pribirat tolkova mnogo pari a nito otno6enieto im kum pacientite nito lekuvaneto im struvat bezkraino sum razo4arovana i se 4uvstvam ograbena za ni6to taka 4e tova prehvalenoto za doktora mnogo me qdosa takiva kato nego i kolegite mu v onklinik trqbva da sa v zatvora za6torto zloupotrebqvat s 4ove6kata bolka
Дори спрях да кърмя за да мога да пия коктейли от течен аналгин и аулин. Капките наистина помагат, разхлабват и пише че са хомеопатични и не вредят на флората на червата. Кремчето първите няколко дни не подейства или поне не усетих някакво облекчение на болката, но постепенно болката стана една идея по-слаба. На следващия преглед доктора ми показа че е останала само едната фисура, но тя е най-голямата и най-дълбоката и трябва много упоритост за да зарастне. Правех бани, диети и всичко както си трябва и болката намаля значително, но не изчезна. Още си я влача тази фисура, като някой път боли жестоко, друг път не усещам почти нищо. Лошото е, че при мен май вече е хронично.
kajete ne6to efikasno.......a i o6te ne6to v4era sled defekaciq me bole6e sigurno 2-3 4asa i kato hodih do toaletna vidqh 4e ima kapki kruv
((((((((( Препоръчани теми