Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 441
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 150
Прият'кооо 🤪
Михчето baby 😂

# 151
Стоян бил криндж, а Гатев хич не е!
Стоян поне само им се лепеше, а тоя хем некадърен сваляч, хем агресира!

Стоян оглежда одобрително Илияна с дънковото екипче и й казва - биваш, да ти кажа! Илияна - бивам и още как!
Брее, тц тц тц 🙄

# 152
Не мога да повярвам, че Чикито е най-харизматичният ерген тази година...

# 153
Разбрах защо палатката на Миша и Марин е толкова голяма- за да има място за оператора вътре.

# 154
Чикито, когато не се лигави, дава вид на много сериозен и интелигентен мъж, бтв.

# 155
Може би е пътувал от някой хотел до къщата. Времето в предаването е било 3 дни,  а за нас седмица.
Снимките от летищата не бяха в близък план. Да не говорим, че може и монтаж с АИ, но ги е мързяло.
Не е монтаж. Стоян е качил доста клипчета от летището в Истанбул.

# 156
Явно са му забранили на чики да пита за Гатев. Малко е странно, че не обсъдиха избора и

# 157
Очевадно е, че Илияна не го харесва - интонация, език на тялото. За какво е тоя цирк?

# 158
Много любов и страст между Чики и Илияна!
Само се чудя защо вместо да е със секси нощничка, е надянала това монашеско расо.
И защо няма ни една целувка!

# 159
Както се заявих, вече съм фен на Чики!
Но си подозирам, че както се гушнаха с Илияна - приятелски и сладко - така и ще си осъмнат Simple Smile

# 160
Надявам се да не е Михаела избора на Марин само защото беше твърде предначертано от самото начало.

# 161
О, сигурна съм, че след спирането на камерата, Илияна е изгонила Чики на дивана. Или в друга стая.

# 162
  • Варна
Илияна защо хаби памука и биодермата? Нали Стоян е наоколо- пръсти, рамо, що не и грим?

# 163
Ох, много е зле Руми... Тя смята явно 24 часа да си говорят...
Дете, изтрий тази простотия дето написа, пхахах.

Като гледам реакциите, явно репликата не е популярна. Simple Smile Обаче бях искрена. Толкова неадекватно ми беше всичко. Ако не искам никаква близост с даден мъж, не бих легнала в хамака в него. А иначе последващите реплики бяха... Направо се стръписах.

# 164
Ето позитива от Любомира в този сезон - може да говори, играе го медиатор за тези, на които им е трудно..

Общи условия

Активация на акаунт