Майско слънце вън ни грее, Августинче из корема ни дивее.

• 18 085
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро момичета,
Леле, колко сте изписали за два дни.
Аз си бях в София почивните дни и се разхождах с приятелки и си почивах в общи линии.
Наистина много сте се разпазарували - аз също нямам време от ходене на работа, а почивните дни гледам да почивам. Мисля чак като излезна в отпуска да ходя по магазините, щото нали тогава трябва да си уплатнявам с нещо времето все пак.  Wink
Сонита, всъщност не знаех, че се прави специално изследване за диабет, защото при мен лично всеки път като ми пускат кръвни изследвания ми изследват и захарта и тя се е в норма, което означава, че всичко е наред - така каза доки. На една моя позната, която ще ражда също август месец преди месец и откриха повишено ниво на захарта и и казаха, че това е диабет от бременността и сега милата е подложена на диата без грам сладко.
Енти, радвам се, че мислиш позитивно - така и трябва и ще стискам палци всичко да е наред с бебчо.
Беличка, и аз тия дни имах някакви болки ту в ляво, ту в дясно ниско долу, ама не бяха много силни. Имам чувството, че се разтягам, щото и таза ме болеше. А може и бебка да ме притиска, щото понякога като си сменя позата и болката изведнъж изчезва. А това с ходенето на 00 и болките и при мен се е случвало като не съм ходила да ме наболява.
Добре дошла на Хрис П - много весели мигове с нас и леко бременее.
Гита, темичката отново е върха.

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
Много сте се разпазарували, ей нетърпеливи мами!!!  bouquet
....

smile3521 smile3533 И аз сложих снимка в албумчето на първата покупка.

Днес съм на консултация и мисля да си изпрося един ехограф, ако лекарката сама не пожелае.
Сонита, тука май не правят отделно изследване за гестационен диабет.

# 77
Ами и на мен ми пускат всеки път за нивото на захарта, но към 26-та седмица се прави едно специално, точно за гестационния диабет, тъй като може да го има, дори и нивото на захарта при обикновените изследвания да е нормално. Вземат кръв, после пиеш сладка течност и после пак - така се вижда разликата и как реагира огранизма.

Аз доколкото знам, навсякъде го правят това изследвание. Щом и на майчето ми са го правили още преди 20 години  Rolling Eyes

# 78
Ами и на мен ми пускат всеки път за нивото на захарта, но към 26-та седмица се прави едно специално, точно за гестационния диабет, тъй като може да го има, дори и нивото на захарта при обикновените изследвания да е нормално. Вземат кръв, после пиеш сладка течност и после пак - така се вижда разликата и как реагира огранизма.

Аз доколкото знам, навсякъде го правят това изследвание. Щом и на майчето ми са го правили още преди 20 години  Rolling Eyes

Явно сега вече не го правят. И с предната бременност не са ми правили такова изследване.

# 79
Ей Мариянамама я да си почиваш бе мамче. Какво чистене и готвене. Вчера цял ден с контракции и болки. САМО ПОЧИВКА. А ходи ли на доктор това на 3 мин. с контракции  Shocked аз бях така с 8 см. разкритие.
А за покупките аз не съм купила абсолютно нищо  Crazy Ще го оставя за след месец. Айде оставям ви, че много задачки днес. До по-късно.

# 80

Явно сега вече не го правят. И с предната бременност не са ми правили такова изследване.

Странно. Може би го пускат, ако имат някакви съмнения само. Или пък зависи от болницата и града, знам ли  Rolling Eyes
Гита, ти ли беше казала, че си рекордъор по качени кг? Вчера ти гледах снимките и изглеждаш перфектно, така че съм сигурна, че си си ок.

Аз с моите качени 7  Shocked си мисля, че са адски много. Но според калкулатор за килограмите през бременността пък съм точно в норма  Rolling Eyes  Дано кача още най-много 8 до края ...

# 81

Странно. Може би го пускат, ако имат някакви съмнения само. Или пък зависи от болницата и града, знам ли  Rolling Eyes
Гита, ти ли беше казала, че си рекордъор по качени кг? Вчера ти гледах снимките и изглеждаш перфектно, така че съм сигурна, че си си ок.

Аз с моите качени 7  Shocked си мисля, че са адски много. Но според калкулатор за килограмите през бременността пък съм точно в норма  Rolling Eyes  Дано кача още най-много 8 до края ...

А, аз снимки от сега не съм качвала. Даже имам само една с мен от миналата пролет, когато изглеждах добре
  smile3518

# 82
  • Пазарджик
Здравейте мамчета  Hug

Ох, тоз Гергиовден направо ми взе здравето  ooooh! Днес се чувствам като парцал, искам само да спя, гади ми се, вървят ми киселини - изобщо нямам думи просто ...

Sonita, много ти благодаря   bouquet Щом си предлагаш услугите веднаааага ще се възползвам  Grinning Зълвичката ми ще ходи сега към 20 май към Милано при приятеля си, та ще и поставя задачата да огледа и да види кое колко струва. Ти си беше взела на Пег Перего комбинирана, модулна система нали? Като тази ли? На мен много ми харесва. Дали можеш да ми кажеш колко горе долу струва? И беше споменала май за някакъв склад на Пег Перего в Милано - може ли от там да се пазарува? И къде се намира, че да ги пратя направо да видят? А за BREVI имаш ли наблюдения дали е добра количка, защото изглежда мнооого добре?. И за CAM също? Аз направо те засипах с въпроси  Blush Благодаря ти предварително   bouquet
А пък ваничката е супер сладурска - и ние сме се насочили към нещо такова но да видим ...

