Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 147
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Момичета ние отиваме пак до терапията и ако не стане много късно ще дойдем към морската Hug

# 151
  • Варна
http://images17.snimka.bg/002866791-big.jpg ето ни на 5 месеца  Mr. Green

# 152
  • варна
и аз да се разпиша на бързо, че нещо все по-малко време ми остава. децата са добре. аз не много, но да се надяваме че скоро и аз ще се пооправя. имам малко проблеми с мъдредците. то се е видяло, че няма да помъдрея, ама дано не полудея докато ми ги вадят Mr. Green
скоро ще съм добре и ще се видим

# 153
Май само аз съм будна по това време. Дано да ви спят бебоците до сутринта.
Вержи ние сме на вашата възраст и от няколко дни така пищи в количката че незнам какво става. На каката зъбките започнаха да излизат на 9 м и не ми се вярва да е зъб, но все трябва да е нещо. Дано да отмине з'то се страхувам да тръгна към морската.
аз живея в цветния на РОЗА. Някоя съседка????

# 154
  • Варна
Pepadg  то Лорка я сърбят венците ама не е задължително да избият веднага, за съжаление така може да си откараме и до 6ти или 8ми или бог знае кой месец  Sad
аз много се надявах да ги изкара бързо като мене ( на 4 месеца 4 зъба) че като са по-малки по-лесно само лежат и реват а като поумнеят щипят дерат ритат - мани мани  ooooh!

gerito айде да се оправяш и ти с тея мъдреци  Confused Praynig

# 155
  • Откъм Варната
...аз живея в цветния на РОЗА. Някоя съседка????

Ами доста съседки има  Wink

# 156
Момичета имам неизползвана ваксина "Пентаксим", туко що се връщам от личната лекарка и се оказа, че са ни слагали един път ДТК и сега не можело да си комбинира с Пентаксим. Не съм я отваряла дори с лекарката не стигнахме до това. Ако някой се интересува може да ми пише на лични или както прецени. Иде ми да убия докторката изрично я питах дали с тези ваксини които до сега сме слагали може да се слага "Пентаксим" #Cussing out, но няма значение само дано тези които сега слагат да са хубави. Praynig

# 157
Момичета имам неизползвана ваксина "Пентаксим", туко що се връщам от личната лекарка и се оказа, че са ни слагали един път ДТК и сега не можело да си комбинира с Пентаксим. Не съм я отваряла дори с лекарката не стигнахме до това. Ако някой се интересува може да ми пише на лични или както прецени. Иде ми да убия докторката изрично я питах дали с тези ваксини които до сега сме слагали може да се слага "Пентаксим" #Cussing out, но няма значение само дано тези които сега слагат да са хубави. Praynig
Аз съм момичета не зная къде влязох но ми поиска име и за това прибавих75 към името си.

# 158
Ти питай в Хей ние последната ще слагаме пентаксим а досега ДТК беше по здравна каса .Аз знам че може!

# 159
На мен лекарката ми каза, че ако се започне с Пентаксим трябва да се прави само Пентаксим, за обратното не знам.

# 160
Аз днес питах изрично, тъй като на сина ми не му е сложена последната ваксина ДТК  Confused и личната лекарка каза, че може да е пак ДТК по здравна каса или Инфанрикс, ако реша (която е по-хубава).

# 161
Някой знае ли дали при д-р Драганова имат вече хепатитната ваксина.

# 162
Някой знае ли дали при д-р Драганова имат вече хепатитната ваксина.

Има.

# 163
И аз да се запиша в новата тема....ама с лоши вести.  Cry Нали съм влюбена в отрочето си и все си го снимам и колажчета му правя, та напоследък като я изправя да седи, тя ме пуска с едната ръка и си пипа от страни каквото има и му говори. Та реших аз да я снимам седнала и подпряна с възглавница.....речено / сторено, ноо докато оставям фотоапарата я видях как се накланя на една страна и със засилка надолу с главата в шкафа, отскочи като пинг-понг и на земята. Полудях от притеснение, а моето слънчице много се оплаши. Към час не ми даваше да я пусна или да спра да пея. Накрая милата се умори и заспа за около 15-тина минути. Водихме я до спешното и казаха, че нищо и няма, само хематом отляво на главичката. Е да де ама тоз хематом, демек цицина стана много голям до вечерта и както не се приспиваме, така първо таткото после аз седях при нея овече от час......ама детето проплаква и не заспива. Накрая почна да реве много силно и да се захласва на няколко пъти. От чудо и дадох Ефералган и след още половин час гушкане заспа, но аз не. Още ми е пред очите как и отскача главата, а и както и е подутааа........   Да не говорим, че в събота тръгваме за София и нашите ще ме изядът с парцалите.

Та да питам майките с падали вече бебета: Слагахте ли им нещо на цицинките и давахте ли им нещо за успокоение?

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 00:44 от iva-bebe

# 164
  • Откъм Варната
Ох Иве милата, пазете го тез деца бре, и Митака прави така ама е подпрян в на вътрешната част на спалнята и като се наведе и си полягва по корем, далеч от всякакви приземявания

Аз взех да въвеждам малко режим и днес заспа към 10 часа и още спи, направо ми е кеф, а само като си помисля напоследък тез луди игри до 1-2 часа и неще да спи

Общи условия

Активация на акаунт