Ухапване

• 548
  • 5
  •   1
Отговори

Здравейте мами,дъщеря ми на 2 години е хапана по единия крак,няколко по корема и едната китка.Педиатърката каза,че е от дървеници,но нас не ни хапят.Търсих на всякъде и не намерих никакви следи от тях.Имали ли сте подобни ухапвания ?

# 1
Като малка дъщеря ми редовно беше “налазвана и нахапвана” в такъв последователен ред (една до друга пъпла) като ги извеждаха в детската и играеха в един пясъчник под едно дърво. Има едни такива “мравки”, които като са “прищипани” и хапят последнователно и после се позачервява яко и сърби.

Ако са дървеници - търсете следи от “акано” - като тъмно червени петна, по сгъвките на матраци (крият се и по цепнатини) Самата дървеница няма да я видите, търсете “остатъчните” следи от тяхното присъствие.

# 2
Като малка дъщеря ми редовно беше “налазвана и нахапвана” в такъв последователен ред (една до друга пъпла) като ги извеждаха в детската и играеха в един пясъчник под едно дърво. Има едни такива “мравки”, които като са “прищипани” и хапят последнователно и после се позачервява яко и сърби.

Ако са дървеници - търсете следи от “акано” - като тъмно червени петна, по сгъвките на матраци (крият се и по цепнатини) Самата дървеница няма да я видите, търсете “остатъчните” следи от тяхното присъствие.
Търсих и няма абсолютно нищо.Направох изпадам вече в паника

# 3
Може и да не от вашия дом. Припомнете си къде сте ходили. Идвал ли е  някой на гост? Някакви доставки в дома?
И на мен ми прилича на ухапване от дървеници, но може и бълха да е

# 4
Моето дете имаше подобни ухапвания на ръчичката и бузката на тази възраст. Белегът на ръчичката му още стои. Според мен беше от домашен паяк. Повече не се повтори.

# 5
Може и да не от вашия дом. Припомнете си къде сте ходили. Идвал ли е  някой на гост? Някакви доставки в дома?
И на мен ми прилича на ухапване от дървеници, но може и бълха да е
Никой не е идвал.Ходим на две площадки само,като на едната обожава да се люля на тези кръглите въжени люлки.И нищо не намирам вкъщи,предполагам ако е дървеница и ние с баща и ще усетим нещо

Общи условия

Активация на акаунт