше се "Щастливеца" на главната улица. Останах много доволна от обслужването, кухнята и обстановката. Разбрах, че било цяла верига от "Щастливци"-и Wink. Има ли някой представа от вас, кой е собственика, или собствениците на заведението/а? Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете с отговор. Поздрави!

p.s. Аз между другото съм от Горна Оряховица, но от 15 години живея в София. Simple Smile

Цяла вериге не са-два са PeaceЕдиният от тях до преди две седмици беше в ремонт сега вече може и да са го отворили не знам.Неоф.собственик е Ерджан Алкова!

Мъжът ми по принцип не влиза във форума,но след като го заведох на общонац.форумска среща вече съм сигурна,че няма и да влезе Mr. Green

# 229
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз съм объркала годината на раждане на малкият- 2002 е

# 230

За Международния Фолклорен  Wink

# 231
Има вече нов ресторант Щастливеца,  намира се в хотел Конкорд, който също е нов  намира се до хотел Милениум до ДСК. Изключителна обстановка и обслужване наистина, редовно ходя там и има прекрасен детски кът!

# 232
Дита незнам как ще изчакам още месец,много се радвам на феста Party
Сиска мерси за бързия отговор,а може ли само да ми кажеш дали и сабота работят Hug  bouquetБлагодаря ти предварително  bouquet

# 233
 smile3525Ами,аз ,не че нещо,ама не се открих при рожденниците за февруари EmbarassedНе се сърдя де,аз по-рядко пиша тука,ама щото пък детенцето си го открих при априлските и за това..ако може и мен? Joy Joy Joy

# 234
 Добро утро момичета. Тази сутрин беше лелеееееее:buria: Но вече всичко е ок sun Може да изплувате и да водите децата по разходки
Аз досега в тези жеги направо си мечтаех за нещо такова  newsm41, което да бъде разположено покрай някоя рекичка

# 235

За Международния Фолклорен  Wink
Абе и аз така си помислих,ама да питам за по-сигурно  Wink

# 236
Има вече нов ресторант Щастливеца,  намира се в хотел Конкорд, който също е нов  намира се до хотел Милениум до ДСК. Изключителна обстановка и обслужване наистина, редовно ходя там и има прекрасен детски кът!
Е,мерси за информацията-аз не знаех  Hug.До тази част на града рядко ходим.
Ами,че той "Конкорд"-а от години си го има?Защо да е нов?   33uu

# 237
Чували ли сте, че Търновското АГ започва да събира стволови клетки? newsm78 Със сигурност четох нещо такова в Борба, но май още не бях бременна и много не обърнах внимание...Върти ми се 400лв първа вноска и после май 15 години по 12 лв на месец...ама не се подписвам под това втърдение...

# 238
Ако искаш мога да питам.Имам среща с доктори от АГ-то.Аз съм една от много доволните и благодарни жени с трудна бременност и раждане,но не съм адвокат на никого.А по въпроса за последната родилка знам нещата от първа ръка и са много по-различни от мнението на всички.Мога да ти отговоря чак утре.

# 239
smile3525Ами,аз ,не че нещо,ама не се открих при рожденниците за февруари EmbarassedНе се сърдя де,аз по-рядко пиша тука,ама щото пък детенцето си го открих при априлските и за това..ако може и мен? Joy Joy Joy
Мила,мисля че те има.не си ли на 25.02.? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт