Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 164
  • 2 574
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Марин към Михаела: "Приятелко!" Simple Smile

# 721
Друго интересно, Мартин попита Марин, дали Елеонора е флиртувала с него, той отговори, че според него, да. Мишето веднага спихна.
Ами Еленора си флиртуваше, факт е. Марин също беше заинтригуван от нея, затова не мисля, че е гей.
И аз не мисля, че е гей. Fuckboy - да, нарцис - напълно възможно, но гей-не.

# 722
Продължава да симпатизирам поотделно на Марин и Любимира, която не ми бе фаворитка в предния сезон. Осъзнати хора.

Добричкото Мише може да вкара човек в токсикологията.

# 723
Всъщност нито Марин, нито Михаела, нито Любомира направиха нещо грешно. Никой нямаше намерение и желание да се разправя. Просто отвратително провокаторско държание от Мартин, с вменяване на вина. Почувства, че Марин може да го засенчи като ерген и атакува. Сега очаквам и към Крис да има атаки и провокации.

# 724
  • Обран бостан ;)
Този сезон не ме грабна в началото. Не гледах и не четях, поне до снощи, когато, случайно или не, попаднах на сцена, където Наум и къдрокоско отварят някаква кутия и вадят плик с име.
"Брех- викам си - то направо като томбола, т'ва бе. Я да видим какво става."
Върнах си епизода, прочетох тази и предишната тема и нещата, що годе, ми се изясниха.
И за секунда не повярвах, че името в кутията е тайна, най-малкото защото катинарите вървят с по 3 ключа, а къдравия извади един.
Това, което още не мога да повярвам, е че въпросния Марин е избрал 30 годишна жена пред 24 годишна секси мацка.
Няма начин мъж, повтарям мъж, да направи такъв избор.
Има варианти разбира се:
1. Не е бил там за връзка. Изкарал си е почивката, набрал е последователи и сега може да избира между много жени без да има угризения, че лъже някоя.
2. Бил е подтикнат от продукцията, тоест сценарий. Ако бяха по-умни щяха да вкарат друга секси мацка, а не претоплена манджа.
3. Любомира е била по-отдадена в интимен план. Има повече опит - нормално е, пък и е актриса. Не е толкова трудно жена да изиграе оргазъм. Wink

Явно , макар и доста харесван от жените, въпросния Марин няма жизнен опит.
Ще му кажа следното:
Марине, не е трудно да намериш посредствено изглеждаща жена, която да те гледа в очите и да прави всичко, което и кажеш.
Да намериш и да те хареса млада секси мацка, която да те гледа в очите и да прави всичко, което и кажеш - това е супер-джакпот. Сега ти звучи тъпо, изчакай да станеш на 50, тогава ще ти прозвучи по-друг начин. Wink

Относно другите развръзки.

Най-симпатичен ми се стори мъжът с голата глава и очилата - Стоян.
Не знам каква е историята покрай него, но поне на пръв поглед е най-читав за дълга връзка. Какво не му е харесала (забравих и името) не знам. Били са заедно месец, два. Няма начин за толкова кратко време да се преодолеят всички противоречия. Ако е искала да са на 100% съвместими - няма как да стане нито с този, нито с друг мъж. Явно мацката не иска да се променя по никакъв начин, а това е рецепта за самота. Ако е това, че не бил постигнал нищо, да си търси "шугър деди". Мъж на 30, няма начин да е милионер, освен ако не е дете на милионер.

Толкова за тях.

Изненадан съм от решението да вкарат оператор от екипа за ерген.  Че е нагласено - нагласено е, ама защо ?
Ако са искали да разбутат кокошарника да беше влязъл продуцента. Жените обичат мъже с пари и власт - щеше да заформи добър харем. Trollface

Най-измислена ми е двойката Крис и Елеонора. Чак по новините обявиха за "спонтанното" решение да и предложи брак на Бали.

Спонтанно решение, на снимачна площадка, заобиколени от 5 камери не е спонтанно, а позьорщина.

Спонтанно би било ако и поднесе чай в леглото с бучка захар, а като се разтопи захарта да се покаже пръстен (патент на моя милост  Yum) ама де толкова акъл. Изхвърлянето с "най-голямата възможна сватба" пък съвсем ме разочарова. Ще стане разбира се. Ще наемат една камара фотографи, оператори, водещи (Рачков и Цитиридис) , ще похарчат една камара пари за 2-3 дни и после какво ? Брак - пране , чистене , мръсни чинии и сметки за плащане.

Няма дерт, не е мой проблем, да му мислят.

Толкова.

# 725
Всички надкасти са снимани преди излъчването на финалния епизод.

# 726
Рано се изказах. И Марин много грозно вметна за бившия на Михаела.

# 727
Много ми е смешно как в такова предаване им задават въпроси за флирт и секс сякаш се опитват да ги уличат в престъпление. Още малко ще викнат Миролюба Бенатова да им взима интервю.

