Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 533
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Ако на някой му трябват мечета имам около 6-7 бр. Не ми трябват и ги давам.
Добре де аз не мога да разбера за какво са??? newsm78

# 121
  • Между гори и планини

Ами и на мен така и не ми обясниха. Но аз копувам мокри кърпички, памперси и сега не съм хвърлила някалко пакета.
Ако до утре никой не се обади - отиват на боклука както другите

# 122

Ами и на мен така и не ми обясниха. Но аз копувам мокри кърпички, памперси и сега не съм хвърлила някалко пакета.
Ако до утре никой не се обади - отиват на боклука както другите
Ами хайде някой да ни обясни,моля ви Praynig!!!

# 123
  • Откъм Варната
Има промоция на Памперс, мечетата които са до баркода на памперсите се изрязват и се залепят на една карта и се изпращат, и ти пращат играчка ( 3 вида играчки - пате за 6 мечета, - вибрираща играчка за 12 мечета, - музикален жираф за 18 мечета), но карти се раздаваха само декември и уж и февруари, но незнайно каде, промоцията беше до края на 2007, но поради нахалството и лакомията българина съкратиха помоцията до края на юни

# 124
Има промоция на Памперс, мечетата които са до баркода на памперсите се изрязват и се залепят на една карта и се изпращат, и ти пращат играчка ( 3 вида играчки - пате за 6 мечета, - вибрираща играчка за 12 мечета, - музикален жираф за 18 мечета), но карти се раздаваха само декември и уж и февруари, но незнайно каде, промоцията беше до края на 2007, но поради нахалството и лакомията българина съкратиха помоцията до края на юни
Благодаря ти Калима.Аз чак сега да разбера за какво става дума. ooooh!Нищо няма да хвана от тая промоция значи Thinking

# 125
  • Откъм Варната
Честит рожден ден
kirkorova80

# 126
Добро утро и от мен.  bouquet  bouquet  bouquet
Първо да се извиня за невежеството си Embarassed Embarassed-Не са ни били пентаксин,а умъртвен вариант на полиомеалит.След консултация с доки,разгеле разбрах smile3555 Banghead.Мартин сега е по-добре,и ръчичката му няма зачервено.Обаче как кашляше това дете....чак повръщаше от напъните Cry,сега поне като спи е по-спокойно.Мисля че му никнат зъби newsm78,толкова са надути венците му че ако му дам бибата така плаче пъвоначално,само като ми смуче ръката се успокоява.Всъшност по-скоро ме хапе,а и се разхлаби от събота.Сега освен всичко друго му давам и ентерол ooooh!.Поне баткото оздравя.  newsm10
Благодаря Кали  love001,тамън мислех да се покрия днес smile3508/мразя да остарявам/ но веднага ме усетихте smile3532.Понеже незнам как да ви почерпя виртуално,ще сложа каквото мога  party023 beer cheers Wine Glass cook
Лек ден изпълнен с разходки ви пожелавам lovekiss lovekiss lovekiss

# 127
kirkorova80, Честит Рожден Ден!!!

Здраве за теб и семейството ти! Щастие, усмивки и късмет!

# 128
Честит рожден ден kirkorova80!Много щастливи мигове!А по въпроса за остаряването,ставаме по-красиви.  bouquet

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН kirkorova80!Пожелавам ти много здраве и любов! newsm51
Ние също черпим, днес ставаме на пет месеца  party023 newsm38 УРА newsm44

# 130
Момичета искам да ви кажа, че имаме още едно бебенце в отбора!

Днес в 7.40ч valq80 роди момиченце - 3050г, 50 см.Мама и красавицата са добре!
Пожелавам им много прелестни мигове заедно!
Да расте здраво и красиво дете!

Честит рожден ден и на киркорова80!
Много щастие, любов и късмет!

# 131
Олинце, мечетата ти ще ми свършат работа ако някой има карта, която не му трябва.
И аз имам толкова, но нямам карта.

# 132
Здравейте и от мен, нека и аз да ви почерпя, че ставаме на 5 месеца  party023  cook beer smile3510 newsm44, незнам от къде ги вадите тези големи торти затова само с това мога да ви почерпя Blush
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА Kirkorova80 smile3525
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Братанчо на bela

# 133
  • Варна
честито на празнуващите!   bouquet
аз да се оплача - Лора падна от леглото по гръб на земята
много се уплаши и много плака ( и аз със нея)
а бях я оставила от вътрешнат страна, като я видях едната и ръчичка висеше от дивана и докато кажа "лора,лора,лора" вече беше тупнала  newsm45

# 134
 Горката Лора,дано не се е натъртила нещо.
 И аз да ви се оплача.Малката от 2 дена реве,ама се къса.Вчера направо вече се уплаших,защото не е нормален тоя нейн рев и отидох до окр. болница в спешния.Докторката я прегледа и каза,че ще си имаме зъбче. newsm44Добре, изписа й лекарство там за болките,заспа като я намазах малко след това.Ама днес пак е същата,трябва да я помоля и на мен да ми препише нещо за глава,защото вече ме БОЛИ!!!Направо полудявам.  smile3511Мами кажете ми какво да правя,че ми иде да се гръмна  smile3518До кога ще така???Всеки ден ли???

Общи условия

Активация на акаунт