Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 281
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 360
Моето впечатление преди финала: последните 3 седмици не съм гледала, хвърлях едно око в темата.
Вилата от срещата на Любомира трябваше да е вилата на момичетата този сезон, ама уви може само за 1 ден да си я позволят.
Ако бях на мястото на Мишето, щеше да ми е обидно така вяло да ме изпрати Марин и после да ходи да се натиска с конкурентката на лукса.
Коментирахте ли, че Марин е единственият ерген, който прекарва нощта и с двете ергенки?
Идеята с листчето в кутията е по-зле и от тефтера миналата година, НН пак ли го е преписал от някой австралийски сезон?
Гатев яко е натиснал Румито. Не знам след няколко дни, като се освести, дали още ще мисли по същия начин. Не е лошо момичето, но има още да си поживее.
Беше спомената музиката и на мен ми направи впечатление още от началото и търсех дали са сменили отговорния за това.
Миналата година особено на срещата на Роси и Васил музиката беше брутална - като филм беше направено. И ако щете не бъдете съгласни тези, които твърдяха, че срещата била хубава само защото са пияни. За мен беше най-секси срещата за всички сезони. Не вярвам НН да не е натискал и тази година в тази насока.
Последният епизод от промото изглежда стерилно, очаквано, все едно ще ги викат един по един на устен изпит.
Хайде, не остана, няма да влизам днес във фб. Чакам довечера.

# 361
  • София
Първо да кажа, че видях Крис на финала за купата между ЦСКА и Локото. Беше с голяма група приятели, фенове на ЦСКА разбира се. Крис е класически червен фен: ЦСКА и Ливърпул! Изкуших се да го попитам за Елеонора и дали са заедно ама викам, абе я се стегни на мач си. Утре ще гледаш и ще разбереш. 😀

Стоян и Илияна:
НЕЛЕПИ! Толкова режисирани сценки, направо как не ги е срам да се излагат така тези хора не знам. То си личи просто колко е изкуствено всичко и каква мъка е това тяхното.
Защо бе хора, защо? Кого лъжете? Целувката ви беше толкова нескопосана и фалшива. 😩

Марин и Любомира:
Тези хора могат да убият всякакъв нагон. Толкова антисекс ''двойка'' не знам дали е имало някога и някъде. Никакъв шанс няма между тези да са двойка. Но Марин наистина много умело заблуждава хората.
Михаела е момичето за Марин, освен ако той не е някакъв прикрит гей. Все още вярвам, че играе театро и ще си избере Мишето, там имат визия поне, но да съгласен с вас, че тя охладня, явно усеща с прословутия женски радар. Но си тичат заедно. Макар че лошо завърши срещата им в ''дивото'', но нали се сещате, че монтажно ни гъбаркат нещо. Ще видим днес, уф. С Бубчето са като първи братовчеди и пенсионери едновременно. Отвратително за гледане. 🤢
Тази Любомира не мога да я гледам вече. Брутален минус си вкара с това повторно участие, а НН си осра сезона с нея и Мартина.

Гатев и Румяна:
Ха, май май са правили секс двамцата ама не искат да си признаят напълно... 😁 Още в предния епизод ме накараха да ги заподозря в консумация. Млади, свободни хора и доста загорели, нищо лошо няма, напротив. Ама там залагам само на физическото. То се вижда, че няма нищо по-дълбоко. Обаче Румянчето как изстреля от нищото, че щели да се пробват, хахахаха. Големи скици са. Grinning Гатев сякаш се учуди, ама му стана приятно. Аз се изненадах тук определено и не познах, защото мислех че още там в Шри Ланката ще си кажат чао и кой откъде е. Явно Гатев се е представил добре в леглото и Румито си е казало, защо да не повторя и потретя. Пък и на мач на Барса на новия Камп Ноу ще я заведе и те така. 😀

Финални прогнози:
Марин си избира Мишето и са заедно, дано само не ни лъжат и да не са поредната пиар двойка.
Крис е заедно с Нора, като там нещата могат наистина да се получат, дано.
Стоян и Илияна - абсурд да са заедно, нищо няма тук и от двете страни. Просто всички при тях беше като едно неудобна романтична комедия. Твърде много режисирани неща, за да има нещо истинско. За съжаление.
Гатев и Румяна - пробвахме всякакви пози и изпотрошихме легла и столове за месец напред ама само секса не стига. Не са заедно!
Финално ще имаме две двойки, едната под въпросителна.
Ако има поне една двойка ще има смисъл от този сезон, който се представи много слабо като ТВ рейтинг и като интерес от феновете, но за мен това няма значение, значение има само едно нещо - любовта!
Ако няма нито една двойка - сезонът ще е пълна катастрофа. Само истинска любов може да ги спаси. Нещо като със сезона на ЦСКА - слаб и вял, но завършил с купата на България.

# 362
Има вече тема за хърватския Ерген.  Който го гледа, може да коментира там Wink
https://www.bg-mamma.com/?topic=1881317

След края на нашия ерген, започнаx да гледам този. И изобщо не е зле, напомня сезон 1 на нашия.

# 363
Той само във Войо ли е наличен? Да знам дали да се записвам изобщо в темата, дали ще го гледам и т.н., че Войо не ползвам Grinning

# 364
И в някакъв торент го имало,  p 2 p b g . c o m
Не съм проверявал.

# 365
  • София
Дяволо, ти харесваш Михаела и смяташ, че всички трябва да я харесват. Какво значи, че тя е момичето за Марин, ако той не е влюбен, а той очевидно не е влюбен в нито една от двете. Такива връзки, в които само единият е влюбен, не са пълноценни и са абсолютно безсмислени. По-добре въобще да не започват връзка, защото само ще страда Михаела, дори и да се задържат някакво време за пр, то бъдеще нямат.

