Uber регистрация

• 362
  • 9
  •   1
Отговори
За втори път се опитвам да регистрирам Uber и стигам до никъде. Казва ми, че телефонният номер е блокиран при положение, че не съм пробвал преди да го ползвам. При втория опит казва че има твърде много опити/повторения и временно не разрешава повече. И толкова. Преди година пак стигнах до подобно положение, но там имах проблем с получаване на SMS и наистина имаше 5-6 опита. Сега почти директно отрязване. Номерата са различни, телефонните апарати също, т.е. едва ли прави връзка че някой отрязан се мъчи пак. Има ли решение тая ситуация? Правя опитите от Германия, да не реши някой че от България и не дават. Доста онлайн услуги се престават с автоматичните си догадки и защити, подобно на анти-спама на пощите, който често отхвърля реални писма.

# 1
Опитите са от Германия, но номерът български ли е?

# 2
Това, което можеш да направиш е да се свържеш с тях през формата за тази цел в сайта, приложението или през профила им в x, където обикновено отговарят по-бързо.

Друг не може да ти отговори на този въпрос, но не е изключение и може да се случи по много причини.

# 3
Не знам, не блокират нови потребители ей така за нищо. Не ти е наред с телефона, да не би да е блокиран отпреди по някаква причина? Не съм попадал в това положение и не е съвсем ясно кога ти казва, че е блокиран, още като пишеш телефона ли или след като получиш смс с кода?
Пробвай с друг номер, ако самия номер е проблема.

# 4
Мисля, че ако номерът е български, няма да може да се регистрира, защото в Бг Uber е забранен. И аз опитах на една екскурзия навън, но не ми разреши и все карахме един португалец от групата да ни вика коли.

Последна редакция: нд, 10 май 2026, 17:16 от Мила Атова

# 5
Ако номерът е български, няма да може да се регистрира, защото в Бг Uber е забранен. И аз опитах на една екскурзия навън, но не ми разреши и все карахме един португалец от групата да ни вика коли.

Няма такова ограничение, използвал съм го години наред с български номер и не само аз.

# 6
Ако номерът е български, няма да може да се регистрира, защото в Бг Uber е забранен. И аз опитах на една екскурзия навън, но не ми разреши и все карахме един португалец от групата да ни вика коли.

Няма такова ограничение, използвал съм го години наред с български номер и не само аз.
Странно, на никой български номер не разреши да се регистрираме. Миналата година беше това.

# 7
Опитите са от Германия, но номерът български ли е?
Български номер е, но хора около мен имаха работещи регистрации. Възможно е да са правени в по-предни години, а в последно време да ни реже наред. Както казах 2 различни телефонни апарата, 2 номера. На първия опит казва, че номерът е блокиран. Втори опит - твърде много заявки, изчакайте. Следващия път ще търся чужда предплатена карта, но като цяло голям минус за Uber.

# 8
Стана ми интересно сега. Търся и проверявам информация и наистина навсякъде пише, че уж няма проблем да се регистрира бг номер и да се ползва в страни, където Uber е разрешен и оперира. Не знам защо при нас, а и при други хора очевидно, не се получава.

Чатчо предлага да се провери следното:

# 9
Ако не може да изпрати SMS, ще чакаш но няма да имаш нужния код. Само че то ти казва "номерът е блокиран". Цикленето "твърде много опити" започва след първото "номерът е блокиран". Префиксът ясно, че е +3598... без нула. Установих, че интернетът през роуминг излиза с българско IP от оператора, а не някакво германско, така че по този въпрос е по-добре да се мине през местно Wifi. Изчакването 24 няма ефект. Регистрация през браузър само не съм пробвал.

Последна редакция: ср, 13 май 2026, 06:24 от BCD

Общи условия

Активация на акаунт