Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 365
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 255
Аз не мисля, че сезонът трябваше да е по -кратък , три месеца за риалити си е стандарт.
Сезона просто беше скучен , защото нямаше съдържание. Момичетата бяха много еднообразни, семпли, скучни. Аз един месец не различавах Симона от Илияна.
Трябват си две- три тип Теа, Цър Пър, Криси Горджъс, Зори Джи, Шермин 😀 и т.н
Трябват и няколко наистина красиви момичета , каквито тук също липсваха. Трябваше да има игри между момичетата (така хем победителката печели среща хем се посдърпат за нещо и пак има материал) , ергените и те са тотал щета - глупави и грозни. Сега 17 годишните мацки ще ми скочат , че Марин е мръсен топ ... но за жена на 30 вряла и кипяла си е дечко, освен ръста и къдриците му друго няма. Разговорите са му на ниво zdr kp 🤷‍♀️
Това , че вкарват бивши ергенки бих го преглътнала , но поне да не са от последния сезон , а както беше при любов в рая.

Но НН толкова си може.

# 256
Всъщност има големи красавици, просто на тая влага и без грим и фризьор, и Адриана Лима ще изглежда смотана.
Съгласна съм, че разговорите му са на ниво zdr kp, но е основно заради събеседниците. Той иска той да е слушащият, а не говорещият в разговора и затова си го влекат по-зрели жени.

# 257
На мен ми харесват жените на външен вид, а също и останах с доста позитивно впечатление от почти всички. Това, че не успяха да извадят  от тях съдържание за риалити формат е друг въпрос и не е изцяло тяхна вина.

# 258
Догодина трябва да сменят дестинацията- безсмислено е участниците и екипът да търпят всичките метеоролгични несгоди. Защо да ходят на тоооолкова влажно място, не е приятно да гледаме как се почесват и гонят комари,  срещите да се прекъсват от проливен дъжд. А и пейзажите вече омръзнаха.

# 259
Те идеите за срещи не могат да сменят, какво остава да им хрумне дестинация Grinning

Иначе съм съгласна, вероятно има и други прекрасни места, на които няма да им отрежат главите с цената

# 260
Любомира е яко травмирана от Виктор(и може би предишни несполучливи връзки) и колкото и да ѝ харесва Марин, струва ми се, че не смее съвсем да се отпусне и да залитне емоционално по него. Той обаче яко си хлътна по нея, което ме изуми от гледна точка на това, че не мислех, че е негов тип характер. Елеонора му беше идеала и това е. Иначе Любомира аз си я харесвам много.

Аз не я харесвам особено, но определено според мен харесваше Виктор истински (той нея не, но.. това е друга тема) и си личи че доста се опари.

# 261
Любомира е яко травмирана от Виктор(и може би предишни несполучливи връзки) и колкото и да ѝ харесва Марин, струва ми се, че не смее съвсем да се отпусне и да залитне емоционално по него. Той обаче яко си хлътна по нея, което ме изуми от гледна точка на това, че не мислех, че е негов тип характер. Елеонора му беше идеала и това е. Иначе Любомира аз си я харесвам много.

Аз не я харесвам особено, но определено според мен харесваше Виктор истински (той нея не, но.. това е друга тема) и си личи че доста се опари.

И сега ще е същото, тя си е виновна да не беше влизала пак да търси любов.

# 262
Моята прогноза е, че Крис и Елеонора не се появяват на финала, защото не са заедно и не искат да се обясняват.
Марин е писал Любомира, но е бил “объркан” и сега е с Михаела.
Стоян и Илияна не са разделени, но и са в различни градове и те не знаят защо, следват дълги безмислени обяснения.
Гатев и Румяна не са заедно, той си има работа, снима Трейтърс, тя не е пораснала още, няма нужда да се бута при батковци.

# 263
Някой с Войо дали ще ни направи услуга да качи спойлерите от финала в спойлерната тема след половин-един час, тъй като направо мисля да пропусна епизода, който ще излъчват днес по ТВ.
Би трябвало след 10 мин. да е на Войо финалът, така пише на сайта им.

Интересуват ме кратък обзор и победители, това е.

Благодаря предварително 💐

(Дамите, които не искат спойлери да внимават, че според мен бързо ще тръгне информацията по всички медии освен на БТВ).

# 264
Някой с Войо дали ще ни направи услуга да качи спойлерите от финала в спойлерната тема след половин-един час, тъй като направо мисля да пропусна епизода, който ще излъчват днес по ТВ.
Би трябвало след 10 мин. да е на Войо финалът, така пише на сайта им.

Интересуват ме кратък обзор и победители, това е.

Благодаря предварително 💐

(Дамите, които не искат спойлери да внимават, че според мен бързо ще тръгне информацията по всички медии освен на БТВ).
Ок, с удоволствие ще го направя.

# 265
По повод на подкастите - гледах Цветелина Велева, Симона, Мария и Татяна при Чакала.
Мария, мисля че съм обсъждала - доста смислен беше обзора с нея, успя да бъде обективна като зрител.
Цветелина - абсолютен въздух под налягане, направо от казан с лъжи гребеше и изключително безинтересна.
Симона - същата като в предаването.
Татяна със сериозното си излъчване, сериозните заявки за връзка и дъщеря си беше взела, нооо беше много странно облечена - като магистралка.
В общи линии нищо интересно, за който ги е пропуснал Simple Smile

# 266
Оф Мишето е толкова 'cool girl' не иска нищо, няма изисквания, всичко и е ок.....много безгръбначна

# 267
  • През девет планини в десета...
Не разбирам как може човек едновременно да говори и да се усмихва , как го прави това Мише...

# 268
Качен е финалът на Войо. Пазете се от спойлери.
Обявиха кастинг за сезон 6, което за мен е голяма грешка.

# 269
Илияна се буди с full face make up. 😂😂😂😂

Последна редакция: ср, 20 май 2026, 20:21 от MissBabyJane

Общи условия

Активация на акаунт