Майско слънце вън ни грее, Августинче из корема ни дивее.

• 18 084
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте и честито на всички, които празнуват! Аз нямам много познати-именници, колкото и да е странно.

Това за албумчето е добра идея. Най-малкото някой, ако хареса нещо, ще обменяме инфо кое от къде е.

# 46
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ!   bouquet

# 47
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!  smile3525 ДА СА ЖИВИ И СЪС ЗДРАВЕ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ!!!
 welcome на HrisP Леко бременеене
... Момичета имам една идея... да направим едно албумче и за бебешките покупки, че май доста станаха  Heart Eyes... а аз съм много любопитна  Embarassed ....

С две ръце гласувам "ЗА" албумче за бебешки дрешки и принадлежности!!! Супер идеяяяяяяяяя  smile3501
Ето, на такива като мен например, това ще е от голяма полза.
Номера с възглавниците между краката и аз го практикувам и наистина спя по спокойно!
Но нещо взех да не мога да спя по гръб!?!?!? Може би и там трябва да слагам нещо .....  Thinking

# 48
  • София
Отново ви благодаря момичета за подкрепата. Не съм предприемала нищо, ще изчакам в сряда прегледа при моята лекарка. Реших да не се паникьосвам, да се успокоя, за да не вредя на моето малко момченце  Praynig Единственото, което правя е да вярвам в успеха, да се моля на Господ и да съм спокойна. По едно време тези дни не ме интересуваше нищо - нито как върви ремонта, нито мебели, нито нищо, но се взех в ръце, защото иначе не съм полезна нито на мъжа си, нито на бебчо! А и всеки ми вдъхва кураж.

Искам да споделя с вас и една радостна новина. Една от майските мамчета е моя приятелка и тази сутрин в 8.00 е родила малката беба. Обади ми се 2 часа след раждането и каза, че е нямало време за упойка и се е измъчила много, били адски болки. Бебето 4050кг, но все пак е родено нормално, въпреки че преди това лекарките я съветваха секцио. Ама това се казва герой. Ох..наближава и нашето време да сме героини  Blush

Честито на всички именници. Да сте живи и здрави и само радост и късмет да ви носят именцата.

Целувам ви всички. Наистина разбрах какво значи да имаш подкрепа на братята по съдба  Grinning

# 49
  • Пазарджик
Здравейте момичета  Hug

Честит празник на всички, които празнуват днес. Вашите именници да ви радват много.   bouquet
Енти, да е здраво и засмяно момиченцето на твоята приятелка.  Hug А теб те поздравявам за решението да мислиш позитивно - така трябва   bouquet
Гери, радвам се че сте изкарали супер - то във Виена не се и съмнявам, такава красота, особено пролет - лято. Ехх...
Добре дошла на XrisP  Hug Една спкойна и весела бременност докрая ти желая.
Гита Ог, адмирации отново за теб и мъжа ти - прекрасна темичка. А заглавието е абсолютно актуално за нас сега - само дето нещо слънцето се е скрило  Grinning Браво на авторката  Hug

Нашето бебонче прави такива салта и кросове из корема ми - дивее та дивее. Сутрин ме събужда, че и баща си чак. И е много сладко - напери се и образува една издутина, като я погалим малко и хоп - влиза си навътре. Сладуранчето на мама, галено още от сега  Joy
Аз съм се побъркала на тема колички вече  #Crazy Направо не знам какво да правя. За сега съм се спряла на Джорданито комплекта, като тази, която Мегита е харесала. Нали ти каза, че била супер и са ви я показали подробно в магазина? Аз смятам да я погледна по-подробно другата седмица в Пинокио. Но сигурно ще ми я донесат от Италия, че на зълвичката ми приятеля е в Милано и може да ни донесе от там. Та се чудя дали пък да не му поръчаме Пег Перего или пък Бреви или пък Кам. Ох... направо съм се побъркала. Ако вие имате мнение за тези марки, моля ви се да ми помогнете   bouquet

Е хайде, от нас толкова. Сега ще се оправяме, че сме на имен ден в Пловдив и трябва да се стягаме. Много весел и усмихнат ден желая на всички  Hug

# 50
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички именници  bouquet! Много здраве, щастие и късмет!

# 51
Честит празник на всички , които празнуват днес Simple Smile Да сте живи , здрави и много щастливи !
Беличка да ти е жив и здрав именника   bouquet

# 52
Видях, че вече има бебшорски неща в албума. Дали ще е възможно да пишем и кое на кого е, за да знаем кого да питаме, ако нещо ни хареса?

