Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 144
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 750
Мартин ми е по-интересен от Наум.
А днес също добре се справи и отигра трудната и неловка среща..

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 14:42 от Catfish

# 751
До колкото схващам, бившият на Михаела е пускал някакви слухове, Марин затова е ядосан.
Личи си, че съжалява, че е участвал. Както и че е фаворизирал Михаела.

Както написах, той около първата му целувка с нея изгуби интерес и си личеше.
Което е ок.
Но може би трябваше да даде повече крачка назад, не да продължава да е първа роза.
Но то и коя да остави до финал - Нурджан?
Но не може да го обвиняваме, че не се е влюбил. Сам каза, че е бил заплнен от това, че е влязла за него, че всички са казвали колко си отиват. Но, за Бога, тя освен Как си? друг въпрос не му зададе до онзи за брат му.
Отделно, нейното безгръбначно поведение го отблъсна. Още повече като е гледал и е видял, че пред него казва, че всичко е ок, а после на синхрон и с момичетата си излива всичко. Със сигурност е усещал, че тя лицемерничи с това колко е ок и това го е дразнило.

Аз си поддържам мнението, че най-готина комуникация имаше с Пламена, но визията ѝ не се вписва в неговата среда, а за него е важно какво щр кажат хората около него и тунингована визия не би била одобрена.
Алия и Мария го привличаха сексуално.
С Нора имаха тръпка, но знаеха, че няма какво да излезе реално и тя си се фокусира над Крис.
С Любомира имаха супер комуникация, пасват си като характери, но няма химия.

Пак казвам, Марин за мен е от мъжете, които са неспособни на моногамия, но това не го прави лош човек.
Да, сбърка, че фаворизираше Михаела до твърде късно. Но нима щеше да е по-ок да я избере, да я опъне няколко пъти и после да ѝ бие шута? Или още по-лошо, да остане с нея, да крушка и тя да е просто трофейна жена за общрството, която да се прави на Луда за зсбежките му, а да реве после сама или с приятелки?

Да не избере никоя го превръщаше в Алек 2.0. Така че избра Любомира, която знаеше, че ще го разбере.

# 752
Михаела не стана интересна за Марин, защото от самото начало се показа като хлътнала по него здравата, нямаше никакви изненади, обрати или каквото и да е, което да му задържи интереса там. Затова и се пробва с Алия, където видя огън момиче, нещо ново и различно, а после и с Бубето, която не знам как да я опиша, защото за мен е въз скучна, но явно човека просто търси разнообразие. Това, че Михаела още в началото му се поднесе на тепсия и вървяха сякаш са женени от 20 години, ѝ изигра лоша шега. Мъжете обичат да им се дърпаш, да е трудно, да има предизвикателства, така че развръзката беше предвидима.

# 753
  • София
А излизането н Чикито? После връщането му, Илияна дава жълта роза на оператора, после рИве за Чили, разлюбва операторчето…
Ние я обявихме за по-чикименто от Стоянчо…
А то май - Николов сценарист 😂😂😂

# 754
  • София
Отново се учудвам колко различно виждаме едно и също. По случайност гледах днес ПО, та видях очната ставка на тримата. Апропо, Мартин е ужасен, както си знаем, дай му сеири и компромати.

На мен ми стана жал за Марин. Изглежда изморен, наранен, явно са му дошли в повече "благословиите" от интернет идиотите. Макар че отново пое вината за развоя на събитията, каза, че явно не е преценил добре и не е бил готов за това предаване и явно си заслужавал епитетите, с което изобщо не съм съгласна. Нещото, което ми направи впечатление, е как рече "Ако не бях раздал осем рози, както ми казаха, а седем"; а също и когато Мартин го пита защо не е оставил празно листчето и да не избере никоя - той попита, "Аз защо ги целувах толкова през цялото време?" - "Ами защото си в такова предаване!" - "Именно..." Тоест непряко потвърди, че е имало сериозен натиск от продукцията как да се държи. И в комбинация с неговото нежелание да каже нещо напреки на когото и да било, плюс розовия облак, на който се беше качила Михаела...
Тя пък сто пъти каза, че била излъгана. Марин накрая не издържа и каза, че също е бил излъган, защото пред него е била една, а след това друга. Което, смятам че и ние тук обсъждахме, така че е прав. И изобщо Мишето не се държа на положение, уж продължила, уж вече ѝ минало, ама не искала вече човек като него и ѝ се искаше да избяга, когато дойдоха Марин и Любомира. Хайде, ще го отдам на това, че е млада и наивна.

За флирта с кака Нора - Мартин го измъкна това с ченгел, Марин не искаше да говори по този въпрос, ама онази клюкарка мирясва ли!

Не мисля, че Илияна е искала втори шанс от Гатев, тя го зачеркна още там. Вероятно той е имал предвид втория шанс със Стоян, който не се е получил, и нищо чудно.

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 14:06 от лято!

