Анална фисура

• 601 989
  • 967
  •   1
Отговори
# 405
espo разгледай темата и ще разбереш кой къде и как е опериран;

# 406
Здравейте, много хора тук похвалиха крема Хемоклин. Аз го потърсих в аптеките, но никой не е чувал за него. Отговарят ми, че може да е под друго име тук в България.На страницата на Хемоклин пише, че вече го има в България, но дали само в София за сега. Ако някой има инфо ще го помоля да напише.
Аз се мажа вече месец и още не съм добре. Първите 15 дни самолечение с Долопрокт - без подобрение, след това отидох на лекар - вече 15 дни се мажа с Доксипрокт и хомеопатични хапченца.Вярно е, че болката е по-малка, но все още не виждам краят й. За това искам да опитам с Хемоклин.

# 407
Аз наскоро гледах реклама даже на Хемоклин по ТВ. Може би трябва да пробваш в аптека от друг район.

# 408
"Здравейте, много хора тук похвалиха крема Хемоклин. Аз го потърсих в аптеките, но никой не е чувал за него. Отговарят ми, че може да е под друго име тук в България.На страницата на Хемоклин пише, че вече го има в България, но дали само в София за сега. Ако някой има инфо ще го помоля да напише.
Аз се мажа вече месец и още не съм добре. Първите 15 дни самолечение с Долопрокт - без подобрение, след това отидох на лекар - вече 15 дни се мажа с Доксипрокт и хомеопатични хапченца.Вярно е, че болката е по-малка, но все още не виждам краят й. За това искам да опитам с Хемоклин.".......................................................
Аз си го поръчах от София, взех го и го ползвах 3 седмици, но честно казано на мен не ми подейства, само облекчаваше болката за няколко часа. Оперирах се на 09.01. и сега вече съм добре, разхождам се, спазвам диета и пия сироп Лактулоза всяка вечер, мажа се с Дефламол. Ако помолиш в аптеката ще ти го доставят от склада

# 409
Здравейте, нов съм в този форум. Искам да ви попитам за мнение!! Малко повече от месец имам нетърпим сърбеж на ануса, вчера отидох при хирург и той ми постави диагнозата " остра анална фисура". Искам да попитам дали е възможно да имам фисура, след като нямам болка по време на изхождането и след, а единствено и само сърбеж- много силен (особено при движение). Благодаря ви. Simple Smile

# 410
dadanana, съмнявам се, че диагнозата е правилна...Направи си изследване за паразити, за сърбежа вземи да се мажеш с нещо. Този хирург нищо ли не ти изписа? Да не би да е бактериална инфекция? Иди при друг лекар за още едно мнение.

# 411
Инера, първо благодаря, че откликна на поста ми Simple Smile) Миналия петък достигнах критичния момент със сърбежите, обадих се на приятел лекар, и го питах за нещо временно- той ми препоръча кремче ANALEN, което значително ме успокои докато отидох при хирург( със репутация на много добър специалист) той ми назначи компреси със калиев перманганат и смрадлика... и след 2 седмици пак на преглед. Много ми беше чудно, защото от прочетеното разбрах, че почти всички с такъв проблем са имали адски болки, докато аз нямах такива- единствено и само адски сърбежи. Др седмица мисля да отида във Токуда на преглед при някои хирург. Проблема ми е, че съм страшно много зает, искам да установя дали, ще е нужна операция, ако е... да я направя и всичко да мине до 14 февр, защото след това няма да имам абсолютна никаква възможност...но да се надявам че няма да се стигне до там!!

# 412
И аз не вярвам да си за операция...и после като се оправиш да не забравиш да пишеш пак...  Wink

# 413
Дано не се стига до там!! Като стана  въпрос по тая тема, може ли да ми препоръчате хирург или проктолог в Сф. Да отида на преглед. Незнам ...засега нямам сърбежи, но последните 2-3 дни почти не съм се движел( хвана ме много лош грип) , а то сърбежи най- вече имах при движение.
Много е нелепа ситуацията ми, имам чуството че нямам фисури, докато всички ми викат, че няма начин д-р да е дал грешна диагноза!! Както и да е... Времето ще покаже!!

# 414
Здравейте, нов съм в този форум. Искам да ви попитам за мнение!! Малко повече от месец имам нетърпим сърбеж на ануса, вчера отидох при хирург и той ми постави диагнозата " остра анална фисура". Искам да попитам дали е възможно да имам фисура, след като нямам болка по време на изхождането и след, а единствено и само сърбеж- много силен (особено при движение). Благодаря ви. Simple Smile
благодаря ти, Таня! Simple Smile

# 415
"Здравейте, много хора тук похвалиха крема Хемоклин. Аз го потърсих в аптеките, но никой не е чувал за него. Отговарят ми, че може да е под друго име тук в България.На страницата на Хемоклин пише, че вече го има в България, но дали само в София за сега. Ако някой има инфо ще го помоля да напише.
Аз се мажа вече месец и още не съм добре. Първите 15 дни самолечение с Долопрокт - без подобрение, след това отидох на лекар - вече 15 дни се мажа с Доксипрокт и хомеопатични хапченца.Вярно е, че болката е по-малка, но все още не виждам краят й. За това искам да опитам с Хемоклин.".......................................................
Аз си го поръчах от София, взех го и го ползвах 3 седмици, но честно казано на мен не ми подейства, само облекчаваше болката за няколко часа. Оперирах се на 09.01. и сега вече съм добре, разхождам се, спазвам диета и пия сироп Лактулоза всяка вечер, мажа се с Дефламол. Ако помолиш в аптеката ще ти го доставят от склада
newsm78опа, нали съм новак и обърках. Сега вече казвам благодаря на Таня 79

# 416
Аз съм оперирана от анална фисура,ама никога съм нямала сърбежи.
Моят съвет е да направите консултация с друг лекар,като не казвате мнението на предния,така ще сравните.
Много е важно доктора да е читав,аз такъв преглед имах при първият лекар,че не можах да повярвам като отидох при следващият,позата и прегледа при двамата лекари нямаше нищо общо ,а аз отивам с еднаква болежка.

# 417
Здравейте.Аз съм нов потребител във форума.Утре ми предстои безкръвна операция на анална фисура при д-р Матев в Стара Загора.Някой,ако е правил такава манипулация при него може ли да ми каже ориентировъчно колко пари ще ми струва всичко (здравноосигурена съм). Диагнозата ми е поставена от друг хирург и аз отивам с негово направление. Благоря ви предварително. Ще ви пиша след операцията всичко как е минало..............

# 418
Здравейте.Аз съм нов потребител във форума.Утре ми предстои безкръвна операция на анална фисура при д-р Матев в Стара Загора.Някой,ако е правил такава манипулация при него може ли да ми каже ориентировъчно колко пари ще ми струва всичко (здравноосигурена съм). Диагнозата ми е поставена от друг хирург и аз отивам с негово направление. Благоря ви предварително. Ще ви пиша след операцията всичко как е минало..............

Успех ! Чакаме добри новини!

# 419
Leo 123 непременно сподели за операцията

Общи условия

Активация на акаунт