# 53
  • UK
 Здравейте коремчета  wavey preggo

party023 newsm38 Wine Glass beer cheers  food002 cook cook Чесрпя за именния ден на Брат ми  Hug  bouquet

Честит Имен Ден на всички празнуващи...  Hug много добре да си изкарате и да си нахранете добре бебоците, че аз вече го направих   261uu

Радвам се, че ви хареса идеята за албумчето и аз вече го направих и дори сложих нашите скромни покупки за бебо  Laughing Heart Eyes

mimsat да миличка аз ти казах за количката  Mr. Green дори вчера окончателно харесах разцветка и само трябва да наблежи времето и да я поръчваме  Heart Eyes

# 54
  • UK
Видях, че вече има бебшорски неща в албума. Дали ще е възможно да пишем и кое на кого е, за да знаем кого да питаме, ако нещо ни хареса?

Докато пиша и ти вече си ги видяла  Mr. Green Heart Eyes

# 55

Докато пиша и ти вече си ги видяла  Mr. Green Heart Eyes

Ей, каква съм наблюдателна. Тц, тц, тц......

# 56
Здравейте мамчета!

На всички празнуващи - честитооо!   bouquet

Ние вчера боядисвахме тавана в банята, монтирахме новите мебели там, купихме и сложиме ваничката/ анатомична, супер е/ - ще гледам да ви постна малко снимчици утре  Wink Свекъра и мъжо работиха, после ходихме по бебешки покупки и в супермаркета със свеки. Тази сутрин чистене, пране- направо съм скапана, а мъжо ми се кара да не правя нищо вече, само да съм си почивала.

В петък бяхме при док!  Мислех, че ще ме сложи на диета, а той докато ме видя, не спря да ме хвали колко съм изглеждала добре  Rolling Eyes После беше шокиран, че съм сложила доста кг, около 7 от началото, но не ми личи и реши, че е вода, та не ми се кара  Laughing  Даде ми Зимофлор и започнах да го вземам, а след 2 седмици трябва да ходя на изследвания кръв и урина, че нали към 26-та седмица се правят и изследванията за гестационен диабет.
Иначе бебо си е ок, всичко ни е наред, доста хълца и аз го усещам. Възбуждам го със сладолед  Mr. Green

Да ви кажа, че едни наши приятели, той италианец, тя - ирландка, живеят в Австралия, им се роди бебче. Тези дни ми пратиха снимки. Потресаващо е, бебчето е родено много рано, едва сега надхърли 1 кг и засега е добре миличкото ... но моя док каза, че 80% от тези деца после са с неврологични проблеми ........ моля се при тях всичко да е наред, а от снимките, които ни пращам направо ме побиват тръпки ... да не дава Господ ..........

Гита, поздравления на теб и мъжо за темичката   bouquet

Мимсат, чувам нашият град се спряга тук  Wink Ние купихме Пег Перего оттук и е много по-евтино, отколкото в Бг! Щом имаш тази възможност, използвай я  Peace Ако те интересува нещо конкретно - питай, аз съм насреща  Hug

# 57
  • UK
 Лелееееее  #Crazy момичета каде сте цял ден  newsm78 вие направо се испокрихте ooooh!

# 58
Честито на всички именници и на всички за родените бебочета около вас!

Като стана дума за Пег Перего две години не е мръднала с всички четири ръце (две от бебето) съм за  Mr. Green

# 59
Момичета както ви обещах снимки на новите ми дрешки но не са мноог хубави
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2796013
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2796016

Общи условия

Активация на акаунт