Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 171
  • 290
  •   2
Отговори
# 135
виви, може да й даваш малко Камомила (хомеопатично) за зъбките. По 5 гранулки се даваха, разтворени в малко вода.

# 136
  • Откъм Варната
Камомили-хамомили, аз давам чай от лайка и мажа с Калгел, венеца е подут и бял, а бебо крив и ревлив

Пазете децата от падения че лоша работа, моя калпазанин още не е летял към земята

Честито ни ново бебче мама valq80 да се възстановява бързо и с нас по разходки

# 137
Вержи не се тревожи, нали знаеш децата Господ ги пази.Нашия батко като беше на шест месеца падна от кошарата.Така и не разбрах как го направи, но се беше прехвърлил и го намерих на земята.Да чукам на дърво вече е на осем години и няма някакви проблеми. А със зъбите и ние сме така, почти не спира да плаче и аз вече откачам.Тъкмо спряха коликите и започнаха зъбите. smile3515

# 138
 Честит рожден ден Киркорова.......дано само хубави неща да ти се случват от тук нататък.     bouquet  И не искам да те шашкам ама тоз твоя доктор не се ли притеснява, че детето може да е болно от коклюш, демек да го е разболял вместо имунизирал, щото аз знам, че коклюша е т. нар. магарешка кашлица.  newsm78

Честито ни ниво бебче.  Hug

Честити месечинки....аз вчера не влизах та не съм черпила и за Теа.......станахме 5-месеца, 62 см. (+3) и 6,250 кг. (+550). Е хайде похвалихме се. Сега да се оплачем, че тати го няма за няколко дни......т.е. кво да се оплачем...май ще го ударим на живот, по женски  Joy

# 139
И не искам да те шашкам ама тоз твоя доктор не се ли притеснява, че детето може да е болно от коклюш, демек да го е разболял вместо имунизирал, щото аз знам, че коклюша е т. нар. магарешка кашлица.  newsm78

Стига сте шашкали жената и то точно на р. й ден  ooooh!

# 140
  • Варна
оффф и ние сме така с тея зъби...голям рев пада  
тази сутрин се събудих с главоболието от снощи ooooh!
и както можете да предположите - още не сме заспали  smile3511

# 141
Аз ви чета, но рядко пиша. Ето за коклюша:

http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80964010.htm  не се шашкайте!

Има ли мамчета, които живеят на ген. Колев, около Санита. Ще се местим там  Grinning

Вержи, не помага ли мазилото (калгел или дентинокс)?

# 142
Привет момичета  Hug
Все по-рядко ми остава време за компа в това хубаво време, но да драсна няколко реда.
Честит рожден ден kirkorova на патерици   bouquet само хубави мигове да те съпътстват и всякакви тревоги да останат зад гърба ти  Hug
Бояна днес става на 5 месеца  Grinning как лети времето, та да ви почерпя по случая   party023 newsm38 Wine Glass  food002 beer и тем подобни, че нямам време за картинки - чудото вече се събуди. Честито и на наборката Лори   Party Time и мама й да не се шашка толкова от едно тупване - така се почва  Mr. Green

# 143
Има ли мамчета, които живеят на ген. Колев, около Санита. Ще се местим там  Grinning

Точно за там не се сещам но в радиос от 5 мин сме много  Hug

# 144
  • Откъм Варната
Покана за масово шествие: Mr. Green

Момичета Герче се е завърнала от пътешествие и ще е в Морската градина, аз ще се смъкна към 12 надолу, който иска да идва с нас да звънка 0889/951461

..Има ли мамчета, които живеят на ген. Колев, около Санита. Ще се местим там  Grinning..

Туй под Окръжна ли се намира, ако е да, аз съм на 10 мин от там

# 145
Туй под Окръжна ли се намира, ако е да, аз съм на 10 мин от там

Аха, където е магазин Бебчо, ама малко по към Чаталджа, съвсем малко.

# 146
Привет! И аз да се запиша в темата. Живеем в района на колхозен пазар, мама Румяна / Bouclessa / 31г. , бебе Даниел  , роден на 25 август 2006г.
Другото име на Дани е Кривотия неземна Mr. Green

# 147
Аха, където е магазин Бебчо, ама малко по към Чаталджа, съвсем малко.

И аз съм наблизо.  Peace Не съвсем, но бързо стигам до Бебчо (10-15мин).

# 148
  • Варна
днес ставаме на 5 месеца!
чувствайте се почерпени за наше здраве!
честито на всички набори по дата!
за мой късмет днес няма да мога да дойда на титя да ви почерпя  smile3533
свеки окончателно се изнасят та ще ходим на гости на новата им къща
ще ви почерпя някой друг път  smile3534
да нацелувате Герито и Никито от нас

Анджи - и ние сме там,от другата страна на ОБ  Wink

# 149
Значи сме комшии  Grinning само да се подредим и ще ви намеря за разходки.

Общи условия

Активация на акаунт