# 366
То е видно с просто око, че е еднопосочно. Мен ме сърби да напиша нещо за прогнозите на Дяволо, ама айде, ще изчакам до довечера. 
Има нещо, което при всеки сезон на Ергенът се оказва голяма пречка. Защото после трябва да се крият и нито една от двойките не може да иде на ресторант, на кино, някъде да се разходи... трябва да си xодят на гости, с кола/такси, дегизирани. Или ако искат да се разxодят някъде навън, трябва да е в чужбина. И то зависи от чужбината, в Гърция, Турция, Италия, Испания... май не става. Пълно с българи  Grinning При другите формати пак трябва криене, но те ако не са любовни формати, не е проблем чак толкова. А тук говорим за изпитание на връзката в ключовите първи 3 месеца.

# 367
Леле, какви тъпотии чета...  Rolling Eyes
Истината е, че сезон, който е забавлявал хората, имал е яко екшън и висок рейтинг, е успешен сезон – дори накрая да няма нито една двойка. Сезон, който е тъп, скучен и с нисък рейтинг, е слаб сезон – дори накрая 3 двойки да се оженят и да си народят деца. Това е комерсиална телевизия. Шоуто има за цел да забавлява зрителите. То не е предаване по БНТ, финансирано от републиканския бюджет с цел насърчаване на раждаемостта в Република България. Unamused
Каквото и да стане на финала, това си е най-смотаният и слаб сезон на предаването. Това да те бият някакви предавания като "Борба до ключ" и "Бригада нов дом" ахахах. Този продуцент трябва да бъде разкаран! Миналата година също не беше кой знае какво, но поне го изгледах с превъртане. Сега, братче, се отказах по средата. Trollface

# 368
За целия сезон имаше няколко свежи момента. Флирта между Марин и Алия, лъжата на Мануела, Изборът на Илияна и събитията около него. И май не се сещам за друго...а след жълтата роза беше негледаимо. Влюбеността на Илияна и връщането на Стоян беше някакъв фарс. И голям гаф на продукцията. То гафа започна още с влизането на Гатев. Ако Илияна беше избрала него или никого най-добре, поне тя щеше да си опази образа. Доста я харесваха. До този момент. После падна по-ниско и от чикито. За вкарването на Люба и Мартина просто нямам думи...Марин от най-добрия ерген евър се сгромоляса заради това безумно решение да му бутат Люба за финалистка. Всички станаха жертва на безумен продуцент.

# 369
За мен най-забавното беше реакцията на Марин, когато Нурджето му говореше.
И с това се изчерпвам.

# 370
  • София
Ния,
Марин сам си я избра и я тика цял сезон като неговото момиче, както беше с Евгени и Валерия. Напълно логично е да спечели, не мислиш ли? Това сочат фактите. Аз не съм съгласен, че с Бубето били много хубави разговори и за това трябвало да я избере. Ужасно скучни са двамата. Това е романтично шоу, а не Биг брадър. Булшит. Ако е едностранно, избира я и после скъсват. Болката ще я има независимо от случилото се, но тя беше там за него и какво означава, че я е лъгал цял сезон ли? Така излиза по твоите думи. Ако не я избере ще се превърне в абсолютно лекенце. Не вярвам да вземе такова грешно решение. Абсурдно е просто.

Дизи,
Нищо не е видно с просто око, всичко е субективно, когато става въпрос за отношения. Всеки вижда нещо различно и в това е хубавото, иначе нямаше да стават никакви дискусии и темата щеше да е умряла като сезона.
Прогнозите са ми същите като в началото на темата в понеделник и общо взето цял сезон са ми такива. Може да се върнеш и да видиш още от първата тема. В този сезон не е трудно. Мишето, Елеонора и Илияна си бяха тикани монтажно за победителки от ден първи. Разликата е, че Илияна и Стоян сътвориха едно безобразно театро с което олекнаха страшно много в моите очи и от любимата ми двойка се превърнаха в клоуни и най-антипатичната ми такава.

# 371
E, xич не е видно... дори и в предпоследния епизод не видя ли пред палатката.. "ами.. ще се чуваме, ще поддържаме връзка", а прегръдката на сутринта беше все едно аз си прегръщам  някоя колежка за рождения ден, колкото да не е криндж.     Мартин тази сутрин направи много добър анализ в Преди обед.

Рубриката "С Марто и компания" днес:
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-s-mart … te-v-ergenat.html

# 372
Отворих едното клипче, нищо че още преди това разбрах кой какво и тн. Обаче... този Мартин е ужасен. Много е гнусен. Съжалявам, ама е така. Само тъпотии говори. Колко пъти въртя около "физическото" и "интимни били ли сте"... Ъгх, ама така е, с този чалгарски нрав, какво друго да му е в главата.

После да не се чудим защо на 40 годишен мъж като него само 20 годишна може да му се върже.

# 373
Марин наистина от най- секси и желан ерген се превърна в дядо му с тези полемики и криндж/ думата на сезона/целувки с Любка.

# 374
Този сезон забелязах колко от хората искащи връзка, изобщо не са готови за такава. Масово имат нужда от психолог и терапия. Марин, Любомира, Михаела, Руми, Илияна, Стоян, Нурджан, Гатев, Алия, Симона, Цвети Велева и кой знай кого още изпускам, всичките имат сериозни червени флагове, които трябва да се изчистят. Просто няма как да имаш нещо стабилно и стойностно преди да поработиш върху недостатъците си, травмите си и т.н. Никой не е идеален, но любовта и връзките изисквате много работа, особено върху самия себе си.

Общи условия

Активация на акаунт