Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 210
  • 290
  •   2
Отговори
# 105
Ще ти свърши добра работа защото реакциите са към живия коклюшен компонент,А провери ли тогава дали е пристигнала убитата полиомелитна ваксина при вашето ДжиПи

Да, имат я. След месец трябва да отидем да я сложат плюс тази Инфанрикс - в един ден с правели  ooooh!

# 106
момичета, какво слагате за зъбите? Аз мажа с Дентинокс  и Кагел, но няма много ефект. Ако има някакво мазило кажете защото ooooh!

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 12:18 от bela

# 107
  • Варна
Dentinox, Pansoral, и Panadol (в краен случай) ползвам аз  Rolling Eyes
и дъвкането на пръстите на мама помага  Mr. Green
купих й едни лъжички на Bertoni гумени, също много ги хареса  Mr. Green

# 108
Да се запиша и аз набързо -толкова кофти седмица,че ми иде да се гръмна.Първо големия се разболя,тамън викам свърши се сега и малкото коте е болно на антибиотик,така кашля,че чак ми се реве   CryНа всичкото отгоре пак нищо не е наддал-само 280гр за месец  ooooh!!,иначе е дръпнал 3см.Скарах се с доки,като му казвам че детето не харесва ХА НАН,той не  Naughty.Два дни сме пак на нормалния и детето яде като невидяло  Shocked.Само дето  не е добре и ми е мъчно за него.Биха ни ДТК в крачето и пентаксим в ръчичката,ръката му е ужасно зачервена,не дава да я пипаме въобще.Направих му компрес с риванол сякаш не го боли толкова вече.Лошото че незнам температурата от ваксините ли беше или от болеста.  newsm78Незнам дали нетрябва и да ги повторим по-натък,след като се е разболял на другия ден.Иде ми да умра направо. ooooh!
Лек ден   bouquet

# 109
  • Между гори и планини
Защо са му били ваксина като е болен?!  Shocked

# 110
Като му ги слагаха уж не беше.Казах му да изчака една седмица докато се стабилизира и баткото ,той не.Това е резултата от всичко

# 111
  • Варна
kirkorova80 ще те шамаря тебе! прекалено много му се съгласяваш на твойто педи  newsm66
аз ако съм на тебе сега водя малкия да види какво му е направила и вдигам един подобаващ панаир.това не е опитно зайче а дете,твоето дете! Rage

# 112
и дъвкането на пръстите на мама помага  Mr. Green

Я дай един пръст насам Mr. Green дали ще помогне на Ники WhistlingАз вече мойте пръсти не си ги давам с тези зъбки направо ми ги перфорира ooooh! Crazy

# 113
kirkorova80 , сигурна ли си, че точно тези са били ваксините  newsm78
Снощи ходих на моминско парти на дискотечка на "Александър" и беше супер  Mr. Green Само че детето се събуди и без мама не заспа  Rolling Eyes
Целувки от мен и Велючито  Hug

# 114
  • Варна
 DVV ние и без зъби правим пръстите на петмез Mr. Green как стиска това дете не е истина  Shocked
иначе имаме кефче -  с гумената лъжичка мама чеше по венците и скърца  Joy
ние окончателно схванахме номера с обръщането по корем...еххх, свърши спокойствието  Rolling Eyes
днес като се погледнах в огледалото с прискърбие установих че имам бял косъм на веждата  newsm27 cry

# 115
днес като се погледнах в огледалото с прискърбие установих че имам бял косъм на веждата  newsm27 cry

rotfImao rotfImao rotfImao newsm48  Ей бабо Mr. Green

# 116
  • Варна
аз да се похваял че събрах мечетата на Памперс  Mr. Green
сега само трябва да издебна tydy и та я рекетирам за картата  Joy

# 117
  • Варна
Биха ни ДТК в крачето и пентаксим в ръчичката,ръката му е ужасно зачервена,не дава да я пипаме въобще.

kirkorova80 ти направо ме изуми !   Shocked Shocked ooooh! Защо са ви били ДТК и  Пентаксим едновременно ! Ами че той Пентаксима е петвалентна ваксина и съдържа ДТК + полиомелит и менингит ! Защо изобщо сте били това ДТК ! Според мен веднага трябва да се консултираш със специалист , щото вие сте направили двойна доза ваксинация за ДТК наведнъж ! Направо не ми се мисли какво става в детския организъм в момента !Дано всичко да е наред ! Praynig

# 118
аз да се похваял че събрах мечетата на Памперс  Mr. Green
сега само трябва да издебна tydy и та я рекетирам за картата  Joy
какви са тия мечета?? newsm78

# 119
  • Между гори и планини
Ако на някой му трябват мечета имам около 6-7 бр. Не ми трябват и ги давам.

Общи условия

Активация на акаунт