Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 333
  • 2 574
  •   3
Отговори
# 330
Миналият сезон имаше много хубава музика за фон в предаването. Тази- и в това е скука, орязали са бюджета .

Да! Аз винаги забелязвам музиката и точно това си мислех. Миналата година музикалното оформление беше страхотно, а тази изобщо не ми харесва.

Знаех си аз, че на Румито добре ще й се отрази един Гатев. Едва ли са правили кой знае какво през нощта, но на закуската тя сияеше. Жизнена, усмихната, дори леко развълнувана за нейните стандарти, направо преобразена. Радвам се, че се е оставила на течението поне за малко.

# 331
Отворих едното клипче, нищо че още преди това разбрах кой какво и тн. Обаче... този Мартин е ужасен. Много е гнусен. Съжалявам, ама е така. Само тъпотии говори. Колко пъти въртя около "физическото" и "интимни били ли сте"... Ъгх, ама така е, с този чалгарски нрав, какво друго да му е в главата.

# 332
Той днес в Преди обед пак няколко пъти намекна как е спал с Рупецова, пък тя не си признала. Супер жалък и смешен.

# 333
Н.Н догодина да не прави повече такъв тъп и статичен сезон ,какво гледахме 3 месеца -дълги,монотонни разговори по масите  ,все едни и същи .Никаква интрига ,никаква динамика ,сал един Чикименто се прояви ,където се разнася по 100 часа по самолетите и за какво?За една Илияна ,която така или иначе ,ще го сиктирдоса навън.
Тази година нямаше скандали, нямаше:
 " Ти днес рива, вчера рива, онзи ден пак рива, всеки ден ривеш ", " ше те зааапа " или
 " Улялаяяяя , къв е тоя хелокоптер уааааа " . Да , нямаше интрига, динамика, нямаше го типичният българският сеир.

# 334
Мартин е Ергенът от минялия сезон...и Мартин...
Но му признавам, понеже и миналия сезон гледах Ергенът в преди обед, ами на фона на тогава с киселите лелки, които не са гледали епизодите - мнооого по-добре...
А по повод, че все още си плюе Даниела - комплекси...
А по повод скуката този сезон - не е от лош каст. Напротив! И аз съм за, работещи момичета да се записват в Ергенът... Просто, даже не знам..Искам да напиша  ергените да са по-артистични.. Е -  греда, видяхме го в този сезон Simple Smile Може би е нормално за всеки , когато си падне по някой - да е само той и нещата да приключат рано.. Да се записват професионални актьори, които да ни държат напрежението до последно!

Последна редакция: ср, 20 май 2026, 23:45 от Saint V

# 335
Марин най-накрая свали маската и каза на Мишето как стоят нещата, но тя не го разбра и му отговори, че чака да види как ще им се развият отношенията навън………
И приятна среща днес.

Къде го е казал, че превъртах доста и това съм го пропуснала?

# 336
Още не съм изгледала докрай епизодът от днес, но - Руми и Георги са криндж на макс; Марин както изпроводи Михаела абсурд да я избере; Илияна и Чикито - да, фен съм от самото начало, тези двамата са още заедно залагам!

# 337
Марин най-накрая свали маската и каза на Мишето как стоят нещата, но тя не го разбра и му отговори, че чака да види как ще им се развият отношенията навън………И приятна среща днес.

Къде го е казал, че превъртах доста и това съм го пропуснала?

При палатката, към края.

# 338
  • София
Още съм назад, но много скучно това Мише. Румито и то. Или може би се притесняват от камерите. Или просто са неопитни в човешките отношения. Любомира поне води нормален разговор. Не знам, много дървени финалистки. Илияна и Стоян няма какво да ги обсъждам. Влюбени не ми се вярва да са, но си кликнаха по техния си странен начин.

# 339
Вечерта, като си четоха наталните карти ли? Просто са ми много скучни и не искам да гледам цялото нещо още веднъж от край до край, а ми стана интересно.

# 340
Вечерта, като си четоха наталните карти ли? Просто са ми много скучни и не искам да гледам цялото нещо още веднъж от край до край, а ми стана интересно.

В началото на епизода

# 341
Илияна сигурно е в София и се радва, че Ергенът е история. И аз ще се радвам на финала.
В Плевен си е. Всеки ден я виждам към 17 ч по кафетата в центъра с Мануела.
Още на Надкаст с Мануела, тези двете ми станаха съмнителни.
Дали все пак не е излязла двойка от Ергенът, ама без ерген?

Аз още не съм догледала днешния епизод, ще се опитам по-късно.
Няма да влизам във фейса,че сто процента алгоритъмът ще ми изкара някое клипче от финала.
Ще чета утре тук, ако не мога да гледам, за да мога да се включа в коментарите с пресни впечатления, а не да стискам зъби до утре да не изтърва някоя дума. Blush

# 342
  • София
На мен ми беше приятен днешният епизод. Марин ми е радост за окото Blush; малко е досадно каканиженето им в синхрон с Любомира, но са ми сладки заедно. Вилата беше хубава, изглеждаше красиво срещата.

Илияна и Стоян също ме кефят, свикнаха един с друг и с особеностите си и не е неловко. Че и се бяха "мачнали". Grinning

Гатев като е хванал Румяна натясно в спалнята, кой знае докъде е стигнал. Но тя пък доволна излезе, дано правилно е преценила. Както каза някой, много надве-натри ги изкъшкаха, няма арки с цветя, няма тоалети и пръстени. Grinning Не че държах още да ги гледам, егати досадната двойка.

Само не разбрах, сега Марин като напише именцето на избраницата, предполагам тя ще научи по някакъв начин? Ама що така, НН ли ще ѝ се обажда по телефона, тайно ще я причака Маринчо ли някъде? Както го обясни Наум, едва ли не сега, май месец, щели да разберат, което е абсурдно.

# 343
Това с кутията е някаква чутовна глупост.
Няма ли това предаване библия, че да не правят такава самодейност.
Доколкото разбрах, това с кутията е, за да не излъже Марин, че е избрал едната, пък после навън да се свърже с другата.
Нещо като проверка дали тогава и след това е бил на един акъл.
Сигурно още след финала, като им дадат телефоните, Марин ще пише на избраницата.

# 344
Вече гледах откъс от финала, няма да спойлвам, но съм доволна.

Финалното ми мнение за сезона е, че не ставаше. Нищо за коментиране, скука. Виждам го и тук в темата, обсъждали сме само някакви изстискани със зор неща, но нито имаше онези силни позиции от минали сезони, нито виждам някой да е бил кой знае колко инвестиран в цялото нещо. Тушев може да е скандалджия, но му признавам, че винаги успява да извади душата на участниците, докато Николов изглежда все едно има някакъв божествен комплекс и направо усещам яда му от екрана, че не му се получава. Една и съща плоча, едни и същи герои и споменаване на Даниела 100 пъти в минута. Вече е жалко.

Общи условия

Активация на акаунт