Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 177
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ще ви чета после - много сте изписали.
Сега ще споделя бързи впечатления от снощния финал.
Крис и Елеонора- направо ги бях забравила тези двамата, толкова отдавна излязоха. Simple Smile Радвам се за тях и се надявам наистина да им се получи - да има сватба, деца, пътешествия, любов, от всичко прекрасно - по много!

Чикиментото си е чикименто - въздух под налягане. Имало било секс  - не бил това проблемът. Браво, браво, Стояне! Дето се вика - доволна е останала Илияна! Показал си се мъж, един вид. Ама да си мъж не означава само да може да вдигнеш едно нещо. Още много други неща се искат. Побърза да се изфука, че той бил казал репликата за раздялата -  ама пропусна да отбележи, че Илияна така и така била подхванала разговор в тази посока. Обаче той я изпреварил.  И сега за него си той е този, който е скъсал. Мъж, бе! Доказа се, един вид.

Михаела направи показнО как да разкараш гаджето за 1 месец. Момичета - водете си записки как НЕ трябва да се държи една жена с мъжете. Сервилна, угодна, скучна, чакаща, без  никакъв живец. Хубавка, да, но само това никога не е било достатъчно.

# 706
По-сервилна към мъжете ергенка от Любка аз не съм гледала в този формат, а съм ги гледала от Сезон 1

# 707
Щеше ми се да видя анализ за Маринския образ на вечно съобразителен псевдоемпат с наведната глава, който все имиджово съжалява като нацупен с биберон, но винаги мисли само за това как ще излезе и себе си, разбира се.

Но ми е още по-интересно какво ни подсказва за лирическия герой последният му пост по-долу. Предположения?

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 11:46 от sleuth

# 708
Мартин каза преди малко, че не е "сеирджия "и затова днес в Преди обед ще са Михаела, Любомира и Марин.🤦♀
Тази седмица ще му гостуват и останалите
Не ми се мисли ако беше

# 709
Попринцип не понасям жени като Даниела Рупецова, но ме кефи как бърка в здравето на мъже като Мартин, които имат много повече и по-гадни качества на характера от нея. Направо ми се издигна в очите тази жена. Той повечето ги докарва до рев, а тя не трепна и него докара до бяс.

# 710
Марин и Любомира бяха с много зачервени очи, дали са плакали малко преди предаването..
Михаела много настояваше да си тръгне, преди да дойдат, Мартин едва я спря. А брадичката й още малко и ще се пръсне от филъри.

# 711
Питам се кои мъже най-често си търсят сред жените само "приятелки" 🤔 😏👌 Всъщност се сещам

# 712
А, баш горните снимки са ми супер гейски.

# 713
Запис от участието на Марин, Миxaела и Любомира в "Преди обед":
https://www.facebook.com/reel/1428389115985030

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 12:31 от diziler

# 714
Друго интересно, Мартин попита Марин, дали Елеонора е флиртувала с него, той отговори, че според него, да. Мишето веднага спихна. Очаквам интересен подкаст с Марин, няма да си мълчи май

# 715
Леле малее, сезонът ще се развива след финала, ти да видиш🤩

# 716
Много  е грозно това разпъване на кръст на Марин.Човекът има право да направи ЛИЧЕН избор,какъв точно морален закон е престъпил?? Опитвал се е да се държи според изискванията на формата.Не е излъгал никого.

Беше протоколно любезен с Михаела. Просто трябваше тя да прозре това.

Не е негова отговорността да удовлетворява ОБЩЕСТВОТО.

# 717
Топъл, топъл приятелски Надкаст с Михаела:

# 718
Друго интересно, Мартин попита Марин, дали Елеонора е флиртувала с него, той отговори, че според него, да. Мишето веднага спихна.
Ами Еленора си флиртуваше, факт е. Марин също беше заинтригуван от нея, затова не мисля, че е гей.

# 719
Много грозно е това разпъване на кръст на Марин.Човекът има право да направи ЛИЧЕН избор,какъв точно морален закон е пристъпил?? Опитвал се е да се държи според изискванията на формата.Ами не е излъгал никого.
Не е негова отговорността да удовлетворява ОБЩЕСТВОТО.
Eргенът се излъчва във времевия пояс на турските сапунки и явно е наследил част от аудиторията им, та затова се очаква такова развитие винаги.

Общи условия

Активация на акаунт