Отговори
# 255
Здравейте, момичета!

И днес ... не позволявайте на никой облак да закрие цялото небе.
Хубавите неща не обичат да бъдат планирани. Те винаги държат да ни изненадат.

Желая ви страхотен старт и лека седмица!

Nature Sunny 25 май - необичаен празник*
 Носете бяло и не отказвайте помощ**

Не се препоръчва да взимате остри предмети,
 да правите общо почистване на дома си и
 да метете боклука на този ден -
заедно с него можете да изметете всички хубави неща.
Хората вярват, че на този ден трябва
 да носите дрехи в светли цветове -
 това ще привлече късмет и семейно щастие
Two Hearts
Софи, затрудни ме с този необичаен празник. Трябваше да поровя в Internet, за да разбера за какво иде реч.
Ще спазя традицията - днес всичко ще е в бяло.

# 256
Илайда , Чааръ и Алп от галата на Шуле. Голям линч има за тази Шуле и как Чааръ е приела тази роля не знам за какво става дума ,но ще проуча.

# 257
Joy Ха-хах, "днес съм бяла и добра..
как рядко ми се случва.."
Joy

# 258
Пускам Талисмана🤭 паркирал се е на калъфката на баба си и няма махане от там.

# 259

И... продължавам с видеата, които ме затрупаха.

# 260

И... продължавам с видеата, които ме затрупаха.

Това са ми любими моменти от сериала, много любими. Благодаря! 🤍🤍🤍

И да ви издам една тайна - Толгахан съм го гледала само в "Сега и завинаги" и "Черна перла". Имаше още един, който започнах, но него го отрязаха още в началото и не го помня. Когато споделяте снимки и видеа от други негови роли в миналото, винаги се чудя дали е толкова магнетичен колкото Йит, но така и не съм започвала гледане.

# 261

Hearts

Hearts

празничен следобед Yum
Цитат
Heart Eyes Kissing Heart
Сладурката показва характер.. Joy

# 262
Това са ми любими моменти от сериала, много любими. Благодаря! 🤍🤍🤍

И да ви издам една тайна - Толгахан съм го гледала само в "Сега и завинаги" и "Черна перла". Имаше още един, който започнах, но него го отрязаха още в началото и не го помня. Когато споделяте снимки и видеа от други негови роли в миналото, винаги се чудя дали е толкова магнетичен колкото Йит, но така и не съм започвала гледане.
Дени, Толга е много добър във всички роли и герои, които е пресъздал,
но по-магнетичен от Ийт Козан - няма.
Макар че актьорът винаги пропуска тази роля в интервютата си, феновете го обожават като Ийт.
Сериалът, който спряха на 4-ти епизод е "Дума на честта".
Ако бяха дали шанс на историята в тази занулена продукция може би Джихан Адабейли щеше да се изравни по популярност с Ийт Козан.

# 263

Първите изображения на задържаната Серенай Саръкая

В рамките на разследването за наркотици, насочено към известни личности, Серенай Саръкая, която по това време е извън страната, когато е издаден заповед за задържане срещу нея, е задържана при завръщането си в Истанбул. Саръкая ще бъде изпратена в Института по съдебна медицина след показанията си пред жандармерията.

https://x.com/cumhuriyetgzt/status/2058839832013529280?s=46

# 264
"Една надежда стига" - друг сериал с Толга, занулен на епизод 6, но не е забравен от феновете.

# 265
До колкото си спомням и него го писа Дживелекова?

Новости около Емина.

Нова криза между Мустафа Сандал и Емина Яхович, с която се разведе през 2018 г.

Изчислете му оставащия живот
 Яхович твърди, че Сандал е отнел наетия автомобил, който е бил предоставен за ползване, и отново е завела дело.

В подадената искова молба тя е поискала да бъде изчислена „средната оставаща продължителност на живота“ на Сандал и разходите за автомобила за този период да ѝ бъдат изплатени като обезщетение.

Според публикациите в турските и балканските медии, спорът между Мустафа Сандал и Емина Яхович е свързан основно с изпълнението на финансовите задължения от бракоразводното им споразумение от 2018 г.
Емина твърди, че Мустафа не е изпълнил напълно ангажиментите си по споразумението – включително редовното плащане на издръжка и осигуряването на автомобил (или разходите за него), предвидени в договора след развода.
В някои медийни публикации се посочва, че тя е поискала съдът да изчисли очакваната продължителност на живота на Сандал, за да бъде определена стойността на бъдещите разходи по автомобилното задължение. Именно оттам идва сензационното заглавие „Изчислете му оставащия живот“. Това е правен аргумент за оценка на бъдещи плащания, а не буквално искане за предсказване кога ще почине.
Сандал отрича да не плаща и публично е публикувал платежни документи за извършени преводи по издръжката, като твърди, че изпълнява задълженията си.
Двамата са имали и предишни съдебни спорове. През 2022 г. Емина е започнала процедура за неплатени издръжки, но според медийните информации тогава Сандал е представил доказателства за извършени плащания на значителна стойност.
По отделно дело, свързано с клаузата за автомобил и разходи по него, турски съд е постановил решение в полза на Емина и е разпоредил продължаване на изпълнителното производство за вземане по делото.

# 266
Диди, благодаря за инфото, което си ни постнала.
За Серенай не се притеснявам, ще направи тест, ще е отрицателен и ще престанат да шумят на тази тема.
Емина не я следя, но написаното в статията прави лошо впечатление.

# 267
Еми , това е прекрасно ,че имаш такова доверие в Серенай.
И мен ме отврати това за Емина ,но рекох да споделя.

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт