Хайде и набор 2001 - 2

• 20 155
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
за училище 18,32,72това са нащите Peace

# 196
  • Sofia
Аз ще търся училище с немски и руски- това е желанието на бъдещата ученичка.
В краен случай само с немски.

Знаете ли нещо за подобни училища, но моля, и къде се намират, защото цифрите нищо не ми говорят.

# 197
  • Linz
В кой район? До нас има- А. Айнщайн, в Младост 2 (което е единият ни вариант).

Днес бяхме на консултация и Александра е станала 17 кг. и 115 см., което е доста малко, но аз се радвам, че е качила (3-годишната й сестра също е 17 кг. и е със същите обиколки!...).

# 198
  • Хасково
здравейте. снощи с мъжа ми имахме разговор и решихме че баткото ни се е качил на главите, нужна е промяна...трябва да му измислим някакви домашни задължения- освен сервиране на масата за друго не се сещам ( за покупки сам не става, че трябва да пресича). Дайте идеи докато съвсем не сме изпуснали края.

# 199
  • София/Сливен
Боклука - това е класика  Laughing

# 200
Ще ти кажа какво прави Вики. Подрежда си стаята, оправя си леглото, подрежда си шкафовете, прибира прането, простира чорапите и гащите, помага при сервиране на масата и при отсервирането и, бърше прах, освен това се обслужва изцяло сам, сам и се къпе. Помага  и на брат си.

# 201
  • sf
Ей, аз мислех, че мойта помага, ама като прочетох поста на Ellypr и май се оказва, че нио не прави. трябва май да и измисля повече неща.
иначе Вероника ходи в 18одз на градина. сега ще е предучилищна там. не сме мислели сериозно за училище, но проучваме 31, 38 и евентуалнно 12.
може да е обсъждано, но вашите спортуват ли нещо по-сериозно.
Роки от близо година ходи на синхронно плуване.

# 202
  • Sofia
В кой район? До нас има- А. Айнщайн, в Младост 2 (което е единият ни вариант).

Манастирски ливади.
Мисля, че 73-то е най-близкото с немски, но всъщност нямам кой знае какви претенции за мястото, така или иначе всичко ни е далеч.

Все пак предпочитам, ако няма транспорт, поне да е в района на бул. България или центъра.

# 203
Привет на всички  Grinning !
Тъй като в момента съм на вълна предучилищна, почувствах нужда да потърся инфо за други "набори" на нашата дъщеря.
За статистиката  Simple Smile - Ирен- 14.01.. Започва предучилищна в училище - 145 -то  /профил немски към сдружение Шилер/ . Незнам как ще е. Вчера бях на родителска среща, но честно казано ми е доста притеснено. Тя го раздава доста ентусиазирано, но аз още не мога да си представя как ще се разхожда из училищните коридори и ще се приспособи към нови, непознати деца, нови педагожки. С няколко думи - аз не съм достатъчно подготвена за тази промяна, надявам се нещата да се получат и да продължим лека - полека с порастването...
Колкото до помощта - оправя си стаята, леглото, подрежда играчки и на брат си често, сгъва прането понякога, бърше прах в стаята си. Не спортува сериозно, но пее в детска вокална група. Покрай смяната на горните предни зъби шът-каше известно време, но нещата се наместват вече hahaha .
Ами това е на прима виста.
Ше се включвам с удоволствие   bouquet

# 204
И синът ми тръгва на предучилищна в училище-120-то. Родителската среща щяла да бъде СЛЕД започването на учебната година, така че сега мислим единствено за откриването на 15ти. Ще бъдат 20тина деца в групата, от 8.30 до 12ч. Дано си намери другарчета, за да ходи с удоволствие.
Това е от нса засега   bouquet

# 205
Ние също сме предучилищна в училище. Мина родителската среща и аз имам чувството, че синът ми ще бъде първи клас, а не нулев. Класната ми направи много добро впечатление, а и децата я харесаха.
В неделя тръгват на зелено училище. Синът ми е безкрайно щастлив, а на мен ми се свива корема от притеснение. Самостоятелен е, сам се обслужва, имам му пълно доверие, но пак се притеснявам.   Embarassed
Имам усещането, че малкото ми момче изведнъж порастна!

# 206
За статистиката--Габи е на 18.12 ---и е 115 см висока и 18 кг тежка -28 номер обувки носи
нито едно зъбче не й е паднало още
и ще кара предучилищната в градината
за записване в първи клас--ще бъде в училището на батко си(надявам се)

# 207
  • Хасково
Ще ти кажа какво прави Вики. Подрежда си стаята, оправя си леглото, подрежда си шкафовете, прибира прането, простира чорапите и гащите, помага при сервиране на масата и при отсервирането и, бърше прах, освен това се обслужва изцяло сам, сам и се къпе. Помага  и на брат си.
благодаря. доста материал за обмисляне

обхванала ме е предстартова треска- все пак две години батко си беше в къщи. Върти ми се един въпрос- колко джобни пари да носи в предучилищната.

# 208
Не бях помисляла, че ще му трябват джобни в предучилищна.  Embarassed Ще закусва вкъщи, там може би ще имат някаква предварително заплатена закуска, а след това-обяд пак вкъщи. За какво са му джобни?  newsm78

# 209
...Върти ми се един въпрос- колко джобни пари да носи в предучилищната...
В у-щето, което ще бъде Ирен, не позволяват да се носи закуска, сок или каквото и да е. Предупредиха ни, че е добре да закусват нещо вкъщи, имат закуска в 10, обяд 12.30 и следобедна закуска в 15.30. Купоните си ги плащаме в началото на всяка седмица. Не им позволяват да си купуват нищо от лавката. Ще видим как ще е....

Общи условия

Активация на акаунт