Майско слънце вън ни грее, Августинче из корема ни дивее.

• 18 085
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Мноооооооооого бързам да ви пиша! Не мога да ви опиша как плаках! Орехчо малък така се мърда в мен. Събудих се и си поглеждам коремът - целия във вълни и ритничета от неговите движения! Простете ми вълнението, но за пръв път го виждам! Неописуемо е наиситна! Явно тази нощ се е обърнал с главичката надолу и сега му различавам движенията.
На всичко отгоре тази нощ не съм спала от тревоги и болки!!! Умирах от страх, че нещо ми се случва и раждам. Дори сънувах, че ми пада тапата, че раждам за един час момиче.... Много се страхувах. Embarassed И много ме боля. От страх отивам на лекар и този път няма да позволя да ме преглежда три минути. Явно болките са от контракции и обръщане на бебето! Аз вече съм в 7-мия, ако си гледам според зачатието (според зачатието изчислявам термина за 5.08)
Мноооооооооооого прегръдки!На тези като мен, които не са преживявали такова нещо - силно стискам палци да го изпитат скоро!
А на тези от вас, които се тревожат по един или друг повод, пращам увереността си, че Небето винаги намира начини да ни успокои

# 91
ами lulumba ок, явно никой друг не се интересува от това, както и да е, за информация аз си ходя

# 92
Аз като съм започнала с въпросите пък да взема да си ги продължа: Със сигурност знам, че количката на нашата красавица ще бъде триколка и то с три единични колелета /няма друга причина, освен това, че са големи симпатяги/. Но ... може ли все пак някоя мама да ми обясни какво е хубаво да има количката, освен зимен кош и такъв за лятото???!!! Например ми се струва, че е хубаво да се помпят гумите, но + ли е, ако имат амортисори, трябва ли да има голям кош за багаж /ползва ли се това нещо?/, а чадър?, а комарник?, а портбебе????  #Crazy Направо ще полудея вече - сещам се поне за 100 въпроса още свързани с количките  Embarassed
А какво ще кажете за леглата??? Аз засега знам, че ще е легло с матрак, който е на 2 или 3 нива. Ама .... оттук нататък??? Някоя от майките тук каза, че с дължина на матрака до 140 см около 5 годишно дете може да спи. Ако е така тази дължина и мен ме устройва, че няма да ми се иска всяка година да купуваме легла.  Аз напримен си харесах това легло http://family-bg.com/prX_684.htm?products_id=684&ref=23& … liate_banner_id=8
Като че ли и цената ме устройва. Какво ще кажете за него като за детско легло? Добро попадение ли е?
Оффффф, ади спирам засега с въпросите  Simple Smile
Много ще се радвам да ви чия мнението  Hug

# 93
  • Ланкър, планините Овнерог
Момичета с предварителна уговорка с доктор ли сте решили да раждате.....

Аз-не. И първия път раждах без уговорка-доволна съм от отношението. Имам познати, които въпреки че са плащали, пак не са доволни/ да не кажа, че лекарите са ги претупали, колкото за парите/

# 94
Момичета с предварителна уговорка с доктор ли сте решили да раждате. Аз смятам да се уговоря с мойта гинеколожка и искамда ходя след 15-ти да говоря с нея. Но много се притеснявам, дали не е още малко раничко. Не знам какво да правя, а трябва ли да плащам нещо на болницата, че искам точно нея. Някой вече направил ли е тази стъпка. smile3547. Какво да правя smile3535
Аз незнам какво да правя по въпроса - не съм убедена, че ако си платим ще ме носят на ръце. Аз малко съм на принципа, че каквото има да се случи то ще се случи. Ама ... има времв още...

Тиги-МигълHug Радвам се за теб!!! Струва си плача този кеф

# 95

И аз ще съм с триколка. С Констанца си бях взела такава, но само лятна. С помпащи гуми. Плюса е, че количката върви много леко-с един пръст се завърта, въпреки че самата количка не е хич лека. Минуса е ,че от време-на време се помпат-на всяка бензиностанция е безплатно. Другото че, че може и да спукаш гума-все ще се намери кой да ти я вулканизира. Аз лично не я заменям с друга. Зимен кош мисля, че ще ти е излишно да взимаш за ляно бебе. Достатъчно е количката да има напълно легнало положение.Ето тази съм си харесала за сега, но не съм я виждала на живо още. Има и по-хубави, но не са ми по джоба, а и не мисля, че има смисъл да се дават толкова много пари за нещо, което не се ползва с години. Не съм ползвала порт-бебе, но не ми е и трябвало. Не знам за в какъв случай би ти потрябвало.

