Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 116
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Вержи, Велючито също си върти главата и потреперва с крак като заспива - почти винаги. Аз зададох въпрос на д-р Слънчева и тя ми каза, че това е бързата фаза на съня, т.е. тази фаза, в която ние сънуваме. После като навлезе в бавната фаза или дълбокия сън вече не се върти, а си спи  Peace Стискам палци за втората инжекция  Hug

# 181
  • Варна
Вержи, стискам палци да мине бързо. Поне този път датата за манипулацията ви е по-скоро (няма да имаш много време да я мислиш и да се притесняваш - остават само 4 дни).

# 182
Пробвах и преди и след но никакъв ефект.Насила почти му давам една две лъжички и като я затвори тази уста рев та се къса.Пробвах и с плодове и зеленчуци и каши,но не и не.  Cry

# 183
Здравейте момичета
Аз съм от Стара Загора ,но имам питане за една варненска лекарка.Може ли някоя от вас да ми даде координати на д-р Хаджолян newsm78 или Хаджисян  newsm78 (извинете но го забравих точно)педиатър -хомеопат.Благодарско Heart Eyes

# 184
Здравейте момичета
Аз съм от Стара Загора ,но имам питане за една варненска лекарка.Може ли някоя от вас да ми даде координати на д-р Хаджолян newsm78 или Хаджисян  newsm78 (извинете но го забравих точно)педиатър -хомеопат.Благодарско Heart Eyes

Веси77, това намерих. Дано да е докторката, за която питаш.

Д-р Ерна Хаджолян-Латифян, ул. "Шипка" 15, тел. 052/606 849; 0887 292 849; 0878 292 849,

# 185
браво супер си
да точно това е докторката
наистина много мерси  bouquet  bouquet

# 186
Варненески мами влизам само да ви предупредя, когато купувате цели кутии лекарства проверявайте дали всички хапчета са там.
 Току що връщайки се от контролен преглед влизам в Пикадили център да пазарувам и решавам скъпо-ефтинко да изпълня и рецептата в аптеки Пикадили.. Сега идва ред да давам лекарството и отварям кутийкта и о! небеса 4 хапчета липсват (т.е вместо 20 съм купила 16 капсули). Не не липсват фабрично, защото и 4-те гнезда са отворени по различен начин, ако липсваха фабрично алуминиевото фолио нямаше да е пробито

# 187
Варненески мами влизам само да ви предупредя, когато купувате цели кутии лекарства проверявайте дали всички хапчета са там.
 Току що връщайки се от контролен преглед влизам в Пикадили център да пазарувам и решавам скъпо-ефтинко да изпълня и рецептата в аптеки Пикадили.. Сега идва ред да давам лекарството и отварям кутийкта и о! небеса 4 хапчета липсват (т.е вместо 20 съм купила 16 капсули). Не не липсват фабрично, защото и 4-те гнезда са отворени по различен начин, ако липсваха фабрично алуминиевото фолио нямаше да е пробито

Shocked е как е възможно такова нещо?!

# 188
Здравейте мамита, ако може да ме включите и мен, че чак сега открих че има и варненски форум  ooooh! Живея в Цветен квартал на 27г. - бебе Ема родена на 14.02.2007г.   bouquet
Ако някой знае някоя добра педиатърка долу горе наблизо до Цветния да пише, че май ще сменям мойта. Благодаря предварително Grinning

# 189
Имаме си вече кола  travel travel travel newsm44 newsm68 Мъжото току що се обади и каза че вече е при него  Hug
Черпя  Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 22:34 от DVV

# 190
DVV, честито и безаварийно каране   bouquet
Вержи, аз докато ти дам мечетата и ти ги събра  ooooh! Ама мозъкът ми съвсем изфиряса вече  ooooh! Що не ми напомни Whistling Направо не знам как ще се връщам на работа след време, мноооого съм затъпяла  ooooh!

# 191
Mama_na_Ema, добре дошла! Чудех се откъде ми е познат твоя ник и се сетих - февруарска мама  Laughing

DVV, честита кола!!!
  newsm01

# 192
Много благодаря   bouquet Hug

# 193
  • Варна
добро утро

честитто на ДВВ за колата!   bouquet
ние чакаме мъж да го одобрят за кредит че да си купим и ние нова кола.

Честит първи рожден ден на Никол на Yvonne!  bouquet

мама на ема добре дошла!  bouquet

ние отиваме на консултация , после ще докладваме Peace

п.п. абе времето кво се сбози???? Close

# 194
Момичета моля да ми кажете как бебчовците приеха поставянето на ДТК ваксината. Сигурно сте споделили във форума , но в момента стомаха ми се е свил и не успявам да намеря. Сложиха ни преди три ДТК ваксина от личния лекар, бяхме купили Пентаксим, но ни заявиха, че не било хубаво като се започнело с тяхната.Съгласих се с неохота, но нали е за детето. Та първия ден имаше температура 38 градуса, но я смъкнах, от вчера ръчичката му се е подула ужасно и никакъв риванол не помага, с размерите 3см. на 2 см. Подлудявам!

Общи условия

Активация на акаунт