Дъжд вали ,слънце грее,Варненско дете расте и хубавее ( 22 )

• 14 200
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Сигурно си мисли, че ще избега от мухите  Joy
Имам проблеееем исках да си сменя пощата в регистрацията и сега не мога да си активирам акаунта щото ми праща празни съобщения за активация...................модераторката да помага, че са изнервих.  #Cussing out Пък и ако някой друг има идея да помага

# 76
Много благодарим на всички за обясненията   bouquet. Нашият татко още вчера свърши работата с помощта от първия път, щото беше подготвен -за изненада на служителката  Joy
И понеже сме родени на парви май-парички края на юни чак ще има  #Cussing out.

Ние днес ставаме на 10 дни, още не сме излизали навън, само сутринта на терасата. Следобяд пак ще я покажа за малко, че да свиква и да хукваме и ние в живота. Добре, че таткото сега е тук, че не знам с тая операция как ще си свалям количката от втория етаж и обратно.

Приятна разходка на всички!

# 77
и бележка за семейния доход 1 година назад

Virginity, това наистина ли го искат за еднократната помощ  #Crazy
Преди 3 години не беше така  Tired

# 78
Вержито е обяснила направо и за детските

# 79

Aaa добре Laughing

Не стига, че днес съм се ядосала, покрай нямането на ваксини при личната ни лекарка Кишева и въпросната педиатърка Драганова, ами и това ми дойде като гръм от ясно небе.  За ваксина днес си бяхме записали час (на Моника не са й слагани никакви, защото все няма?! каква беше тази работа не знам). И днес отивам и разбирам, че съм записала час при личната лекарка, а не при педиатърката, която слагала ваксините. И ми предлага онази малоумна сестра да съм чакала около 2 часа и половина. Направо побеснях. Добре, че поне за консултации записах детето в Майчин Дом, щото тези не ги издържам.

Оплаках се.  Crazy

# 80
Що бе аз съм доволна от тях, а за ваксините те на много места нямаха!

# 81
Що бе аз съм доволна от тях, а за ваксините те на много места нямаха!

Абе аз се ядосах, защото трябваше да преследвам Кишева да ми каже кога са пристигнали ваксините и накрая ми каза: запиши си час за 10-ти и елате, тогава ще ти напиша и третия болничен. Защо не ми каза, че не при нея, ами при Драганова трябва да се запиша. Ей такива дребни работи, ама днес много ме подразниха. И то най-вече отношението на една русолява сестра на рецепцията. Но както и да е.  Peace

# 82
Абе момичета кво става с тия ваксини? newsm78Мойта от както се е родила е само с 2-от родилното.Нали уж са задължителни??? newsm78Другата седмица ако пак ми каже педиятърката,че няма fightВече започват да ме ядосват. #Cussing outАко нямат трябва ли да ги купувам,защото вече се чудя как ще ги наваксва? newsm78

# 83
не се надявай на ваксините.Аз накрая си я купих ( противохепатитна).Доколкото разбрах от личната тези от хеи си правят каквото искат. Тя им завява 50 броя , те и доставят 25 след един месец, нещо такова.
Май трябва да се надигнем. Twisted Evil

# 84
Здравейте,ние вече сме почти здрави и дай боже да съм права.Минахме без антибиотик,което ме радва,въпреки бактериалната инфекциика.
Някоя мама беше писала как да дава от кухнята.Споделям:
Първа закуска:мляко Ам
Втора закуска:попара;грис с вода,сиренце,масло;качамак,сиренце,масло;Кус-кус,сирене,масло;млечна каша на Слънчо;елда,масло,сирене;вместо захар слагам намачкан банан или настъргана ябълка,задължително слагам по 5 лъжички мляко АМ във всички видове закуски да не си губи витамините(пояснение избираш подходящата закуска не всичко наведнъж Joy)
Обяд:манджичката,евентуално с натрошен сухар.Ако не изяде всичко може мляко АМ
Следобед:кремчето и сокче,в крема може някоя натрошена бисквита
Вечеря:малко супа в началото,постепенно достигаш цялото количество
Преди сън:мляко АМ
Цялата работа е да яде твърда храна,но да си поема необходимите витамини и вещества от АМ.Ако не иска да яде попара може да и даваш някаква каша за закуска има милион видове.Ако съм помогнала,ще се радвам.Използвана литература:Форума,близки майчета с по-големи бебоци и някоя друга книжка. Laughing
Ние си имаме всички ваксини до момента.Никога не е било като дойде време да няма ваксина.Даже сме отлагали защото сме били болни.
Като стана въпрос за колани.....Вержи прибра ли ти се коремчето от въпросното чудо.Аз вече съм си събрала инфо и като се опарича започвам с попълването на гардероба с бодита.Много е зле работата с моя висящ корем.

# 85
Благодаря ти Мегита   bouquet
  Беше доста  изчерпателна  , може би ще  пробвам твоя начин , че от няколко дни пак започна да се буди вечер към 3 часа малкия гладник  , направо незнам какво да го правя newsm78. През деня не си изяжда храната , а вечер се буди/ нормално е ,но не е полезно/. Може би като сложа сухари ще е по-добре.

# 86
Абе момичета кво става с тия ваксини? newsm78Мойта от както се е родила е само с 2-от родилното.

vivi, и ние сме така... как така няма да има ваксини - не мога да го проумея..
Накрая ще взема да я водя директно в хеи да й ги слагат там. Калоян така го бях водила веднъж и му я сложиха без проблем.

# 87
Ей ша ма уморите бе хора с тез ваксини  едните ревът че са задължителни ,а те не искали ,другите пък искат ама няма  Joy hahaha Joy
Ники не са му слагали от януари заради температурата от зъбките ,а и след последната ми направи алергична криза /от ДТК-то/ и аз си пасувам Whistling Като ме питат има ли Т и аз ДА  Whistling  то не че лъжа ама искам да я забавя че пак ДТК и е кошмар -тоя път се светнаха да ми кажат че има умъртвена и нея ще вземам ама знам ли  дали няма да направи пак алергична криза newsm78 Cry Та поне докато ни никнат зъбки ние ще пасуваме  Whistling

# 88
Абе момичета кво става с тия ваксини? newsm78Мойта от както се е родила е само с 2-от родилното.

vivi, и ние сме така... как така няма да има ваксини - не мога да го проумея..
Накрая ще взема да я водя директно в хеи да й ги слагат там. Калоян така го бях водила веднъж и му я сложиха без проблем.
Ами то без аларма май няма да стане.DVV аз се притеснявам,защото до момента сме изпуснали поне 3 ваксини и незнам после как ще й ги слагат след като всяка си е за според месеца. newsm78Лично на нас до сега на консултация не са ни били.Май накрая и аз ще прескоча до ХЕИ да видя какво ще ми кажат там.Дано педиатърката другата седмица не ни каже пак,че няма .

# 89
  • Варна
не само за детските! на мен ми искаха дохода една година назад И за тея 200лв!
защото 150-то лв преди раждане се полагат на всички майки,
а тея 200 след раждането - само на безработните. (на работещите им се изплащат майчинските от работодателя Peace )
и искат бележка за доходите защото се води социална, демек ако имаш "достатъчно" доходи, няма да ти я дадат щото нямаш нужда от нея .
някаква такава простотия  Rolling Eyes

а на площадката беше срещата защото другите са с ходещи дечица и не ги свърта в количката  Crazy
извинявайте че ви пренебрегнах днес ама не бях ги виждала отдавна. Blush

Общи условия

Активация на акаунт