Анална фисура

• 596 882
  • 967
  •   1
Отговори
# 495
С един приятел, който освен хемороиди има / ше фисура ходих в Онклиник
А този твой приятел доволен ли е от лечението на фисурата  в Он клиник? Излекуваха ли я?

# 496
Папилата  това са ръбовете на фисурата,които с времето се заглаждат и стават доста големи.
Аз си напипвах нещо при миене,толкова голямо беше,че се беше образувало нещо като джоб и задържаше акибакита,пардон.Папиломата е нещо съвсем различно,много е важно да не се бъркат двете неща.
Моят преглед беше кучешката с пръст,за какво обезболяващо говорите бе хора,бъркат ти с пръст и опипват .

# 497
Здравейте! Вече съм оперирана от 3 дни, но болките след дифекация са ужасни. Колко време ще е така, доктора ми каза 7-8 дни, но аз изгубих всякаква надежда че ще мине. Едва издържам...
Изрязани са ръбчетата на фисурата и е зашита - това е операцията и отделно са ми отстранени 2 полипа които пък сега много ме притесняват. Доктора каза че не са опасни но пусната ми глава само фантазира разни неща. Пия обезболяващи защото едва издържам. Колко дни се възстановявахте вие оперираните?

# 498
Добре де, но защо прегледа трябва да е с пръст, а не направо с техника, с камерка вътре да се огледа? Защото ако имам например анална раничка, тя няма как да се напипа с пръст. Аналните ранички се обгарят с ток също като вагиналните.

# 499
В тоалета след операцията ме болеше точно два пъти като ходих.
Толкова пъти имах и кръв,нормално е болката е ужасна,но като мине си проста нов човек.
Не се въобразявай глупости,то ако е нещо притеснително лекаря щеше да ти каже и обясни.
Леко и бързо възстановяване,най лошото е минало.
Всеки ден ще се чувстваш все по-добре и по-добре,късмет.

# 500
  • Габрово
Ами Espo моя приятел е доволен за сега по отношение на фисурата обработена в Онклиник, каза ми че нямал проблеми. Но аз не бих лекувал там проблема си! Не само са много комерсиални - направо те питат за пари, даже това което най ме отказа е, че като седнахме в началото да говорим и аз започвам " ами проблемите ми започнаха ... " и " доктора " ме прекъсна и ми каза, да отговарям само това което ме пита и започна да ми обяснява кое колко струва !? после ГРУБ преглед със въпрос дали имам пари за процедура / откри ми ?! 4 хемороида, като 2-та били за обработка, а другите можели да изчакат ... / и като казах не само дето не ми каза " хайде чао " Sad

# 501
  • Габрово
gerinceto къде се оперира, колко плати и как беше ?

# 502
защо не пробвате с нитроглицеринов крем. Много е ефикасен.

# 503
Zdraveite,az sa6to stradam ot fisura,no poslednoto koeto 6te si pomislia e operazia.Vmomenta ot edna sedmiza sam na NITROGLIZERIN i moga da kaga 4e ima efekt.Ima novo lekarstvo s nitroglizerin(niama nugda da go prigotvia aptekata) irlandsko e i se kazva RECTOGESIC 4mg. kombinirano s BLASTOESTIMULINA za zarastvane na ranata i aloe ot vreme na vreme dava strahotni rezultati.Sled toaletna 15min sedia6ti bani v leko topla voda var6at 4udesa otpuska se muskulaturata na rektuma i bolkita zna4itelno namaliva.Euspeh na vsi4ki dano se ottarvem skoro ot tia gadinki.
P.S.Za RECTOGESIC pi6e 4e triabva da se mage 8 sedmizi i efekta mu e shoden s operazia,no iavno triabva vreme.Probvaite da namerite tezi lekarstva v Bulgaria na men mi gi izpisa edin strahoten spezialist v Barselona i mi vdahna mnogo nadegda 4e ve4e biah ia zagubila.

# 504
Здравейте!
Мисля, че в тази тема мога и аз да изкажа моя проблем. Та предполагам, че и аз имам фисура, (или може би фистула? О боже не знам, преполагам, че е фисура) поради симптомите, които прочетох. Няма да ви внедрявам в проблема кога и как започна цялата история. И също така, едва ли е добре да започна самолечение без да съм минал преглед. И точно тук ми е основния въпрос. На 20 години съм, срам не срам трябва да ме прегледат, но не знам къде да отиде и към кого да се обърана.
Някой може ли да каже къде във Варна мога да отида на преглед, където докторите могат да се нарекът такива в истинския и пълния смисъл на думата?

# 505
Доктор Кобаков в клиника Кобакови препоръчвам с две ръце.
Страхотен човек и специалист.
Оперирал е майка ми и мен.
Клиниката се намира в района на лятно кино тракия.
Късмет.

# 506
Искам само да помоля момичето от Барселона като си излекува фисурата или това което има с топли бани и кремчета да се похвали тук.
Такива филми според мен няма,фисурите могат да зараснат и след година просто се образува папила и проблема става огромен и операцията е неизбежна.
Успех ви желая,но това е просто невъзможно.Такива силни изказвания дават напразни надежди на хората. ooooh!

# 507
Na nikoi ne davam naptazni nadegdi samo spodeliam mnenie i opit a vseki sam znae kakvo da pravi s d-to si Peace.
Ne naprazno tuk se opitvat da te lekuvat konservativno do posledno i operaziata e nai-krainia variant za6toto e nai-lesno da te operirat da ti vzemat parite i posle 90% ot operiranite fisuri rezidivirat sled godini,da ne govorim za vazmognostta  sled godini kran4eto da zapo4ne da izpuska.
Moge i az da stigna do operazia ni6to ne se znae ,no sam dlagna da opitam vsi4ko i da se vslu6am V SAVETA NA SPEZIALISTA za6toto za nego finansovo e po-izgodno da me operira ,no toi re6i da me mage s  NIAKAKVI SI KREM4ETA. Peace

# 508
Ако този крем е с нитроглицерин значи наистина може би върши чудеса. Само не разбрах това един крем ли е с допълнителна съставка Blastoestimulina или два отделни крема. Моля уточнете.Едва ли в България го има. Нищо не пречи да се пробва. А може би самата фисура е била остра, а не хронична и затова се потдава на консервативно лечение. Вярно е, че хроничната фисура с ръбове с история от години без операция няма да мине, но за съжаление и това не е гаранция. Появява се отново. Просто д....а са ни проблемни, с тънка лигавица т.н. Но с дългия си опит от години установих, че нитроглицерина върши наистина чудеса.

# 509
Не съм на мнение, че фисурата се напипва, камо ли пък  и диагноза да си поставиш - това е абсурд! Аз имам фистула, напълно е различно от фисурата, но диагнозата ми е поставена от хирург, да не влизам в описания колко доктори обиколих и колко рязане  Twisted Evil Само оперативно е лечението, но при повече от 1/2 от случаите се появава рецидив, нужна е диета и движение. Успех!
Най-лесно се поставя диагноза на фисура. такава болка не може да се сбърка с нищо друго. При прегледа може да се установи дали има и още нещо... допълнителна екстра... Sad

Общи условия

Активация на акаунт