Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 138
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
а ние снощи заспахме в 21:00 и още спим Shocked
е размрънка се по едно време към 23:00 заради зъбките,та и дадох в просъница да си цокне една порцийка, но не се събуди Wink

ДА ВИ СЕ ЖАЛВАМ:
снощи настъпах паяк на бос крак, от тез домашните ама бая голям Shocked
не помня дали съм споменавала но имам огромна фобия от паяци
та като видях какво съм настъпала направо подскочих , изпищях (АЗ ?!?!?) и ми причерня.замалко да припадна.имахме гости.казаха че  съм пребледняла  #Crazy
та в резултат сънувах кошмари за някви паяци дето се спускат от тавана  #Crazy
снощи си легнахме в 3:00 сега се събудих цялата в пот и ме е страх да зяспя пак а не е като да не ми се спи

# 166
  • Откъм Варната
Вержи споко и аз съм така, нашата къща е 100 годишна и ела и виж какви са огромни и много, не се махат, какво ли не правя и все се появяват

# 167
Спокойно Кали скоро ще се махнат завинаги  Mr. Green Като ги оставите бездомни  Crazy

Мойто дяти заспа на звука на един къртач  Crazy аз си мислех че ще имам проблем покрай ремонта ама засега поне нямам  Heart Eyes
Ау какви са ми хубави плочките и фризчетата ,шкафчето абе всичко   CrazyBlush

# 168
Честито на всички празнуващи.  bouquet  bouquet  bouquet
Ох да ви се оплача-мойта рожба Марти от 10 дена почти не спи ooooh!.Няма денем,няма вечер. ooooh!Само крещи,мрънка и реве. #CrazyОтначало мислех че  защото е болен.Ама сега нищо му няма и пак нищо не се променя ThinkingНа всичкото отгоре се разхлаби,и му тръгнаха сополки,ама са бистрички. ShockedНяма да разправям колко ми се спи,от това ставане през пет минути,сутрин се чувствам все едно ме е газил валяк. Tired Sad TiredНезнам дали не ни никнат зъби newsm78.Питах доки -каза че било рано,и то без да го погледне Shocked.Големия замина с баба си в Монтана за 3 дена,т.е утре се прибира,и занего ми е едно мъчно,мъчно. CryТолкоз за сега,че само се оплаквам Embarassed

# 169
Забравих да кажа-ИВЕ от опит знам,като се удари така дете по главата,слагам на един памук олио и го мажа веднага,колкото по бързо толкова по-добре Naughty.За водата Вержи вече спамена. Peace

# 170
  • Варна
kirkorova може да е от зъбите, и ние сме правили така 2-3 пъти, явно Марти повече се дразни от Лорка  Thinking а и никъде не пише че щом ома признаци трябва да избият скоро, мн ме дразнят тея педита  Close
ние след малко ще ходим на преглед,че ме притеснява. клати си главата наляво - надясно. не изглежда нещо да я боли нещо но се чудя newsm78

днес било Спасовден! честито на празнуващите!  bouquet

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 10:42 от Virginity

# 171
iva-bebe, аз използвам гел "ARNICA" na URGO. Маже се при всякакви удари , стига да не са с открити рани. Много добре действа. Ако го намажеш веднага рядко се получава синина или оток.
Кirkorova сигурно е от зъби. Пробвай с Хамомила 15 на Боарон. На мен доста ми помогна с големия батко.

# 172
baby_doll  благодаря ти,утре ще отида да ни сложат ваксината,че вече е на 10 месеца,а трябваше още на 6 месеца да я направим,но или е болен или нямат ваксина.
iva-bebe и аз така правя,като си удари главичката слагам олио веднага.

# 173
Не издържам вече на този рев ooooh! Cry.Като го оставиш да спи-реве,като го вземеш пак реве,неще биба,неще ам,неще вода #Crazy.Какво му става на това дяти не мога да разбера.Като се е събудил в 17 до 21.30не спа,а после след луди писъци заспа каталясъл докато разказвах червената шапчица Shocked.Почвам да се чудя да го заведа да му леят куршум Thinking-може да се е изплашил
или пък да е урочасън newsm78
Айде лека от мен Heart Eyes

# 174
Добре дошли в клуба Crazy Ники иска само *мама* и да си играй ама в ръцете ми много го мъчат зъбките милото ,цяла вечер се върти като пумпал и скимти  Sad

# 175
Добро утро от нас ранобудковците.  bouquet
Тази нощ имаше подобрение-будихме се на кръгъл час hahaha.И като кукна в 6 едва сега заспа,интересното е че небеше гладен Twisted Evil.Може да съм изплашила детето като давах антибиотика нощно време newsm78.На баткото му казвам какво ще правим като го събудя,ама но тоз бебок ко да му обяснявам- той нищо не разбира.И като го събудя за лекарството веднага бутам лъжицата,за да не се разсъни ooooh!.А като сложим и операцията с аспиратора за нос и капките....,то само кат ме види над него и почва да плачка-мисли,че ще му правя нещо Embarassed.толкова ми е жал за милото Cry
Вержи ходихте ли на доктор-какво каза
Айде лек ден ви пожелавам Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 176
kirkorova най вероятно са зъби,защото и моят Симеон отказва да яде през такъв период.Той яде само Аптамил.Не иска да се захрани това дете.Днес ставаме на седем месеца  party023  party023Момичета кажете как да го захраня това дете.Пробвах всякакви методи,но не ще и не ще

# 177
  • Откъм Варната
Аз успявам да го захраня въпреки неразположенията покрай зъбите, каквото съм му дала не отказва

danipopova2006 пробвала ли си като си изцока млякото след 10 мин да му предложиш пюрето ?

# 178
  • Варна
ходихме при Контрова. на 22ри ще ни слагат втората инжекция   Rolling Eyes

# 179
Стискам палци Peace

Общи условия

Активация на акаунт