Ясновидци - тема 50

• 38 003
  • 492
  •   2
Отговори
# 480
Въпрос към момичетата, които са си правили четени при Тайните кодове. Не ви ли се струва, че е от ИИ ? Моя приятелка си прави при нея четене. Заложихме картите на ИИ и се получи 80%едно към едно.

# 481
  • обл. Шумен
80 % едно към едно с кое?

# 482
С четенето на картите от Тайните кодове.
Имаше изречения, които бяха почти еднакви.

# 483
А сега и Вайбър има опция за дневен хороскоп с три подвъпроса.

# 484
Въпрос към момичетата, които са си правили четени при Тайните кодове. Не ви ли се струва, че е от ИИ ? Моя приятелка си прави при нея четене. Заложихме картите на ИИ и се получи 80%едно към едно.

Не съм доволна. Първо ме разпита подробно за какво става въпрос, описах проблема и ситуацията и видиш ли се паднаха същите карти. Пълна измама!

# 485
Здравейте ! Бях се кротнала с ясновидци и гледачи почти година , но нещата пак не се получават. Та, търся кординати на Ирина от Редута и тук имаше едно момиче ,което предлагаше гледане (та и нейните кординати)

# 486
Мнения за Цеца от Стара Загора?

# 487
Понеже споменахте пак Таролина, та да кажа и аз - познаваемост една огромна нула - толкова далеч от истината. Преди 1-2 години вземаше 30 лв. за 2 въпроса.

# 488
Понеже споменахте пак Таролина, та да кажа и аз - познаваемост една огромна нула - толкова далеч от истината. Преди 1-2 години вземаше 30 лв. за 2 въпроса.

Мога да потвърдя същото.Страшни небивалици.Платих си за надежди,дано при други има познаваемост ☺️✨️

# 489

Мога да потвърдя същото.Страшни небивалици.Платих си за надежди,дано при други има познаваемост ☺️✨️
Уф, тези с тарото винаги знаят как да се измъкнат. Имам чуството, че карат специални курсове за това..

# 490
  • плевен
Ох и на мен все ми се искаше да НЕ познава , но последния път при мен излезе доста точна , само тя описа правилно развитие  на една ситуация , за разлика от всички други розови прогнози , които слушах ✌️

# 491
Мога да потвърдя същото.Страшни небивалици.Платих си за надежди,дано при други има познаваемост ☺✨
Ох и на мен все ми се искаше да НЕ познава , но последния път при мен излезе доста точна , само тя описа правилно развитие  на една ситуация , за разлика от всички други розови прогнози , които слушах ✌
Тя нали вече не гледа последно така беше писала че даже си е деактивирала акаунта. За мен тя също е поредната като жената с картите и мнооого други пари на вятъра

# 492
Момичета, снощи случайно се натъкнах на едно видео на Цанов в Youtube и изпаднах в потрес. Става въпрос за някаква ясновидка, на име Владимира Лунгарова, която е изцоцала безбожни пари от хората. Запознати ли сте с въпросната?
Не знам дали е уместно да пусна линк към видеото.

Общи условия

Активация на акаунт