Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 179
  • 2 574
  •   2
Отговори
# 780
Един Стоян от мен:

Илияна намекна, че не са ѝ допаднали стремежите му да е инфлуенсър.
Според мен не ѝ е допаднало патологичното му семейство.

# 781
За мен Любомира е отрязала Марин, а не той нея. Това да си бъдем приятели е женска приказка, а не мъжка. Мъжът се съгласява, защото все още таи надежда; жена не би се съгласила.

Мен Михаела досега не ме е дразнила, но вече започва. Какво значи огорчена… Три месеца са минали, да не се прави и тя на актриса. Той не е длъжен да я избира. За мен е нагла и фалшива.

# 782
Изгледах ПО.
Учудващо ми хареса Мартин. Очаквах да фамилиарничи с Любомира, но той много адекватно и на място попита нещата, които реално вълнуват зрителите.

Марин не е доволен от хейта, а и в студиото не се чувстваше добре пред Мартин. Беше точно като препикано мушкато чак получих дежавю с Алек във същото студио.

Михаела се представи добре, пристрастна съм , разбира се ... и устните и са съвсем наред, в ИГ вероятно ползва филтър.

За Любомира повече нищо няма да кажа, природата достатъчно я е ощетила.

# 783
Някой знае ли нещо за това за бившия на михаела, марин защо го вметна? Един вид да покаже че не всичко е такова какво изглежда ли?

Не мисля че марин го вметна от злоба или нещо, но там има нещо кеото не се казва - защото после мартин като го пита да обясни, марин казва: Не мога да обясня. (все едно не му дават)

# 784
Един Стоян от мен:
Скрит текст:

Явно е фамилна обремененост това неговото... Laughing

# 785
Скрит текст:
Един Стоян от мен:

Според мен не ѝ е допаднало патологичното му семейство.

На мен ми е малко странна Илияна -  умна и аналитична, предпазлива, но все пак е много млада и ме учудва, че иска да се обвърже и мъжът да я издържа (ако е истина). Обичайно подобни хора са малко по-нестадартни.
И си мисля за това, което Linda често споменава - някаква амбиция да върви по чеклиста. А може да е дълбоко романтична, кой знае.

# 786
Преди малко гледах участието в ПО. Аз видях Марин, като едно наранено момче и Михаела - наранено момиче, не е ок там работата. Както и третото колело Любка, която приятески подкрепя Марин, там няма нищо със сигурност. Но м/у Михаела и Марин е имало нещо и двамата са наранени.

# 787
На мен пък много ми хареса Марин, анализиращ и отговорен към действията си, опитваше се да обясни всичките си колебания и отношения. Интелигентен, с богат речник, раздаваше се във всичко, много сериозно беше възприел участието си, стараеше се да е добронамерен към всички момичета.
Още на приятеля си обясни раздвоението и колебанията си, за мен е необяснимо как ще обвиняваш някого че не харесва достатъчно някой друг.
Не разбирам това прехласване по Михаела, съжалявам, но е глупавичка и наивна, но с претенции и самочувствие.
Истината е, че Марин се опитваше да угоди на всички, беше се вживял в ролята си на Ерген, раздаваше се навсякъде.
За мен той е най-добрият Ерген от всички сезони. Просто нито едно от момичетата не беше достойно за него, трябваше му мацка от типа на Нора-секси, разкрепостена, отворена, умна,умееща да води разговор, да флиртува, закачлива, интересна, огнена, шантава като Алия, интелигентна като Мария.

# 788
Определено и двамата са много наранени и изтормозени. Марин сякаш беше плакал или е с насълзени очи, хейтът към него явно го е ударил много и със сигурност му е мн кофти че е наранил някого (споделяше през целия сезон че не иска да нарани никого), но няма как според мен в това предаване .. просто е неизбежно

# 789
Любомира изобщо не е ощетена от природата. Има страхотни очи и сега, като е качила някое и друго килце (в положителен смисъл), изглежда по-добре от Михаела. Все пак има някакви женски форми и има за какво да си слага горнище на бански. Михаела няма никаква нужда.

# 790
Гледам Надкаст.
Михаела Бая директно си казва колко неща са манипулирани от продукцията.
Например за това с Мария каза, че никога не е имало проблем между двете, но не може да каже повече. Туджаров схвана и тя каза, че се радва, че я разбира, понеже тя не може да разкрие повече.

И още много неща има. Явно продукцията Яко е интригантствала

# 791
Определено не харесвах Любомира в миналия сезон, но тука беше сдържана,внимателна, разбираща, деликатна.
Но, ...., сори, да кажеш за нея  "достатъчно ощетена от природата", много, много грозно и жалко.

# 792
Някой знае ли нещо за това за бившия на михаела, марин защо го вметна? Един вид да покаже че не всичко е такова какво изглежда ли?

Не мисля че марин го вметна от злоба или нещо, но там има нещо кеото не се казва - защото после мартин като го пита да обясни, марин казва: Не мога да обясня. (все едно не му дават)
Михаела сподели в Надкаст, че нейният бивш приятел и Марин имат общи приятели. Въпросния бивш казал разни неща за Михаела, но били преувеличени. Но не каза, че не са били истина.  Тя тъй или иначе доста си противоречеше.

# 793
По-сервилна към мъжете ергенка от Любка аз не съм гледала в този формат, а съм ги гледала от Сезон 1
Люба ми напомня на касиерка в Щатите. Любезна с всеки, знае какво да попита, играе го емпатична, позитивна, разбираща, easy going. Без изобщо да й дреме кой си. Къстъмър сървис, тиха и отзивчива, с удобни въпроси и отговори. Фалшива и преднамерена, винаги с цел. Докато не й избият чивиите.

# 794
Марин каза нещо от сорта, че тя е била неискрена. Аз пък мисля, че тя го е разочаровала с нещо тип "остатъци от предишна връзка" или подобни. И затова не я е избрал. Защото той ѝ каза "колко пъти беше неискрена към мен върте?" И след това каза това за бившия. Определено има неща, които не знаем и не казват. GenZ явно няма да си развеят гащите като Дениз и Виктор миналата година.
Ама, ще видим. Тепърва има да ходят по подкасти.

Общи условия

Активация на акаунт