За леглата, ние сме харесали от този тип легла. Мисля, че ще го ползваме достатъчно дълго време/размерът е 160/70/+че има и шкафчета.

# 96
Здравейте!!
И аз разглеждах в албума и понеже явно съм от невежите би ли ми обяснил някой защо и как се използва тази възглавничка за кърмене  Embarassed Аз имам такава за пътуване, ама ... то е друго  #Crazy
Явно невежите сме две. И аз нямам никаква идея какво е това  newsm78. Моля някой да поясни newsm51

Повече сме явно. Каква е идеята на възглавничката?

Mr. Green И аз се чудех. На мен ми изглежда безполезно, ама щото явно не знам къде и как се слага  Wink

Олеее, нашето бебе как рита пак, целия ми корем вдясно от пъпа се мърда, има чувството, че ще ме изкорми , голямо движение, голямо чудо. Само така, че мама да не се шашка  Laughing

# 97
Гита, открих бодито на Комес. Аз скоро търсих чувалче за спане и на-много ми допадна тяхнтото. за съжаление беше от пролетно-есенниа модел - плътно, но не много дебело. Казвам за съжаление, защото спрели да ги произвеждат, а на другите фирми са ми дебели или грозни, или и двете!
Ивченце, аз смятам да ходя на лециите на 9 месец, но не съм сигурна кога! А и аз обикновено си сядам анонимно и по същия начин си тръгвам:) Ще ти пиша, когато ходя. Мисля за четвъртъчната лекция!
Браво,Сладкишче,че си си тръгнала. Аз лично съм работила в Министерство и от опит знам, че и да седиш болна на работа, пак няма да проявят човещина и разбиране, така че си пази бебето

# 98
Тиги-Мигъл, мног се радвам за теб  Hug При мен от няколко дни е същата работа  Crazy Преди беше  доста лекичкои все се шашках. Особено от снощи бебо е мнооооого активен  Heart Eyes Да са ни живи и здравички  Grinning

# 99
Гита Ог - това е другия тип който ми харесва  Laughing . Даже си избрах и модел, но не мога да го покажа - видях го в списание, в реклама на Хиполенд. То изглежда като това на "Дибо", единствената разлика която виждам е,че решетката на другото е с по-широки дупки и съответно по-дебели пръти. Смятам на место в магазина да го разгледам по-подробно и ако не е мн скъпо ще вземем него. В другия случай ще поръчам това /"Черен петър"/  Simple Smile

# 100
Гита Ог - това е другия тип който ми харесва  Laughing .

Знам го това в Хипото. Цената му е 318лв. Мисля, че включва и матрака. Ние щахме него да взимаме, но после харесахме това, което ти показах на линка. Това в Хиполенд е малко по-тясно. има и по-скъпарски, но не бих казала, че са по-хубави. В Хиполенд имаше едно, което е по-ниско, но защото е бяло+цветове, е със 100лв по-скъпо.

# 101

И аз ще съм с триколка.... . Достатъчно е количката да има напълно легнало положение.Ето тази съм си харесала за сега, но не съм я виждала на живо още. Има и по-хубави, но не са ми по джоба, а и не мисля, че има смисъл да се дават толкова много пари за нещо, което не се ползва с години. Не съм ползвала порт-бебе, но не ми е и трябвало. Не знам за в какъв случай би ти потрябвало.
Гита тази има ли легнало положение?? Аз харесах една на Mag England - Хайлендър http://www.shtarkel.com/m8.html , обаче някоя майка май каза, че на тази марка не са мн здрави или ... аз така си мисля? Иначе и на мен не ми се дават мн пари за количка. Искам да има доста неща, ама не ми се плащат безбожни пари за това

# 102
Гита тази има ли легнало положение??

Ми, казаха ми, че има, но не съм я видяла на живо. А тази на Маг Ингланд на живо хич не ми хареса, а и ми идва в повече синьото. Laughing

# 103
Тук легълцата май са стандартно 130 на 80 см. На мен ми се виждат малки, вероятно детенце ще се събира вътре до към 2 годинки някъде ..... но след това направо ще му направим негова стаичка  Crazy

# 104
  • ГОре на черешата...
Тук легълцата май са стандартно 130 на 80 см. На мен ми се виждат малки, вероятно детенце ще се събира вътре до към 2 годинки някъде ..... но след това направо ще му направим негова стаичка  Crazy
Нашето е 130/ 70. Още спи в него. Е, сгънат на 8, ама от пет дни нали си има негова стая...цар е сам на голямото легло Peace.

Общи условия

Активация на акаунт