# 755
Сульо Марин трпябваше да я извика на разговор, пред камерите, както Пламен например обясни на Стоян, че се пренасочва към друг.
За това иде реч.
Ама у Сульо де толкоз акъл...изключително семпъл, симпъл иплосък като манталитет и изказ.

# 756
  • София
Марин, освен, че е красив, висок и с хубаво тяло е МЛАД. Много важно, че сега няколко дни ще го хейтят разни лели и чичовци от диваните. Младите мацки тепърва ще се избиват за него, така че да стисне зъби хейта да отшуми, а после ще започне да се радва на ползите от участието си. Подозирам, че скоро ще цъфне на някой билборд Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 14:08 от Lady Cassiopeia Duval

# 757
Спорен мен Марин се опита да отблъсне Михаела като ѝ разказваше за целувките и намеренията си към други, но тя беше прекалено разбираща. Може би, ако беше показала малко характер, щеше да привлече интереса му.

# 758
Това мъж да прави коментари за моментите си с някоя жена, бивши или настоящи, е толкова долно, че сигурно няма по-долно нещо в човешките взаимоотношения! Та тоя бивш на Михаела е дъно без да го познавам, а пък Марин, възползващ се от подобна информация да подмята разни неща, не е по-горе от онзи мухльо.

# 759
  • София
Всъщност Михаела се държи на ниво в Надкаст. Няма да преразказвам, сори, имам работа върху Ролан Гарос.
Значи, тя даже щади Марин и го защитава за някои действия и си личи, че не желае изобщо повече да чуе за Ергенът. Нито ще участва някъде в подохен формат и в никакъв друг подкаст няма да я видим и чуем по темата за Ергенът. Огорчена е много как са представени някои неща и пр. Цялото това нещо е било една мъка за нея.
Живна чак като започна да говори за колекциите си. Но да, като цяло нищо лошо не е казала за Марин, напротив. Освен в началото, първите 10, 15 минути бяха най-осъдителни, но и там няма нищо кой знае какво.
Най-важното е, че не се изкарва жертва.

Мартин обаче в Преди обед разбуни духовете, а този Надкаст е сниман преди него (както и на Марин) и може би за това ще видим техни олекотени версии.
Ако Марин направи грешката да плюе по Михаела в друг подкаст след време тогава вече може и да получи ответен удар, ако ли не, всичко ще си мине от днес за утре и бързо ще се забрави като сезона.

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 14:04 от Diavolo

# 760
Продължавам да си мисля , че Марин и Любомира са си заедно. Просто се прикриват .

# 761
Продължава да симпатизирам поотделно на Марин и Любимира, която не ми бе фаворитка в предния сезон. Осъзнати хора.

Добричкото Мише може да вкара човек в токсикологията.

И аз споделям същото непопулярно мнение.

Последна редакция: пт, 22 май 2026, 16:11 от Gloksinia

# 762
Вижда се, че за втора поредна година се разчита на злобната, назидателна и клюкарска същност на Мартин, за да се реанимира трупа на проваленото предаване. Не произведоха заслужаващо внимание съдържание, затова сега трябва бат Марто Вездесъщия да ръчка и рови и да се мъчи да създава сеирджийски бели бродници по сутрешните блокове. Николов е обиден на целия свят заради бездарието си и е готов да линчува пасивните си участници чрез машата си Мартин – все едно не ги е избирал той, не им е подавал разни етюди и не са играли по неговата свирка цял сезон...Както винаги, бяха пропуснати интересните хора и се заложи бити карти и изнасилен сценарий, вместо просто да се даде шанс да бъдат опознати повече хора и нещата да се случат по естествен начин.
А Марин се оказа обидно лесна жертва на обиграния Мартин тази сутрин. Много му личи, че се спихва когато не му се възхищават и е готов да ревне, че някой не го мисли за сваляч, хубавец, умник и играч. Профилът му в ИГ е пълен потрес: поне да не беше трошил парите на родителите си да се образова. Можеш спокойно да го приравниш с всяка кифла с 13 думи в речника, която едвам избутва гимназията и получава чифт ц*ци и нови джуки за бала. Недорасъл, нарцистичен, суетен. Не знам как оттук нататък може да бъде взет насериозно – емоционално, професионално, социално и всякак. Очевидно изобщо не е преценил за къде е и как изглежда подобно поведение на всеки нормален разсъждаващ човек. Дори Стоян излезе с повече позитиви от предаването от него, което ми се виждаше невъзможно до началото тази седмица.

# 763
А вие гледахте ли Крис в Not just his plus one подкаста? Това е едно момиче, което прави подкасти с българи в Бали.

# 764
  • София
Това мъж да прави коментари за моментите си с някоя жена, бивши или настоящи, е толкова долно, че сигурно няма по-долно нещо в човешките взаимоотношения! Та тоя бивш на Михаела е дъно без да го познавам, а пък Марин, възползващ се от подобна информация да подмята разни неща, не е по-горе от онзи мухльо.

Да. Не е мъжко това. Един истински мъж не би използвал подобни похвати. Но явно, че той е много, много незрял.

Общи условия

Активация на акаунт