Марианамама, да почиваш днес - никаква работа. С контракциите шега не бива. То чистенето и готвенето няма да избяга  Hug
Мегита, идеята с бебешките покупки е супер. Браво за албумчето  Hug

Мамчета, оставам ви и се отдавам на работата. Много усмихнат ден ви желая   bouquet

# 83
Гита, това което видях ми хареса, та затова  Peace

Мимсат, сега ще ти обясня  Crazy

Ваничката, със стойката и гуменото против хлъзгане, излезе около 69 еуро общо, дори по-малко тъй като добавих едно плюшено кученце накрая  Laughing Ние я взехме от м-н Bimbolandia. По нета излиза малко по-евтино, но за малки поръчки не си струва, тъй като доставката оскъпява, ако сумата е малка. Иначе, е на фирмата OKBaby - те са производители, намират се в района на Бреша, на малко повече от 100 км от Милано  Peace

Нашата количка е точно тази - Modular System Top, която си е супер и най-добре от цялата серия, тъй като всичко си има включено! Нашата излезе 419 Еуро в крайна сметка / всички 3 части, допълнителни екстри, ново матраче/, директно от производителя, тъй като свекъра ми има един познат там. Нашият цвят е ето този / тук съм снимала едната част от количката/ http://family.webshots.com/photo/2174256740101067625bFGyyB  - тъмно синъо и сиво, цвета го няма тук, тази била от продукцията, която правели за Германия. Иначе по магазините и по нета, тези модели Топ вървят най-често на 559 Еуро! / в Бг май пак излиза повече/

Бреви и Кам са долу-горе на същите цени и като ги гледаш на живо, комбинираните системи на 4 колела много си приличат. Цвета е различен и някои дребни неща. Но, каквато и да избереш, вземи си най-добре Систем Топ, тъй като са най-пълни като система. Други нямат чанта примерно, а само тя после струва от 35 еуро нагоре. Нашата няма само чадър / но мяй повечето не включват/ и противокомарна мрежа. Всички приставки имат няколко степени на регулация, така че стават да слагаш бебето още от новородено.
Имай предвид обаче, че са 3 огромни кашона  Crazy

# 84
Здравейте!!
И аз разглеждах в албума и понеже явно съм от невежите би ли ми обяснил някой защо и как се използва тази възглавничка за кърмене  Embarassed Аз имам такава за пътуване, ама ... то е друго  #Crazy

# 85
  • В светлината на слънцето
Здравейте мамчета с тумбачета  Hug
Гита, пак с мъжа ти сте сътворили чудеса   bouquet
Вася, заглавието е много хубаво.  Peace
Да кажа и добре дошла на мама XrisPwelcome
Екатерина, честито вземане на изпити.  Hands Clap
Гера, радвам се, че Виена ти е харесала.  Grinning На мен това ми е един от любимите градове, но в близката една година май няма да отида, заради беб.  Confused
Енти, стискам палци на прегледа да се окаже, че всичко епнаред.  Praynig
Сладкишче, изобщо не им се връзвай на колежките, ами си гледай здравето и бебенцето.  Naughty
Марианамама, не се претоварвай, че с контракциите наистина шега не бива.  Thinking
Ивченце, аз ще се присъединя с удоволствие към курсовете на 9 месеца, но чак през юни. Този месец наистина ще ми бъде невъзможно, тъй като трябва да подготвя много неща за времето, когато няма да съм на работа.  ooooh!

# 86
Здравейте!!
И аз разглеждах в албума и понеже явно съм от невежите би ли ми обяснил някой защо и как се използва тази възглавничка за кърмене  Embarassed Аз имам такава за пътуване, ама ... то е друго  #Crazy
Явно невежите сме две. И аз нямам никаква идея какво е това  newsm78. Моля някой да поясни newsm51

# 87
Здравейте!!
Явно невежите сме две. И аз нямам никаква идея какво е това  newsm78. Моля някой да поясни newsm51

Повече сме явно. Каква е идеята на възглавничката?

# 88
  • Златна Добруджа
Здравейте!!
Повече сме явно. Каква е идеята на възглавничката?

И аз се включвам във вашия отбор  Crazy

Гита, благодаря ти за информацията за помпата за кърмене  Hug

Я да ви се оплача малко за разнообразие - като отивахме към Жеравна, щом минахме Шумен и ме хвана някаква странна хрема със сърбеж в носа, кихавици, парене на очите, дори устните ми изпръхнаха все едно имам вътрешна температура. През цялото време докато бяхме там това продължи. Прибрахме ли се в Добрич, всичко изчезна с магическа пръчка  newsm78 Е, такова чудо не ми се беше случавало досега.

Нещата в албумчето с покупките за бебчовците са много сладки. Аз все още нищо не съм купувала, като изключим количката, но сега тя е сгъната и прибрана в чувал. Тия дни ако се наканя ще я снимам и покажа.

# 89
Момичета с предварителна уговорка с доктор ли сте решили да раждате. Аз смятам да се уговоря с мойта гинеколожка и искамда ходя след 15-ти да говоря с нея. Но много се притеснявам, дали не е още малко раничко. Не знам какво да правя, а трябва ли да плащам нещо на болницата, че искам точно нея. Някой вече направил ли е тази стъпка. smile3547. Какво да правя smile3535

Общи условия

Активация на акаунт