Майско слънце вън ни грее, Августинче из корема ни дивее.

• 18 085
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,сега нещо ме накара да видя как вървят майските мами/бебета. Казвам ви,изплаших се! Там вали дъжд от бебоци. Слава Богу, здрави и големи! Обаче така като ги чета ми се струва, че не е останало много време и направо ... А ние си имаме време и аз си го искам - още поне 3 месеца този юнак трябва да си стои в мен:), за да си го гушкам
Моля, помогнете ми! Днес имам пак болки като при цикъл - в яйчниците и в кръста, дърпащи! За капак и коремът ми е цял ден стегнат (но целият, а не само като твърда топка около пъпа). Аз нали съм си внушила да се страхувам от преждевремнно раждане, постоянно съм нащрек. Направо съм станала досадна параноичка, нали? кажете ми, вие имали ли сте подобни симптоми и какво са ви казали наблюдаващите ви? Аз утре извънредно отивам да тормозя лекарката за преглед, за да не си тормозя бебето с тревоги. И защо ми трябваше да чета майския формум, изпълнен с мами със симптоми за раждане.  Embarassedама пък поне видях как всичките им бебенца се раждат здрави и големи
Франито, как може като си такова елегантно майче, да ни покажеш такива хубави снимки и дразниш по-пухкавите мами, като мен HugРазбира се, шегувам се. Радвам се, че изглеждаш чудесно. Аз днес също си купих две блузки - не за бремнни, но симпатични - като малко пъстро китче съм!!!
Честито на именниците ви!
Св. Георги да ни пази дечицата от тревоги и неразположения майчини

# 61
  • София
Момичета както ви обещах снимки на новите ми дрешки но не са много хубави
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2796013
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2796016
Ти ме развесели искрено Joy, какво значи не са много хубави. Дрешките са страхотни! Grinning
 И ти седят много добре. Само се сети, че не всички сме толкова високи, а и кг. на някои от нас са май в повече отколкото трябва/ имам в предвид себе си/.
 Да са ти честити и със здраве да си ги носиш!

# 62
Момичета както ви обещах снимки на новите ми дрешки но не са много хубави
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2796013
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2796016
Ти ме развесели искрено Joy, какво значи не са много хубави. Дрешките са страхотни! Grinning
 И ти седят много добре. Само се сети, че не всички сме толкова високи, а и кг. на някои от нас са май в повече отколкото трябва/ имам в предвид себе си/.
 Да са ти честити и със здраве да си ги носиш!
Добро утро мамчета
 Crazy имах предвид че снимките не са както трябва иначе дрехите са хубави
тиги-мигъл  недей моляти се така  НЯМА ДА КАЧВАМ ПОВЕЧЕ СНИМКИ Weary
    ЛЕК И СЛЪНЧЕВ ДЕН прегръщам ви всички Hug

# 63
Добро Утро!
Франито, много си сладка! Верно не ти личи, че си бременна, ако не е коремчето...Аз въпреки че бях доста слабичка, сега крачетата ми са се понапълнили доволно  Laughing Освен коремче си имам и допълнително дупе и какво ли не  Laughing  Blush!!!
Енти, браво за оптимизма  Hug, аз често се сещам за вас със бебчо и стискам много палци всичко да е наред! И аз бях така след гадното БХС и реших да не мисля за лошото и да изчакам какво ще кажат специалистите, минах през 3-ма и сега ми е спокойно, пожелавам ти от цялото си сърце да се успокоиш и ти и всичко да е ОК с малчо  Hug!
Аз да споделя, че моята болка в коремчето мина и съм склонна да вярвам че е било  smile3550 проблем  Blush...Опитах с ношпа и магнерота, но не ми минаваше и реших да пия дуфалак ( в нета пишеше че това е възможен вариант за болка ) и на следващият ден няма и помен от болката..Дано и не се появява пак  Praynig

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 08:38 от beli4ka

# 64
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Ние снощи се прибрахме уморени, но доволни  Grinning Времето беше разкошно, разходихме се из околността, правихме си пикник, децата естествено бяха най-доволни. Искам пак  Mr. Green
Енти, браво на теб  Peace Продължавам да стискам палци, докато нещата се изяснят  Hug
Франито, снимките са кофти, но ти изглеждаш много добре  Wink
Гита, благодаря за чудесните теми, които правиш  Hug
Добре дошла на новата мама  Hug
Попрочетох нещата, които сте писали по диагонал, така че се извинявам ако пропускам нещо важно.
После пак ще намина  Heart Eyes

