Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 078
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря, Сисе!Благодаря, Диде! Hug
И аз си мислех, че май никой тук няма да ми я направи...Сисе,а в Плевен? Там дали няма някой специалист?
Ако не,ще се ходи до София...
Лека вечер. Heart Eyes

# 46
  • Велико Търново
Няма в Плевен!В София и Варна!Ако,искаш номера пиши на лични!

# 47
Дита ,честито preggo  bouquet
И още досадни въпроси от мен-Горанова ,дерматоложката в поликлиниката ли е?

# 48
  • Велико Търново
Да Peace

# 49
Да Peace
Това "Да" за кога се отнася??

# 50
  • Велико Търново
За доктор Горанова

# 51
Ясно, че е за нея, но за КОГА?

# 52
  • Велико Търново
Ясно, че е за нея, но за КОГА?
:

С теб тая вечер нещо не можем да се разберем Grinning
Ако,питаш Горанова кога е на работа в поликлиниката  последно ми каза,че е в петък преди обед!

# 53
  • У дома, при моето семейство
Здравейте, имам нужда да ме насочите към специалист УНГ за дъщеря ми, че нещо неможем да се оттървем от задна хрема, а в нашия град няма големи спецове. Предварително благодаря  bouquet

# 54
За УНГ-д-р Иринков в "Аура"знам,че преглежда/личен опит/
Дита,честито!Толкова е хубаво това,което ти се случва,през ноември като мен ще си имаш най-ценното нещо на света.Пожелавам ти здраве и лека бременност!Фетална морфология-само в София!Ако отидеш при д-р Димитрова във Фемина,БХС няма да ти е необходим.Трябва да я посетиш 20 седмица,затова помисли да запишеш час месец напред.Ходила съм и при Томова и за Мазнейкова имам информация,ако искаш подробности пиши на лични!Иначе Даря Ганчева е много готина,и аз съм ЗА!

# 55
Здравейте, имам нужда да ме насочите към специалист УНГ за дъщеря ми, че нещо неможем да се оттървем от задна хрема, а в нашия град няма големи спецове. Предварително благодаря  bouquet
Препоръчвам ти д-р Иринков.Работи в поликлиниката в център Аура.Намира се отдясно входа.

# 56
  • Велико Търново
!Фетална морфология-само в София!Ако отидеш при д-р Димитрова във Фемина,БХС няма да ти е необходим.Трябва да я посетиш 20 седмица,затова помисли да запишеш час месец напред.

Даун е генетично заболяване и не знам как може да се види на ултразвук!

# 57
    БХС дава много неверни резултати,само за два месеца даде тревожни резултати при две бременни познати,на които абсолютно излишно направиха амниоцентеза,която си е рискова.Така,че аз съм против кръвния тест,но аз мисля,че най-добре Даря Ганчева да я насочва от какви изследвания има нужда/нямам представа за наследствената обремененост,възрастта и т.н. на Дита/.

# 58
  • Велико Търново
Аз,не насочвам,а споделям какви изследвания съм си правила GrinningКато гледам на моя приятелка детето,което е с Даун ми се свива стомаха,но избора го прави всяка майка за себе си!
И да знаеш,че си много несериозна Hug

# 59
Благодаря пак на Сиска!И на raliar, и на Ифа! Hug
Ще ви пиша на лични значи като затъна пак във въпроси...А щом Дарка ще ме насочва съм също спокойна.Аз си мислех тя дали ще ми каже за тия изследвания...Но явно мога да разчитам на нея.

Общи условия

Активация на акаунт