Желая ти успешно лечение! И кураж!
Tedi, няма ли друг начин освен тази операция? Опита ли билково лечение? Стискам ти палци!
Скорошно въстановяване и на audace!
Jorkon, надявам се, че вече си добре! Весели празници на всички!

), която спря кървенето, болката и аналния спазъм, а като слабително вземах по една лъжица течен парафин, преди лягане. До преди десетина дни проблемът бе решен на 90 %, като все още имаше лека болка при и след изхождане, както и сърбеж. Започнах да се самонавивам, че изходът е в скалпела. От друга страна обаче си зададох въпроса: как в миналото са лекували такива заболявания (независимо, че са били рядкост) без хирургическа намеса ? И така, в началото на миналата седмица една възрастна жена ми каза за следния природен лек, който е по принцип за хемороиди: 125 гр. краве масло се смесват с 20 гр. ситно настърган прополис, до получаване на хомогенна смес. Взема се по една ч. л. три пъти на ден, 30 мин. преди хранене. Наред с това сутрин вземам и по една лъжица сусамов тахан с мед. От няколко дни болката и сърбежа напълно изчезнаха, ефекта е просто поразителен ! Можете да опитате, поне със сигурност няма да ви навреди, за разлика от химията и металургията на докторите. Искам също да отбележа, че много важно е човек да води активен живот (лично аз след вечеря правя минимум едночасова разходка), да не прекалява с месото и алкохола, особено вечер, и никакви "порцеланови тронове". Ако не можете да си подмените "трона" с клекало, изхождането става и в леген с малко вода
...но както и да е важното е да помага.На мен обаче не ми беше ок от него- силно изстудява благодарение на ментата и това е...споделих с д-р Узунов и той каза ,че трябвало да си купя и още един ,в който имало много витамин А,Д,Е....и други витамини за заздравяване:)
интересно защо не го даде на колежката ми като е казала за какво става въпрос.
Разбира се, за пълното излекуване ще трябва да проявим повечко търпение, защото фисурата е деликатен проблем. Но най-важното е, че става и без операция.