Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 185
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 690
Много и личеше на Любомира,  че съжалява че е отишла в Ергенът.
Марин много ми падна в очите след днес, ужасен е.  С Любомира са си един за друг

# 691
Сега, Михаела е нива над Мартин, добре, че не  им се получи, защото Михаела ще го комплексира този все още не зрял мъж или момче, както прецените.

# 692
Защо драги съфорумци не приемате , че не всички харесваме Люба.
Ето аз съм жена, която безкрайно много уважава и цени женската красота , но при нея тя липсва.
Чертите и са мъжки и няма нищо женствено.

Цирка в ПО ще го гледам по -късно.

# 693
Кажете какво точно каза Марин? Някои нещастни души сме на работа хаха.

Радвам се, че Михаела поне се е научила да показва малко зъби, но вероятно е окрилена и от реакцията вчера.

# 694
Защо се приписват качества на някой, който очевидно ги няма само защото му съчувствате? Михаела е едно безлично девойче, даже не е мила, добричка и умна (както си мислехме в началото).
Дано това предаване ѝ помогне да порасне, но на 23 години да се държиш и да бъдеш третиран като на 14 не е сериозно.

# 695
  • Варна
Проблема при Люба, който мъжете веднага улавят е лелинския й вайб в лице и държане. Може би тази подпухналост ,торбичките или нещо с косата. Въпреки,че е надградила. Има усещане за доста по-възрастна жена при нея.В тяло е топ. Не искам да я обидя, на мен ми е симпатична без да припадам по външността или характера й.
Може би трябва да опита да пусне по-дълга коса като Елеонора и лицето -там по-трудно. Но за всеки влак има пътници, ще се намери някой да я обича такава каквато е.

# 696
Не гледам Преди обед и не знам какво става, но от снощния епизод,  останах с чувството, че всички са се наговорили само хубави неща да говорят един за друг и да се преструват, че са в добри отношения, което е невъзможно. Знаят, че така ще е по - лесно за всички. Надявам се след финала да им лъснат преструвките и да се изпокарат, че да добием реална представа за истинските им отношения при този развой. Grinning

# 697
  • Варна
Марин каза, че е довел бившия приятел на Михаела ли? Какво се случи?

# 698

Беше лъжа, каза че тя не е била честна с него в предаването, директно намекна че бившия и е пуснал слуха,че са гаджета от преди.  Много грозно се държа с Михаела,  тя искаше да си тръгне.
Мартин нападна Марин, защо не е написал, че не избира никоя. Това бил вариант, Любомира беше там като защитник на Марин . Накрая му предложи да и носи анцунга и, че за него нямаше подарък,  супер нелеп коментар.
Любомира каза, че всички момичета харесват и защитават Марин само Михаела не.( тоест че е най-добрия ерген до сега)
Марин каза, че пожелава щастие на Крис. Нищо за Нора и като Мартин го попита, и той каза и на нея да.

# 699
Ще преразкажа:
Михаела влезе първа, каза, че ѝ е било кофти, но вече ѝ е минало (абсолютно не ѝ е минало). Била изненадана, но разбрала от разговорът им в палатката, че той не споделя нейните чувства. Спомена, че са се чували с Марин след предаването, но не искала такъв човек в обкръжението си. После не искаше да остава с Марин и Любомира, но Мартин каза, че хората искат сеира.
Влязоха Любомира и Марин като Марин и Михаела се поздравиха доста студено и с физиономии. Любомира си е политкоректна и на мен ми се стори, че въобще не ѝ пука за цялата ситуация, тя си е била на работа един вид. На Марин бързо му се насълзиха очите, очаквал е реакциите, можело и да остави празен лист, но така решил. Беше изнервен, спомена, че това е предаване и от него се е очаквало и примерно можело да не даде 8 рози както му били ДАЛИ, а да даде 7 и да не даде на Нурджан, обаче трябвало да дава. Михаела каза, че се е почувствала излъгана от него, той каза, че и тя не е била толкова честна като спомена примера със златния ключ как тя пред него ок да не получи, а на синхрон - не е ок. После каза, че отношенията между тях не били толкова хубави колкото са били показани и имало и други неща, но разбирал зрителите защо така мислели.
Най-странно беше като изведнъж вика "Довел съм бившия на Михаела... шегувам се", тя супер много се стресира, той спомена за слухове, които се въртят, но не искал да казва повече. Това нещо беше много странно и се надявам да ги питат в подкасти за това.
В моите очи тя е била убедена, че ще спечели и се е обидила много, не знам до колко е била влюбена. Той си каза това, че много хора са виждали, че между тях нещата не вървят (м, м, Дяволо, усещахме ние жените), но и той сякаш е обиден на нея за някакви лъжи. Те двамата съжаляват за участието си, а Любомира се пошегува, че може и в трети сезон да участва.

# 700
Това беше тъпа шега, но явно ще има някакво продължение...
Почти съм сигурна, че Михаела е обстрелвала Марин след предаването с укори и вероятно той е развил неприятни емоции към нея.. Усеща се, че е едва я търпи.
Вероятно с него се свързал бивш на Михаела, който му е споделил и негови негативни преживявания.
Не я изкарвайте жертва Михаела, според мен ужасно комплексирана и токсична.
Не защитавам Марин, който е доста незрял и също се държеше тъпо, но...ще излезе в подкастите какво е станало явно.

# 701
Марин едва не ревна в ефир, личи че много му тежи всичко.

# 702
Дали не е възможно просто такъв да е бил сценария и всичко да е за рейтинг? Уж фаворитката остава излъгана на финала, за да се покаже, че, не винаги, всичко " върви по план".
Само вижте колко шум се генерира с избора на Буба. Ако беше спечелила Мишето, публиката щеше да е по-доволна (като махнем "е то се знаеше" и пак хейта към Любомира, но, този път, че не са я избрали), но нямаше да има чак такива реакции. Това беше" шокиращият" момент на финала - "доброто, усмихнато, невинно момиче" губи от победителката в предния сезон.
Не знаем какво е ставало зад камера, а Марин, явно, просто е търсил "по-лесния изход".
Погледът му, когато Мартин попита защо не е оставил листа празен, беше достатъчно показателен, че са го задължили да избере, може да са му казали и коя точно.

# 703
Ами да беше избрал Михаела, почвам да се убеждавам, че са му натресли Любка.

# 704
Аз все още не мога да си обясня какво се случи в палатката, или вечерта, когато бяха там, нещо там се пречупи и той я изпрати много вяло

Общи условия

Активация на акаунт