Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 146
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 660
Мише, успех в живота, "приятелко" ✨ Ще намериш своя принц, това е сигурно. Дано има повече свестни, позитивни и добри хора като теб, за мен беше удоволствие!
Радвам се че този сезон за първи път беше хармоничен и спокоен, без чалгарки, булита и простакеси. Скучен малко, разбираемо,  защото публиката иска насилие, сълзи и зрелища на чужд гръб. Няма нужда.  Браво на продукцията, справихте се добре, според моите критерии!
До нови срещи съфорумки и съфорумци, беше ми изключително приятно да си клюкарстваме тук 🌷

# 661
  • София
На мен финала много ми хареса. Много по-интересен и смислен беше от предишните, в които се правят предложения, за които е ясно, че са чиста проформа. В края на сезона е логично никой още да не е готов реално да предлага брак. Този път още на финала се разбра коя двойка наистина се е съхранила след финала и коя не. Хареса ми и това, че повечето двойки са си запазили добрите отношения. Държаха се нормално и адекватно - нямаше драми, хейт и простотии.

Много се радвам за Крис и Елеонора. Искрено им желая щастие и дано да им се получи в дължосрочен план, когато еуфорията поутихне, а влюбването премине в любов.

# 662
Е за рев нищо не могат да му кажат. За другото само.
Ама то и кака Нора е за в КАТ, как си кара по Южната, без колан, снима клип и беснее, че някой си карал на магистралата в лява лента със 140, пък тя ако искала да мине с 240 и не можела, да си карали в дясно със 140.... И на теория е права, че в лявата лента не се виси, ама довода и беше безумен

# 663
  • В Града на липите
Каквито и да са грешките на Марин не заслужава този агресивен хейт. Обаче точно в тази конфигурация драгия зрител разпозна класическия триъгълник - Съпруг-съпруга-любовница. Ясно е кой ще го отнесе, т.е. кои.
Момчето не е толкова лошо, постарал се е и работи по себе си. В Ергена твърде се опитваше да угоди на много хора а от опит знам че е невъзможно. В такива реалитита стигне ли се до избор, все някой ще страда. Дали от наранено его или чувства все тая. Избра грешна стратегия, но не е първия, нито ще е последния.
Михаела не помня да е злобяла особено, като се сетя какви участнички е имало... Grinning Според мен подсмихването й е някакъв тик, защото забелязах че дори при тъжни ситуации е с това изражение. Обаче трябва много да работи върху себе си и се надявам да изгледа епизодите по два пъти и да си води записки. Поведението й е много архаично, вреди най-вече на нея и ще страда много, ако не го редуцира.
Мен Люба-Буба не ме дразни. Приятна е. Вижда се че доста е работила и по външността и по държанието си. Явно след хейта, който отнесе м.г. е искала да покаже публично промяната. Груба грешка. Надявам се де си е взела поуките и повече да не участва в любовни реалитита. Не е в нейна полза.
Стоян и Илияна не са имали време за връзка, той явно денонощно снима и бълва така нареченото "съдържание" в социалните мрежи. Кога време за сериозна връзка?
Стискам палци на Крис и Нора и дано видим сватба, бебе и т.н. Grinning
Стискам палци и Ники Николов и Наум повече да не припарват до Ергенът.
И последно. Тук в темите беше 100 пъти по-интересно, отколкото на екрана. Сутрин ви четях с удоволствие с кафето. Ще ми липсва това, радвам се че Ергена свърши. На всички пожелавам прекрасно лято и до нови срещи.

# 664
Никаква драма не виждам, само нестабилни и несигурни в себе си млади.
Марин и той с Чики за психотерапия. То чудене, то пудрене, Михаела, ментално си останала в пети клас. Кой я е излъгал, че Марин е в кърпа вързан?! Нереална представа за себе си и Марин.
Бубето не знам какъв й е случаят.
Мартин чалгарят -прост Бай Ганя с наргиле и татуси от Джанъм.
Крис и Елеонора, дано са стабилни, времето ще покаже.

