Анална фисура

• 596 872
  • 967
  •   1
Отговори
# 510
Изчетох цялата тема,има мн. противоречиви мнения относно операцията на фисура и нейното консервативно лечение.Още при първия преглед ми поставиха такава диагноза ,лекаря беше мн. любезен ,но каза че фисурата е голяма,дълбока и трябва да се оперира.Насочихме и дата за операцията за 14.04.Аз обаче все още се колебая(а нямам мн. време) дали да се оперирам ,не съм потърсила и др. мнение.Нямам кървене нито болки (при мен се получи от запек )и се чудя ако не се оперирам веднага какви ще са последствията.

# 511
  • Варна
...Нямам кървене нито болки...
Как разбра, че имаш проблем?  newsm78 При мен и двете ги имаше в изобилие.

А иначе изборът' операция или не" е индивидуален. Аз съм оперирана и съм доволна от резултата.

# 512
Ако този крем е с нитроглицерин значи наистина може би върши чудеса. Само не разбрах това един крем ли е с допълнителна съставка Blastoestimulina или два отделни крема. Моля уточнете.
RECTOGESIC 4% e 4ist nitroglizerin mege se na 12-4asa i zelta mu e da otpusne(dilatira)rectuma ponege tova svivane na rectuma harakterno za fisurite e osnovnoto koeto pre4i na fisurata da zarastne normalno.
BLASTOESTIMULINA e drug krem mage se 3 pati na den -silen zikatrizant con antibiotic.
Az maga i Aloe Vera gel s 99% 4isto aloe. Peace

# 513
Бях на преглед на колопроктолог-хирург,той каза че е фисура.

# 514
Защо ще се оперираш ,като нито те боли ,нито ти кърви.
Какъв ти е проблема.
Аз се оперирах,защото всеки ден усещах д-то си ,ужасно беше,тъпа гадна болка.
Не мога да схвана.
Нужна ли е операция като не те боли,и защо си на лекар като нямаш проблем.
Моля,обясни.

# 515
На два пъти имах ужасни болки след изхождане и кървене,затова отидох на лекар.Започнах да пия лаксатив и да си правя бани с тетра и вече не ме боли .Аз съм научена да имам доверие на лекарите-като каза операция-добре така да бъде,още повече че той не печели нищо от това(или поне аз така си мисля),защото няма да плащам нищо цялата процедура се поемала от здр.каса

# 516
Извинявай за любопитството и благодаря за инфото.
Отивай и се оперирай,аз от мазането с мехлемчетата само по-зле станах.
Късмет.

# 517
Здравейте! Някой компетентен може ли да ми обясни този хистологичен резултат от отстраняването на 2 полипа: Плосък епител с огнище на разязвяване и субепителна възпалителна инфилтрация. Благодаря предварително.

# 518
Скоро някой да е посещавал клиника Желязков?Моля за мнения,че горещо ми я препоръчаха.По напред в темата имаше кратки коментари,а аз искам пресни впечатления.

# 519
Извинявай за любопитството и благодаря за инфото.
Отивай и се оперирай,аз от мазането с мехлемчетата само по-зле станах.
Късмет.

# 520
Blagodarq za pojelanieto.Tazi ve4er 6te e operaciqta,kato mine vsi4ko 6te pi6a.
  STISKAITE MI PALCI!!!!!!!!

# 521
След двудневни непоносими болки в понеделник ще ме приемат в ИСУЛ за операция.Нерзабрах точно какъв е метода,само запомих,че е нов  само си купувам машинката с която ще се извърши манипулацията.Ако някой си е правил там операция,нека да сподели,ако не,стискайте палци,всичко да мине добре.Болката е толкова жестока,че съм готова на всичко само да спре да боли.

# 522
Стискам ви палци и на двете! Пожелавам операциите да минат успешно! И да не ви боли повече! Бързо възстановяване! Пишете след това.

# 523
Стискам палци и на двете,късмет и широка усмивка ви пожелавам.
Ще чакам да пишете и да се радваме взаимно на живота без  болка.

# 524
Хей оперираните, как сте. Как протекоха операциите. Разбрахте ли какво точно ви направиха. Споделете, чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт