Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 201
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
за ваксинитение сме назад с тях, но се наваксва. Няма да минем неваксинирани.
DVV каква алергична реакция направихте към ДТК-то?

# 91
  • Откъм Варната
...не само за детските! на мен ми искаха дохода една година назад И за тея 200лв!
защото 150-то лв преди раждане се полагат на всички майки,
а тея 200 след раждането - само на безработните. (на работещите им се изплащат майчинските от работодателя Peace )
и искат бележка за доходите защото се води социална, демек ако имаш "достатъчно" доходи, няма да ти я дадат щото нямаш нужда от нея .
някаква такава простотия  Rolling Eyes...

Цитат
1.Еднократната помощ при бременност е в размер на 150 лв. за периода от 45 дни преди определения термин за раждане - само за такива които не получават обезщетение за бременност и раждане, поради това, че нямат необходимия осигурителен стаж

2.Еднократната помощ при раждане на дете е в размер на 200 лв. за първо, второ и трето дете. За четвърто и всяко следващо помощта е в размер на 100 лв. при раждане на близнаци, един от които е трето дете на майката, помощта се изплаща за всяко дете-близнак в размер като за трето дете - Помощта се изплаща за живородено дете, ако то не е оставено за отглеждане в специализирана институция. Помощта не зависи от доходите на семейството.

3.Месечната помощ за дете до завършване на средно образование, но не повече от 20-годишна възраст е в размер на 18 лв. - Изплаща се на семейства, чиито средномесечен доход на член от семейството е по-нисък или равен на 200 лв.

4.Месечната помощ за отглеждане на дете до навършване на една година е в размер на 100 лв.Майката е неосигурена и не получава обезщетение за бременност, раждане и отглеждане на дете

Право на подпомагане имат семействата, чиито средномесечен доход на член от семейството за предходната 1 г, преди месеца на подаване на молба-декларация, е по-нисък или равен на 200 лв.

цитата е от тук http://www.mlsp.government.bg/bg/public/deca.htm

# 92
Здравейте дами. Как сте? Искам да почерпя защото моят мъж става на 30 днес.

# 93

DVV каква алергична реакция направихте към ДТК-то?[/color]

Той е с алергия към  newsm78и аз незнам точно полени ,домашен прах ииии...... Мъжа ми е със сенна хрема и от него е  ooooh! Проявява се с обилен носен секрет с който се задушава  Cry

Днес ставаме на 8м  Mr. Green

# 94
 Ники, за теб:

# 95
Мерси Grinning  bouquet Hug

# 96
Сигурно си мисли, че ще избега от мухите 
Имам проблеееем исках да си сменя пощата в регистрацията и сега не мога да си активирам акаунта щото ми праща празни съобщения за активация...................модераторката да помага, че са изнервих.   Пък и ако някой друг има идея да помага

# 97
Сигурно си мисли, че ще избега от мухите 
Имам проблеееем исках да си сменя пощата в регистрацията и сега не мога да си активирам акаунта щото ми праща празни съобщения за активация...................модераторката да помага, че са изнервих.   Пък и ако някой друг има идея да помага

Натиснах бутона за информиране на модернатор надявам се да помогнат ,аз нямам идеи Tired

# 98
здравейте на всички успели да се докопат до компютрите. Имах същия проблем с ваксините след нова година и ходих в ХЕИ. Лекарката там беше изключително любезна и  ме светна за Пентаксима. Верно че си я купуваш (около 50лв), но си струва като се има предвид за какви глупости даваме луди пари. Въобще не ги чакайте, ако можете вземете си Пентаксим и си решатате проблема с ДТК, полио и противоменингит( която не е задължителна за БГ но е +). 

# 99
Най-сетне ми се оправи проблема   bouquet

# 100
  • Варна
Цитат
1.Еднократната помощ при бременност е в размер на 150 лв. .........- само за такива които не получават обезщетение за бременност и раждане, поради това, че нямат необходимия осигурителен стаж

2.Еднократната помощ при раждане на дете е в размер на 200 лв. ......Помощта не зависи от доходите на семейството.

объркала съм сумите ooooh! моя грешка,ша ма прощавате  Embarassed

# 101
Добро утро!
за ваксинитение сме назад с тях, но се наваксва. Няма да минем неваксинирани.
DVV каква алергична реакция направихте към ДТК-то?

sky angel, вие каква ДТК ваксина ще слагате? От старите или Инфанрикс? Днес ми го препоръчва пеидатърката, която ни слага ваксините и казва, че била много по-добра.

# 102
baby_doll сложихме в сряда първата Пентаксим.. доволна съм.. нямаше реакции никакви, нито температура, нито неразположение или сънливост... добре си е детето, даже не изплака.. Инфарикса три или пет валентна е?

# 103
Инфарикса три или пет валентна е?[/color]

Три - тя е всъщност ДТК. Била много по-добра от тази по здравна каса. Говорих днес с една приятелка и те са слагали такава.

# 104
Ще ти свърши добра работа защото реакциите са към живия коклюшен компонент,А провери ли тогава дали е пристигнала убитата полиомелитна ваксина при вашето ДжиПи

Общи условия

Активация на акаунт