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 09:41 от помбер

# 665
Да не ги жалим финалистите, всички вече са известни. Нали това беше целта, постигната.
Марин едни ще го жалят, горкия, други обратното, лоша реклама няма.
Крис се сгоди, не , че не му се шаваше, ама избра питомното, правилно или не предстои да видим.
Стоян стана известен, сега нямал работа, тя да не е заек да избяга.
Гатев дръпна в кариерата, напълни инстаграма с красота, пътешествия, палми, плажове, нека му е зле.
Кака Нора, правилно си изигра картите, честито да ѝ е.
Румяна, като китайска капка, бавно и методично си постигна целите. Имаше къде, къде по-атрактивни, ама не уловиха момента. Приятелка с привилегии, и какво, да седи на ключ сол? Браво на нея!
Илияна много се обърка това момиче. И аз мисля, че е пробвала за втори шанс при Гатев, ама изгони птичето от рамото сега ще търси и тя не знае какво.
Михаела е млада и красива, най-безценното, да не си го слага на сърце, животът е пред нея.
Не бях почитателка на формата, но този сезон ми хареса. Пожелавам успех на новите известни!❤

# 666
А Гатев не е ли имал предвид втория шанс, който поиска от Стоян?

# 667
  • София
Боряна от сезон 2 е родила момченце.

# 668
Изобщо не мисля, че Илияна е искала втори шанс от Гатев. Тя беше отвратена от него по време на едновременната им среща. Както се видя нищо толкова драстично не се е променило между нея и Стоян, та логично не им се й получи по никакъв начин, но тя предпочете да се върне при старото лошо, отколкото да дава шанс на Гатев. Не знам как някои хора виждат съжаления в нея.

Дори и да я виждаме в по-черна светлина и вярваме на Мария, че Илияна е заявила желание да си живее живота, докато мъжът й я издържа, то не виждам как Гатев с операторската си заплата отговаря на такива желания Grinning въпреки че няколко участнички споменаха, че Илияна много се е шегувала и имала доста саркастично чувство за хумор, та това по-скоро ми звучи като нещо, което е казала шеговито, а Мария го е приела за чиста монета. Тя и да има такива амбиции, не ми струва, че е човек, който ще го признае толкова открито.

# 669
Ами яд ме е на Марин, до последно  дава надежда на Михаела. Не се прави така. И се измъкваш с приятелския вариант. Все пак сме в предаване за любов, какво му се радвате на този финал. И Елвиса, защо ги питал интимни въпроси. Ами него защо го питаха. Не гледаме Стани богат. То добре, че беше Мартин втори водещ, че щяхме да слушаме само едни слова, че истинската любов ги чака и т.н.
Марин, като не харесва Михаела, трябваше да не и даде роза макс. по-средата. Не да е фаворитка до последно и накрая да избере каката приятелка. Която пък с какъв акъл влезе. В шести сезон я виждам сигурна. Удобния избор, ами не харесвам никоя да избера Любка. Може и с такава уговорка да се е съгласила да влезе.

# 670
Мартин каза преди малко, че не е "сеирджия "и затова днес в Преди обед ще са Михаела, Любомира и Марин.🤦‍♀️
Тази седмица ще му гостуват и останалите

# 671
Харесаха ми финалните развръзки. Най-отекчителното време във всяка серия ми бяха еднотипните разговори между Марин и Михаела.  Представям си да трябва това да е ежедневието ми - ужас. Радвам се за Илияна, не беше за тези двамата. Радвам се за Нора и Крис.

# 672
Горката Михаела, да и причинят това "общо" интервю. Не, не са изобщо "сеирджии".

# 673
  • София /Абсурдистан
Сега очакваме Любка да се появи и в следващия сезон и пак да стане финалистка.
Мартин да го приберат някъде, че не е за изтрайване.

# 674
Стоян и Илияна - разбирам Илияна, тя му е дала шанс, но той си е пей сърце, а тя иска нещо сериозно. Ако аз бях на нейно място изобщо не бих се захващала са такъв тип мъж - бих оценила стабилност, подкрепа и не на последно място способсност и готовност за грижа към семейство. На Стоян му бягат тези неща, той е артистична душа, но за Илияна това не е било достатъчно явно.
Илияна искаше да е финалистка в Ергена. Ако наистина е искала стабилен мъж, всички, включително и тя, видяхме ясно, че Стоян е лабилен. Нямаше никаква логика да го вика обратно. Ясно е че го направи, за да си го върне на Гатев, задето флиртуваше с Руми. Лукава е в обясненията си. Има едно странно самодоволство и наглост в нея, което на финала вече съвсем лъсна.

Общи условия

Активация на акаунт