Анална фисура

• 594 592
  • 967
  •   1
Отговори
# 45
При мен нещата се отравиха с Matsan Doych C и напълно подкрепям тезата, че нещата могат да се оправят и само с мехлем и също така си мисля, че човек трябва да опита първо с мазилцата и чак тогава, ако нищо друго не е било ефктивно да се мисли за хирургическа намеса.

# 46
ceci ne podvejdai horata da hodqt v onklinik sled izlizaneto mi ot tam i ot kabineta na su6tiq hristozov ne pomnq da sum se 4uvstvala po ujasno grub i nepriqten rusnah se hubavi4ko i nqma6e efekt ot vuprosnoto mazilo cql mesec mqsto ne mojeh da si namerq  #Cussing out pribirat tolkova mnogo pari a nito otno6enieto im kum pacientite nito lekuvaneto im struvat bezkraino sum razo4arovana i se 4uvstvam ograbena za ni6to taka 4e tova prehvalenoto za doktora mnogo me qdosa takiva kato nego i kolegite mu v onklinik trqbva da sa v zatvora za6torto zloupotrebqvat s 4ove6kata bolka #2gunfire

# 47
И аз дочух за Он клиник, че са големи мошеници!

# 48
Да кажа и аз моя опит с ОН клиник.
Да си призная видяха ми се манна небесна като разбрах, че такава клиника за хемороиди и фисури съществува!
Същия доктор Христозов ме прие и честно казано ми обясни нещата доста подробно, след което ме прегледа и ми показа на екрана раните, които ме тормозеха от раждането!!!! Взимат наистина доста пари, но Христозов ме увери, че освен кремчето и капките в цената влизат и всички посещения при него докато не изчезнат фисурите. Имах цели 4 фисури и изпитвах такава болка, че чак ми се мреше!  Sick Дори спрях да кърмя за да мога да пия коктейли от течен аналгин и аулин. Капките наистина помагат, разхлабват и пише че са хомеопатични и не вредят на флората на червата. Кремчето първите няколко дни не подейства или поне не усетих някакво облекчение на болката, но постепенно болката стана една идея по-слаба. На следващия преглед доктора ми показа че е останала само едната фисура, но тя е най-голямата и най-дълбоката и трябва много упоритост за да зарастне. Правех бани, диети и всичко както си трябва и болката намаля значително, но не изчезна. Още си я влача тази фисура, като някой път боли жестоко, друг път не усещам почти нищо. Лошото е, че при мен май вече е хронично.
Пратих моя позната при същия лекар, тя имаше пак от нормално раждане фисура. След 3 дни мазане нейната фисура изчезна и до днес няма проблеми. Явно всичко си е до организъм или просто нейната рана е била по-повърхностна.
Дано съм била полезна. Simple Smile

# 49
4ovek se u4i ot gre6kite si i az nqma da povtorq moita da otida pak v on klinik sujalqvam 4e se podlugah po reklamata #Cussing out

# 50
Сега се сещам, че моя позната от щатите ми каза, че там предписват за фисури ФУСИДИН. Доста е силно и за по-повърхностни рани би трябвало да помага!

# 51
в Щатите и в Канада изписват и специално направен мехлем с 0.5% нитроглицерин в него. засега резултатите са повече от обнадеждаващи - нитроглицеринът действа отпускащо на мускула и съответно отнема напрежението от областта, в която е фисурата, позволявайки й да зарасне. споделям личен опит, аз успях, а вече имах насрочена дата за операция и на никой не му се вярваше, че точно тази фисура ще мине без операция. в Интернет има много статии за нитроглицериновото лечение на анални фисури. аз първо прочетох и после попитах дали има шанс. в крайна сметка хирургът реши да опитаме и това и ето, че стана  Peace

# 52
Zdraveite!i az imam su6tiq problem s analnata fisura...imam go ot mai mesec minalata godina ili po-to4no togava zapo4na da se use6ta i da stava mnogo mnogo bolezneno..pri purviq doktor pri koito otidoh mi izpisa lekarstva za nas 50lv..ot koito kaza 4e samo kruvtta 6tqla da se mahne..i 4e tova trqbva da se operira...az ne se primirih i tursih i drugi..otidoh pri edin doktor i mi dade mehlem da se maja 3 puti dnevno s nego i opredeleno ima6e efekt...do noemvri po4ti ne use6tah bolka.....
no eto 4e sega pak zapo4na i e tolkova bolezneno,4e zapo4nah da ne hodq do toaletna po 2-3 dni Sad kajete ne6to efikasno.......a i o6te ne6to v4era sled defekaciq me bole6e sigurno 2-3 4asa i kato hodih do toaletna vidqh 4e ima kapki kruv Sad(((((((((

# 53
imam go tozi problem i deistvitelno e mnogo bolezneno i da se operira oba4e pak moje da se poqvi sled vreme az hodih samo pri edin doktor v on klinik i be6e tolkova ujasno 4e pove4e nqma da se podlagam na su6toto pri drug lekar trqbva da se stremi6 izliza6toto da ne e tvurdo i nqma da ima6 problem Rolling Eyes

# 54
mi az piq te4en parafin i aktivia :S :S

# 55
trqbva da se opitva6 da nqma6 zapek i da ima6 redoven stomah i fisurkata 6te se uspokoi

# 56
Здравейте. Бих искала да разкажа и моята история - и като начало да потвърдя, че всичко свързано с подобни заболявания е строго индивидуално и много относително. Чувала съм какво ли не - някои твърдят, че фисурата не може да бъде излекувана консервативно, а само и единствено оперативно, други не. Аз лично се подложих на операция на фисура и едновременно с нея на вътрешни и външни хемороиди, защото ми обясниха че няма друг начин за лечение. Беше ужасна болката ( както преди операцията така и след нея ), но въпреки това реших че ще стисна зъби и ще чакам всичко това да свърши веднъж за винаги.... но уви. Още месец след оперативната намеса се наложи и втора, от която трудно се възстанових. Няколко месеца след това започнаха нови оплаквания свързани основно с кървене за няколко дни, което изчезваше и после отново се появяваше. Сега имам и болки, които са все още търпими. Реших да отида на лекар, но се разочаровах - погледна ме и установи, че вследствие на операцията с лазера имам два външни нови хемороида, но не се задълбочи да разбере проблемите дали са от тях или не, аз лично имам съмнения отново и за фисура. Това, което ми каза беше операция и набърза ме отпрати. Вече незнам какво да правя и как да постъпя, при кого да отида, толкова са противоречиви мненията от форумите...

# 57
Имах този проблем преди доста години. Ужасно болезнено е - а и тогава трябваше да седя на чин в училище и беше направо ужас. Дори и не съм чувала, че се налагало операция. Единствено пиех някакви таблетки, които правеха изхожданията почти като вода и се киснех с отварата на една билка. Раничката си зараства с времето - просто трябва да се държи чисто мястото и да не се раздразва от изхождането. В момента не се сещам за името на билката, но ако те интересува ще питам майка ми и ще кажа.

# 58
зравеите даите лечение за тази фисура мн благодаря

# 59
Здравейте,
дано да бъда полеэна.Самата аэ имах фисура и страдах дълго време.Намерих доктор,който лекува с инжекции.Тел. ми е 0896770784.Надяввам се да помогна с информация .

Общи условия

Активация на акаунт