# 65
Добро утро и от мен!   bouquet

Gita
-страхотна тема, поздравления, ако не си ти, как ли ще се справим!  newsm51

Не бях в провинцията, а в София, но за сметка на това си изкарахме супер!  Sunglasses
Вчера изпращахме брат ми за половин година за Англия. Честно казано доста се натъжих, но такъв е живота, рано или късно всеки си поема по пътя.
Ния-честито момченце!
Gera-добре дошла.  bouquet Радвам, че пътуването е било страхотно. smile3521 Откровено казано аз немога да се навия да пътувам на такива разстояния.
XrisP-добре дошла! Лека и красива бременност!  newsm03

Franito-изглеждаш прекрасно!

Хубав ден и успешна седмица!   love001

# 66
Добро утро на всички мами.
Днес не се чувствам хич добре. Вие ми се свят и ме боли главата, а съм на работа заради тъпачките от Личен състав, които все не се разбрали и чули и даже ме обвиняват, че не е трябвало да си взимам болнични.
Само чакам да ми оправят тр.книжка и отивам да си почивам, че съм като ударена с мокър парцал.

# 67
честит празник задочно на всички именници и празнували вчера   bouquet
аз да се оплача, че ми се скапа компа в къщи. отново  Close
снощи гледахте ли по нешенъл джиографик за блицнаците? беше много интересно. накаря даваха и раждането - секцио и нормално. ама много подробно, нищо не спестиха. на секциото моят мъж гледаше втрещено, а на нормалното видях, че си закри с ръка очите да не гледа  hahaha ама то вярно и на мен ми стана страшно  Embarassed

# 68
 Добро утро и от мен.  Hug
Много драго ми стана като видях, че сте избрали мое заглавие. А за слънцето то ще си пекне  Nature Sunny, че тогава да видим къде ще се крием    grinning039
За протокола: В петък бях на док. Бебчо е 1 кг и през цялото време ми се плези  smile3534. Бъзика се нещо дребното ама само да се роди, ще го удуша от целувки  Joy За сега се потвърждава момиченцето. Ама другият месец със сигурност ще ви кажа, че нали уж топките слизали късно. А и моя мъж като ме стресна, че ще раждам до мъжко  Shocked все се оглеждам за пишок no.
 Енти - само така. Трябва да мислиш положително. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред. Да пишеш като мине прегледа в сряда.
 spokoСладкишче - тези вашите блейки от Личен състав да си гледат работата и да ти оправят нещата, че да си почиваш. Я им дай малко зор  #2gunfire
Поли-Моли тази твоя приятелка да не се казва Ванина.
Ния - честито ти момченце  
Хрис П - добре дошла  Hug весели мигове с августовските тумбаци.
Чао от мен, че ме чакат задачки. После пак ще надникна.

# 69
ЕЙ, я да ви се накарам аз на всички!!! smile3515 smile3515 smile3511
 smile3512Защо не идвате на лекциите на 9 месеца?!?!?  newsm12 аз съм си самичка августинка там, а да видите отбора на юлските мами колко е готин  smile3525
Айде да се сберем, пък да се запознаем и да се видим наживо, много е хубаво там, хапнеш си, побъбриш с разни тумбаци, чуеш по нещо интересно и полезно smile3521

# 70
Добро утро, бъдещи и настоящи мамчета  Hug

Франи, супер изглеждаш, а дрешките много ми харесаха. Поздравления   bouquet

Нищо не казвате вие за този гестационен диабет  Rolling Eyes Кога ви правят на вас изследванията? Всичко наред ли е? Аз малко се притеснявам, че не е хубаво нещо гестационния диабет, ама тук са рутинни тези изследвания, дано всичко ми е наред.

Ние последно взехме тази ваничка , отделно купихме и поставката и едно нещо против хлъзгане. Какво мислите? На мен ми се стори най-удобния вариант! Анатомична, удобна, има къде да се подпира бебо, разполага с 2 позиции за беб- 0-6 и 6-12 месеца. Има си и една дупка за изпразване на водата, остава да се свърже за канала.

