Слънце Търновският край огрява и любов дарява

• 12 052
  • 307
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Катя от Бюти Peace

# 31
А колко взима за подстрижка Rolling Eyes

# 32
В Бюти имат нови цени от 3 месеца - 8 лв. е подстригване и 4 лв. е миене на коса, но използват професионална козметика на Лореал и никога не се отказвам от измиването  Peace

# 33
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мама Теди-Благодаря!Ще го открия доктора Hug
Нали си имаме фризьорка от форума newsm78

# 34
Здравейте! И на мен ми трябва малко информация- знаете ли къде във В.Т. могат да се намерят пъстри текстилни тапети. Уж всичко има, пък като му потрябва нещо на човек-цък Mr. Green. Иначе навън времето е прекрасно- не е за ремонти, само за пикници е , ама кой както си го направи!Благодаря предварително и весел уйкенд от мен!

# 35
Телефона на др. Илиев - 0888399862
За Тапети - не мога да кажа вече къде - може би в магазина под Вплюс newsm78

# 36
 ooooh!Вярно ,че имаше ,ама съвсем изкючих коя беше Embarassed нали ще си признае без бой Crazy Laughing Wink

# 37
  • Велико Търново
Мариянка е PeaceАтелието е срещу МОЛ,но събота и неделя май почива!

# 38
Сиска златна си Hug
Уф аз май само вечер и събота и неделя имам време Sad
А Катя от Бюти до колко работи Rolling Eyes

# 39
  • Велико Търново
Ами не знам коя смяна е!Ето ти номер в салона 601666 Peace

# 40
Ще ми препоръчате ли фризьор Grinning Rolling Eyes
Стельо Peace
Под ПМГ-то,в новия блок му е ателието.

# 41
 м-да, аз съм , Embarassed  но в събота и неделя ателието не работи щото няма кой да геда малкия. Разбира се ако имам уговорка отпреди ден-два мога да работя, но трябва да съм се уговорила с детегледачката, защото я пускам да си почива тия дни. Иначе до   20.00 часа съм там- добре сте дошли - и не само за подстрижка - може на кафенце  bouquet

# 42
Здравейте,момичета!Как сте в тези страхотни летни дни?
мацки, ето че щастието да бъда мама ме сполетя и мен и живот и здраве ноември месец ще си гушкам бебето!Знам, че повечето от вас вече са изживели това щастие и за това много ще разчитам на помощта ви през месеците които ми предстоят.Аз, уж,чета, интересувам се, но май полека-лека затъвам в безкрайното инфо по въпроса,затова се надявам на вашите отговори на понякога безумните ми въпроси. Embarassed
И дано и други бъдещи търновски майчета се включат, че да си хортуваме по темата... Wink
та, първо искам да ви питам - правили се в Търново тази фетална морфология и къде?Изисква ли тя по-специални видеозони или може и на обикновен?(предупредих ви за безумните въпроси Mr. Green)Аз ходя на ЖК при Даря Ганчева, тя дали ще ми я направи?
Благодаря ви и лек ден.  bouquet

# 43
  • Велико Търново
Хайде,аз да започна,защото съм си правила всички изследвания/незадължителните/.Фетална морфология никой не прави в Търново,та се прави на режим 2Д,но от специалист.В България спец. се броят на пръсти.Аз,ходих в МЦ"Фемина" гр.София.В МД си правих БХС той се прави 16-19 г.с.,ФМ се прави по-късно,когато са оформени всички органи.Дарка не може да ти направи ФМ,но за следене на бременността е ок PeaceДано съм ти била полезна!

# 44
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ditta обърни се към Даря със всичките си съмнения и въпроси-ще ти даде най-точните и полезни отговори .....като специалист имам на впредвид Flutter иначе тука всички мами сме първи помощнички по всички въпроси  Hug да ти пожелая леко и спокойно бременеене  месец ноември неусетно ще дойде,а с него и така чаканото детенце   

Общи условия

Активация на акаунт