# 728
Всички надкасти са снимани преди излъчването на финалния епизод.
Да, но след като Неделчо и Слави Туджаров са изгледали последния епизод на запис (преди зрителите)

# 729
Това с интимността е нововъведение от миналата година, когато Мартин развя гащите си, и не само неговите, пред цяла България. Далеч съм от каквото и да било пуританска идея, или пък че секс не се прави там, но въпросът ''бяхте ли интимни'' е много интимен и само Мартин има''правото'' сякаш да го задава. Гатев вчера се стресна и според мен тотално излъга, но Стоян не излъга.

# 730
Верно ли Марин е извикал бившия приятел на Михаела в студиото на ПО?!?! И онзи дойде ли?
Аха, разбрах, вметка било. Ами само гадняр би направил такава вметка.

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 13:03 от DiaMia

# 731
  • София
О, чакам с нетърпение Елеонора 😉. Според мен тя го тестваше. 😉 След срещата с него каза на синхрон нещо от сорта, че Мишето ще страда - позна 😉. Надявам се да не му спести 😂

# 732
  • София
От недоизказани недомлъвки в ПО и сега от началото на Надкаста с Мишето може съвсе категорично да се подхвърли една убедително изглеждаща конспирация, че Марин е бил натиснат да избере Любомира. Явно за сеир/рейтинг и пр. Не знам, те си знаят. Това след като е станало ясно, че Марин се е уплашил и не е искал да избере Михаела, защото е льольо очевидно влязъл за реклама и за нищо сериозно (грешката разбира се е защо продуцентите вкарват 25 годишни модели, първо Виктор, сега Марин). Та да, защо не е оставил празен листа??? Толкова ли е и важно на Бубка да печели този формат след като тя всъщност абсолютно нищо не печели, защото и Виктор и Марин не са я избрали по този начин по който една жена би искала. По-скоро си вреди, защото и в миналия сезон имаше хейт срещу нея, а сега хейта е още по-голям. Просто не го разбирам. Един и същ модел. Това не знам дали не е и световен рекорд, но като абсурден такъв, не някакъв повод за гордост.
Спасява я единствено Марин, защото той поема основната вълна и така и трябва да бъде. Тя просто си изпълни договора и хонорарчето на нагласения и финал с удобния за това мъж. Тестът беше за Марин и той не го издържа. Ако беше истински мъж на място щеше да разкара Михаела по-рано, не да я лъже до финала. Другото му спасение беше откровен синхрон със зрителя:
''Вижте хора, влязох с отворено съзнание наистина, но не открих любовта и за това не искам да лъжа никого, включително и себе си и няма да направя избор'' и остава празен листа. Бам! Мартин го каза това в ПО, значи е можело. Ама Марин иска връзките на Бубето извън риалитото. Кисело е гроздето. И после за капак: ''Ние дори не опитахме'' един вид - написах Бубето, за да бия шута на Мишето, ама ние сме си само приятели.
Изключително нефелна постъпка. Като имидж страшно много олекна и се изложи много.

п.п. Всички надкасти са заснети вече, но Неделчо и Туджаров 100% са гледали последния епизод. Не си мислете, че не знаят развоя и пр. Просто няма да са гледали цирковете в Преди обед.

# 733
Пуснах си ПО, значи Марин с "адвокат", Михаела с мишена на гърдите! Излагат се! Бубче, ти наааай-много се излагаш! За Мартин да не отварям дума... Селяндур!

# 734
Мишето цял сезон обясняваше че ще е ок която и Марин да избере, защото не всичко е на всяка цена, но обърна палачинката в момента в който той не избра нея. Просто тя беше толкова сигурна че никоя друга няма шанс и Марин и е в кърпа вързан.  Изведнъж падна от високо и заряза маската която се опитваше да носи цял сезон (не винаги много успешно).

Мисля че Марин не е мислил че има друг избор освен да издърпа до края с достатъчно момичета за да има поне нещо за драгия зрител да гледа на финала. НН със сигурност не би го оставил по-отрано да ги елиминира. Някой да не смята че Нурджан е била там до края защото Марин я е искал там?  Човека се опита да обясни че е изпитвал някакво задължение да постъпи по начина по който постъпи.

Мишето да благодари на вселената че не се е оказала в ситуация в която да продължава да е несподелено влюбена, и да спре да отхвърля собствените си чувства за да се хареса на който е да е мъж. Заслужава да е щастлива, но ако не работи над това винаги ще има някой мъж да я тъпче до колкото тя му позволи - не всеки ще е като Марин, да се оттегли преди нещата да се задълбочат.

Общи условия

Активация на акаунт