Анална фисура

• 594 682
  • 967
  •   2
Отговори
# 105
Уф и аз не ядох близо година пица ,сандви4и и т.н. Следях кои храни ми действат добре,записвах си , но аз я вла4их  9 мец. и миислех, 4е е ве4е хрони4на. На мен ми помогна най накрая лекарка гастроентролог от вми -препоръ4а ми храни като при колит,варени супи и с диетата фисурата  зарасна и дуфалак.Имах за мазане крем4ета и гел от алое вера.

# 106
гел от алое вера? Не съм чела за такова нещо.Каква марка е този гел?И какво му е действието?

# 107
  • Варна
да и аз искам да знам за този гел а като няма дефламол вече Sad

# 108
Затворила се била фисурата с мехлеми, хайде бе.., когато това стане, аз ще родя тогава.. Grinning Мъж съм. hahaha

# 109
и аз след раждането получих фисурата,но мисля,че ако вземеш мерки навреме може да се отървеш без операция.
Peace

Затворила се била фисурата с мехлеми, хайде бе.., когато това стане, аз ще родя тогава.. Grinning Мъж съм. hahaha
Лечението  при острите /пресни/ фисури е чрез използване на медикаменти и бани локално,а при хроничните анални фисури се извършват различни оперативни корекции.
Тъй че драги ми Симона Б., ако се хване в начален стадий става и с мехлеми! Mr. Green

# 110
Аз пак казвам, че при мен имаше хронична анална фисура, която влачих над година и половина и се оправи с мехлем за седмица. Ако щете вярвайте. Макар че всеки лекар казваше само оперативно.

# 111
Що говориш глупости, хронична фисура с мехлеми..; тези обнадеждаващи глупости ги разправяй на някой друг, който не знае какво е фисура и е нямал такава.. hahaha

# 112
Ами аз никой не карам да ми вярва. Просто казвам, защото на мен се случи точно това. Случаят беше такъв, че се готвех направо психически за операция, но не се решавах кога да отида при лекаря, когото си бях избрала да ме оперира. Точно тогавма фисурата прокървя, може би отново я бх възпалила. Много се шашнах и си викам кой знае вече какво се случва с мен. Отидох при един местен хирург и ми изписаха мехлем, който ми направиха в аптеката. Не вярвах като го използвах, че ще ми помогне, бях се мазала с хиляди неща досега. Обаче след около седмица фисурата започна да се затваря, днес имам само един белег и неприятен спомен. Ако обичате, не желая повече никой да ме напада, че лъжа, аз нямам полза от това. Не ме касае кой как иска да се лекува, оперира и т.н. Разказвам го за да ви кажа, че при мен така се е получило. Повече няма да коментирам. При някой може и да не се получи, но при мен стана така.

# 113
Я дай да го видим този вълшебният мехлем и ние.. newsm78 

# 114
И аз съм се оправяла от мехлем - този на Он клиник (и двата вида); вярно, скъпи са, обаче действаха безотказно при мен! Фисурите не са ми били големи и бяха по-отвън.

# 115
'бяха по-отвън' -добре обърнете внимание на това, сега разбрахте ли защо е минало от мехлеми, че то и без тях щеше да си мине.. Joy  А сега вече нека говорим за фисура, която няма начин как да се затвори без оперативна намеса, такава фисура която е на 2-3 см. навътре в ануса, каквато беше и моята.,останалите изоди си ги правете сами, дали ще стане с мехлеми и тем подобни простотии, чак ме изнервяте с невежеството си вече.. #2gunfire

# 116
Невежество ли наричаш ДИАГНОЗА от д-р поставена (фисурата си е фисура - локализирана по-навътре или не)??? Имах предвид, че е била на края или и аз не знам как да се изразя - но така, че да може да стигнеш с пръста си, за да намажеш! Толкова ли е трудно да си го представиш? Мисля, че не се иска кой знае каква интелигентност, за да разбереш какво имам предвид!

# 117
Разбрах само едно, че между фисура и фисура има разлика и то доста голяма, едната е лека в начален стадий ,а другата остра хронична при която единственият изход е оперативна намеса.  Grinning

# 118
Така е, не споря.

# 119
в крайна сметка това нещо много боли Simple Smile Така че,който може да стиска и да трае,нека се помъчи по-дълго време с мехлеми,който не издържа - под ножа.Не знам как с години хората влачат тази болка.Аз едва издържах 6 месеца преди да си направя операция,но и лекарят не искаше по-рано.Вярвам,че ако наистина се започне да се лекува навреме,има шанс консервативното лечение.За съжаление аз не бях от тези 90%.

Общи условия

Активация на акаунт