Анална фисура

• 597 002
  • 967
  •   1
Отговори
# 135
И моята фисура беше около  1- 2 см. навътре, но беше около 1 см. цепката, което според доктора си беше доста и трябваше да се оперира, за да не започне да дълбае навътре. Ако можеше да си мине и без мехлем, нямаше да я влача толкова време. Мехлемът го направиха в аптека Узунов в гр. Враца. Всеки, който пожелае може да си вземе оттам. Има готови точно за фисура. И престанете да злорадствате спрямо тези, които са се оправили с мехлеми и да ги нападате. Това е тема за обмяна на опит и ако може да се помогне. Аз лично споделих моя опит. Нямам за цел да лъжа, защото не ме интересува кой ще се опеприра и кой не, честно казано. Споделям опит ако мога да помогна.
Опита е ценен, но Д-то ми няма да може да иде до Враца, можем ли да го купим от друго място?

# 136
Незнам да ви кажа. Аптеката се води на д- р Узунов, дори мисля, че той си продава вътре. Дава съвети и препоръки, знам ли, попитайте във вашия град.

# 137
  • на Морето
Това е телефона на аптеката-092620549.Обади се и попитай-много са любезни.Може да се съгласят да ти го изпратят с наложен платеж по някоя от куриерските фирми.

# 138
Това е телефона на аптеката-092620549.Обади се и попитай-много са любезни.Може да се съгласят да ти го изпратят с наложен платеж по някоя от куриерските фирми.
Обадих се, много е любезен, но не можел да се занимава..... Sad

# 139
Здравейте момичета,
Баща ми е опериран преди около 15 години от перианална фисура по метода на Йонеско.
Спомням си, че много го болеше. След операцията, започнаха нови проблеми, постоянно отделяне на слуз и кръв от ануса , това в продължение на първите 6-7 години, после малко затишие и сега отново.Правени са му много изследвания, според лекар хирург от Стара Загора, проблема идва от цикатрикса, който е останал след доста некъдърната операция.Сега баща ми е съгласен отново да се оперира, но не знаем къде да отидем.
Бихте ли ме посъветвали за добър лекар колопроктолог.

# 140
  • София
Хайде и аз да споделя моят пресен опит с фисурата (че да ми олекне, днеска ми беше манипулацията...), от няколко седмици имам болки при изхождане, но кръв нямаше, и все си мислех, че вероятно се дължи на запек, мъжът ми каза, че нямам нищо на аналния ми отвор....Отделно, че това започна след раждането.
Днес реших, че трябва лекарско мнение...отидох при хирург в Военномедицинска академия (към такъв ме насочиха), диагнозата, че имам фисура 2 на 1 см (както каза той доста голяма). Той реши, че трябва да ми сложи някаква инжекция, която да парализира за известно време сетивността за болка на ануса, за да мога да се изхождам без да свивам мускула, а другото беше упойка.....Няма да ви казвам.....че болката си беше адска, но траеше само 15 секунди (ама такава, че викате силно), след това видях, че са описали на амбулаторния лист - ректално туше...
Каза ми само измиване със смрадлика...за да зарастне и че много жени ги е оправил по тоя начин...с тази инжекция...повече не чули и за фисури.
Не знам дали ще има ефект, честно казано не искам и да знам какво точно ми е правил...ама болката ако е за добро, ще се изтърпи...единствено се притеснявам от изхождането и почти цял ден не съм яла.
След 5 дена съм на контролен преглед (което трябва ли да значи, че ще има такъв бърз ефект???).
Ще пиша тогава, така че дерзайте, ще се опита от всичко...ама да минават фисурите Simple Smile

# 141
Здравейте

Синът ми е на три години и половина, и от два месеца насам се оплаква че го боли дупето когото се изхожа, и излизат някякви като вени на ануса на детето. Ходихме на лекар и ни казаха да не се притесняваме че това са фисури, и не е нещо страшно.
До преди няколко дни, когато детето започна с писачи до обикаля в кръг и да се държи за дупето, каза ми че му се ака, но неможе че много го боли.
Много се притеснихме , разбрахме се някяк си и тои седна на гърнето, изходи се дъържайки ме за ръцете, че много го боли, и след това аката му си беше нормлно (не беше твърдо), и така вече два дни се мъчим.
Моля за съвет.
Благодаря

# 142
Здравейте

Синът ми е на три години и половина, и от два месеца насам се оплаква че го боли дупето когото се изхожа, и излизат някякви като вени на ануса на детето. Ходихме на лекар и ни казаха да не се притесняваме че това са фисури, и не е нещо страшно.
До преди няколко дни, когато детето започна с писачи до обикаля в кръг и да се държи за дупето, каза ми че му се ака, но неможе че много го боли.
Много се притеснихме , разбрахме се някяк си и тои седна на гърнето, изходи се дъържайки ме за ръцете, че много го боли, и след това аката му си беше нормлно (не беше твърдо), и така вече два дни се мъчим.
Моля за съвет.
Благодаря
3,5 години!!! много е малък, потърсете обезателно второ мнение!!

# 143
Потъсинме и друго мнение по проблема, бяхме на преглед при Гастроентеролог в клиника Детско Здраве, и пак ни изписаха няколко вида сиропи,мазила,хомеопатични и така да проведем един 3 месечен курс на лечение. И така после да видим какъв ще е резултата.
Но аз се притесняван за Детето, защото той не иска да ноди до тоалетна и се стиска до последно, и на края в гащичките. Разхлабителните който пие не му позволяват много да стиска но той все пак се и притеснява и като ходи в гащичките, и така всеке път.
Тази седмица имаме час за Психолог, който се занимава с Деца и найстина силно се надявам Тя да ни помогне.
Благодаря

# 144
Каквото и да му има на детенце, може да поседи малко в запарка от смрадлика, може да опитате.

# 145
  • София
Ох, миличкото, представям си какво му е, стискам палци да помогне лечението. Дано даде бързи резултати до няколко дена поне вече да не го боли.  Praynig Да, смрадлика е много добро предложение!!!
Аз вече мога да се похваля, че нямам болки, ходих на контролен преглед и доктора ми каза, че фисурата зараства. Увери ме, че няма да имам повече никога проблеми с това нещо. Ако някои се интересува в подробности, нека пише на лични, ще му дам координати и име на доктора Simple Smile
Дано вече няма фисури никога Simple Smile

# 146
Здравейте! Четох доста по въпросната тема......... и за какви ли не лечения и клиники..
Като че ли се насочих към д-р Матев в Стара Загора, моля сподлете мнения по въпроса!
Ако някой се е оперирал при него, нека сподели мнение!
Благодаря ви предварително  Peace Peace Peace

# 147
Аз Simple Smile Много съм доволна.
Относно детенцето,просто като знам за каква болка става въпрос,направо лошо ми става за това малко човече!

# 148
Здравейте!
Бихте ли казали как се чувствате след тази инжекция?
Ако сте добре може ли да посочите координати на доктора и каква е цената на манипулацията?
Благодаря Ви!

# 149
  • София
Здравейте!
Бихте ли казали как се чувствате след тази инжекция?
Ако сте добре може ли да посочите координати на доктора и каква е цената на манипулацията?
Благодаря Ви!

Здравейте!

До момента нямам никакви проблеми...."да чукна на дърво!", нямам болка, всичко е нормално относно изхождането.  Peace
Ще ви пратя разяснения и координати на лични съобщения за доктора. Стискам ви палци, да се оттървете от това чудо!

Общи условия

Активация на акаунт