Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е основното съдържание на публикациите във форума?
Какви са симптомите на гестационния диабет и как се диагностицира?
Какви са някои от симптомите на преждевременното раждане и как да ги разграничим от обичайните болки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е основното съдържание на публикациите във форума?
Публикациите във форума се фокусират върху различни аспекти на бременността, включително майчинство, здраве на бъдещите майки, подготовка за пристигането на бебето, споделяне на лични преживявания и съвети помежду си. Форумът служи като платформа за обмен на информация, подкрепа и съпричастност между настоящи и бъдещи майки.
-
Какви са симптомите на гестационния диабет и как се диагностицира?
-
Какви са някои от симптомите на преждевременното раждане и как да ги разграничим от обичайните болки?
-
Как да се справя с коремната болка и главоболието по време на бременност?
-
Какво представлява изследването за гестационен диабет?
ДА СА ЖИВИ И СЪС ЗДРАВЕ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ!!!
на HrisP Леко бременеене
... а аз съм много любопитна 

Единственото, което правя е да вярвам в успеха, да се моля на Господ и да съм спокойна. По едно време тези дни не ме интересуваше нищо - нито как върви ремонта, нито мебели, нито нищо, но се взех в ръце, защото иначе не съм полезна нито на мъжа си, нито на бебчо! А и всеки ми вдъхва кураж.

Направо не знам какво да правя. За сега съм се спряла на Джорданито комплекта, като тази, която Мегита е харесала. Нали ти каза, че била супер и са ви я показали подробно в магазина? Аз смятам да я погледна по-подробно другата седмица в Пинокио. Но сигурно ще ми я донесат от Италия, че на зълвичката ми приятеля е в Милано и може да ни донесе от там. Та се чудя дали пък да не му поръчаме Пег Перего или пък Бреви или пък Кам. Ох... направо съм се побъркала. Ако вие имате мнение за тези марки, моля ви се да ми помогнете
Да сте живи , здрави и много щастливи !

Чесрпя за именния ден на Брат ми 
Свекъра и мъжо работиха, после ходихме по бебешки покупки и в супермаркета със свеки. Тази сутрин чистене, пране- направо съм скапана, а мъжо ми се кара да не правя нищо вече, само да съм си почивала.
Ако те интересува нещо конкретно - питай, аз съм насреща
вие направо се испокрихте