Ния, честито момченце!

Ние измислихме името!!! Мисля, вече дефинитивно  Mr. Green  А той не спря да мърда снощи, такова ритане, такова движение от 23 до към полунощ някъде. Таткото се изуми и му беше страшно приятно  Grinning

Сега ви оставам и пожелавам на всички ви мнооооого хубава седмица, пазете се, погалете коремчетата и пишете!  Wink Crazy Hug

# 71
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета  bouquet!
Франито, поздравления, изгледаш страхотно Peace!/за разлика от мен, дето почнах вече да приличам на тюлен Twisted Evil! хм, че и рима даже се получи Laughing.../
sladkish4e , не се ядосвай Hug! Понякога имам чувството, че особено жените адски злобеят като разберат, че някоя е бременна и забравят какво им е било на тях! Гъски #2gunfire!
Да не ти е ниско кръвното Rolling Eyes? Пий кола или пепси, изобщо нещо сладичко.
Енти, специално се върнах в старата тема, защото миналата седмица нямах много време за нет и не съм чела - не се притеснявай - нали знаеш, че органите на бебчето не растат с еднаква бързина - в даден момент някой изпреварват в развитието си останалите, други пък изостават...всичко ще се изясни на следващия преглед. Моля те, не си мисли лоши работи - само се изнервяш, а и тревожиш бебчето. Всичко ще е наред Hug!

Да ви разкажа малко за нас  - вижда му се края вече на ремонта. В събота с милото налепихме тапетите в нашата спалня - обаче са разкошни, точно такива, каквито си ги представях Peace. Ще се опитам да ги снимам и да ви ги покажа. Но незнам дали ще се получи, защото променят цвета си според ъгъла и светлината.
Остана още малко от прозореца и вратата за боядисване, днес чакам майсторът за ролетните щори/че пак им се скъса въжето #Cussing out/, утре идват да изциклят пода и в зависимост от това кога ще изсъхне лака - или в събота, или в понеделник ще докарат и сглобят спалнята.
Много съм щастлива, но и доста изморена и затова наблягам вече на почивката.

Като подреждах нещата на Калоян и бебешките му дрешки изскочи музикалната му играчка за леглото - оттогава няма оправия - само търчи с нея след мен, навива я да пее и я слага на корема ми - да свиквало бебето с мелодията, която ще го приспива Grinning. Ако се случи в момент, когато мишката много силно рита - само след няколко секунди мелодия и притихва...
А тази нощ неможах да спя - явно в стаята беше топло и Калоян рита като кон - все отвит беше. Тъкмо на разсъмване  миряса - и започна вторият номер - тоя път отвътре - луда работа Crazy...

# 72
Момичета казах на шефа, че си тругвам. Не стига, че имам болничен лист, ами ще ме тормозят да им върша работата. Не ми е паднало кръвното, но явно от Магнерича нещо ми се гади и имам едни киселини, а и глава ме боли, нос тече, айде стига съм ви се оплаквала. Сега си тръгвам да се наспя и мисля, че утре ще съм по-добре. Лек ден на всички. Hug

# 73
  • вкъщи
здравейте момичета!
вчера не можах да седна на компа,за малко щях да родя.цял ден имах контракции,накрая станаха на 3 минути,бая се изплашихме.за щастие всичко се размина,днес съм добре,само дето много ми се спи,не мигнах цяла нощ.теди кашля много,а аз бях от 7 на работа и станах в 6,то не че изобщо съм спала де.сега приключих работа,ще ви почета и ще полегна.пък после следва чистене,готвене и всякакви др поизоставени домакински задължения.отчетох ви се,идеята за бебшките покупки е много добра,подкрепям я!
лек ден на всички!

# 74
Много сте се разпазарували, ей нетърпеливи мами!!!  bouquet
Идеята да се вписва кой какво е напазарувал е яка, щото наистина ще си обменяме инфо. 
На мен не ми остава много време освен за бачкане сега. Тумбито не ми тежи и засега се чувствам страхотно. Днес съм на консултация и ще пиша по-кусно как е момчорляка. Вчера за 1ви път ме изшути към ребрата, може би се бях посвила повечко  Laughing беше много сладък висок шут.Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт