💄Новите ни козметични похождения - 104

• 26 963
  • 250
  •   1
Отговори
# 240
  • При децата ми
ДМ. С талона за намаление цената е много добра.

# 241
  • Някъде там
Пуснах онлайн поръчка единствено заради тази спирала, която е любима на голямата ми дъщеря.

Нещо ново, дано да ме изненада приятно, както и другите продукти на марката.

# 242

Последните ми “корейци” за следващите месеци, тъй като пак започвам да усещам, че трупам корейска козметика. Давам шанс на PDRN-a в друга форма. в момента ползвам серума и засега съм доволна.

# 243
# 244

Цветът на пудрата е Celestial light, за моливът на Golden Rose четох много добри отзиви във форума и реших да го пробвам.

# 245
Тези моливи на GR са истинско попадение. И аз си взех номер 02, исках и 01, но нямаше. За цената си са топ.

# 246

Тъкмо дойде новата ми придобивка.  Да видим дали ще мине теста Grinning Ползвала съм розовата вода на алтея, но не и бяла козметика. Някой случайно да е има впечатления вече??

Момичета, връщам се, за да ви дам мнение за вече не толкова новите ми придобивки Grinning Ами, да ви кажа - останах много приятно изненадана! Първо, опаковките са стъклени и тежки, изглеждат луксозно. Измивният гел за лице ми е топ! Не оставя кожата опъната, с онова леко сухо усещане след измиване и почти не остава следа даже и от спиралата. И трите продукта миришат много приятно и леко на роза. Като цяло не съм очаквала от български бранд такова качество, а не бих казала, че Алтея е много скъпа или недостуъпна козметика. Така, че бих ви препоръчала да пробвате някой техен продукт, ако и другите са със същото качество, ще ми влязат в топ листата!

# 247
P_stoycheva съгласна съм с теб, преди ползвах тяхното почистващо мляко с рози и розовата им вода. Млякото го ползвах самостоятелно, без двойно почистване, защото премахваше всичко( не ползвам тежък грим). Розовата вода си е универсален продукт- тонер, хидратизатор, освежава, противовъзпалително действие… обаче по едното време имаше странен мирис тази вода, не съм я съхранявала правилно според мен.

# 248
# 249
Essie

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 20:11 от DiaMia

# 250

Кремчето на Dove са 5 кутийки х 75 мл.
Много ми хареса мирисът му на чисто и свежо.

Общи условия

Активация на акаунт