Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 143 564
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 280
caradelevingne, искаш да кажеш, че Стоян е бил от "готините в даскалото"?!

# 2 281
pandorina, неслучайно е в кавички, може да прочетеш това мое мнение:
Все още ли живеем във времената, когато за "готин", както Стоян сам се провъзгласи, се счита някой, който публично унижава съучениците си? И необходимо ли е човек да бъде лично засегнат, за да отрича подобно булинг поведение? Самоувереността му бе натрупана на чужд гръб на хора, които по никакъв начин не можеха да се защитят.
Стоян сам се определи като такъв, явно в неговата глава "готин" е равнозначно на "були".

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 21:59 от caradelevingne

# 2 282
Леле! Благовеста е загубила и последната си капка останал мозък, щом е с този! Мале, мале…

# 2 283
Анонимно всички сме Social Justice Warriors Wink

Доколкото виждам, абсолютно всички тук са анонимни, включително и потребителят с личните нападки. Това по какъв начин пречи да изразя мнението си, подкрепено с впечатления от първа ръка?
Аз визирах и себе си Simple Smile

# 2 284
Наваксвам с подкастите и изненадващо с Румяна беше много забавен. Борсук е, но много симпатичен такъв.
Изслушах Крис при Кукушев и колкото и да ми се искаше да съм се подвела, нещо не ми звучи като мъж в щастлива връзка - не е говорил много за нея и точно това ме наклонява на тази мисъл.
Стоян при Дениз ще го слушам тези дни, тя успява да изкопчи любопитна информация, но не знам той какво ще даде.

Мисля да изчакам още седмица-максимум 10 дни да се изредят по всякакви вторични и третични подкасти и да правя тема Между два сезона. Току-виж излязла малко повече информация за "Любов в рая", за да има какво да пишем всъщност.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 22:28 от Clouded

# 2 285
Явно, да. Нищо хубаво не я чака Блага с този тип... да не го определям по-подробно, че ще се изразя по-лошо от което и да е були. Трябва да им слагат някакъв печат на челото на такива и жените да ги заобикалят на км.

Леле! Благовеста е загубила и последната си капка останал мозък, щом е с този! Мале, мале…

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 00:50 от Geri2000

# 2 286
  • Варна
С кого е Блага и коя всъщност е тя?

# 2 287
  • България
С какво е известен Андрей Едрев?

# 2 288
  • София
Участник в Острова на изкушението, или там как се казваше онази глупост преди сто години. После имаше някакви махленски разправии с жена си май, и си развяваше бебето, държейки го за крачето. Минавам по диагонал информациите за него, може да не съм съвсем точна. Някакъв редпилър, както се казва.

Благовеста е участничка в първия Ерген.

# 2 289
Андрей е от Островът на изкушението. Спомням си, че се беше забъркал с една Калина от изкусителките, която в последствие стана журналист/писател/редактор. Тогава беше с едно русо момиче Кики май беше, което всичко му прощаваше и страдаше. Нямам спомени, защото е било преди 100 години, ама май си падаше агресивен освен това. Сега от години върти бизнес на Бали. Пак от Островът на изкушението стана известен Филип от Бричка, защото имаше охкания с русата Златка.

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 00:19 от limoncella

# 2 290
С кого е Блага и коя всъщност е тя?
Блага, дето си свали гащите пред Виктор в първия сезон.
"Прясна" ни е, защото участваше и в "Любов в рая".

# 2 291
А сигурно ли е, че Блага е с него или просто са се засякли там? Защото аз видях само някакви снимки, рекламни, които е щял да и прави с Макадамия и това е, но може да пропускам нещо

# 2 292
  • Be realistic - plan for a miracle.
Гледала съм в тийн годините това с Островът на изкушенията... Едрев помня много ярко колко гнусно се държеше с гаджето си (тя не беше много в час също, но с такъв човек е лесно да изперкаш, а и беше повече от 10 г. по-малка от него), как я гаслайтваше, че никога не й е изневерявал, а беше и т.н., но най-гнусното беше когато стана дума за спонтанния й аборт, който се случва в тоалетната докато пишка, и като дошла разревана при него да му каже какво е станало, той й казал (предупреждавам, сериозен trigger warning!!!!):

Скрит текст:
"Те хората ги раждат, ти го изпика".

# 2 293
Ерген 3 Алек Младенов се оженил за адвокатката Царина Рускова. На сватбата била и Илияна Йотова:

ЛИНК

# 2 294
Едрев беше почти 20 години по-голям от гаджето.

Общи условия

Активация на акаунт