Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 142 919
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 235
Абсолютно никога Стоян няма да стигне до семейство. И скоро ще потъне и ще ни освободи от енигматичното си присъствие, защото нищо не става от него. Изключително противно човече...
100000% съгласна с това мнение. Съвсем скоро звездата му ще залезне.

# 2 236
Стоян
Самозаблудил се е, театрален и бездарен.
В началото, след първата вълна хейт, беше ми жал, даже го защитавах. След това и на мен почна да ми прави лошо впечатление. След "изгонването" му пак ми стана жал. Но след ПО, след всичките подкасти, след изявленията му е СМ...
Човека е абсолютен егоцентрик. Интересува се само от себе си. Влезна с огромно самочувствие, удари го реалността, имаше си нужда от почивчица, взе си я (разхождал се там по плажове, гробища..). Имаше нужда от мама? Мама прелетя 7000km. Получи внимание от жената която го обиждаше? Разбира се че ще си легне с нея(или каквото и да са правили ако е вярно) докато не е доизяснил отношенията си с Илияна. Разбра че хората май не го харесват - тогава те са сухари и скучни! (Негови думи)

Мисли се за артистичен и различен, но е толкова е неестествен, толкова криндж и неосъзнат, че е болезнено за слушане/гледане.
Мисли се за интересен, а всъщност е смешен. На всички!
Хората които не го харесвали били са сухари, скучни ..
Ееее, Стояне, неее, само сме пораснали и осъзнати. Твоето нито е забавно, нито интересно, нито артистично за хора над 13 години, даже и за седмокласниците е криндж и тъпо, обзалагам се. Нито им го препоръчвам.
Излез от филма в който си главен герой, че тази комедия става не смешна, а жалка.
И не се напъвай напразно, няма да стане интересно.
Не знам дали сте гледали гостуването му при Кукушев. Оооо, това беше болезнено 😖. Така го поднасяше, а нашия само се хили. Кукушев с неговите включвания и коментари (този път беше забавен) и Стоян само: "ее това беше добро", "това беше забавно".... По едно време май разбра че е дошъл да покаже колко е забавен, но до водещия стои като преглътнал бастун, че вече спря и да се смее. Започна да разказва колко е артистичен и талантлив, но нерсзбран когато правил бийтбокса/стихотворението... Кукушев взе и му прочете поема специално написана за него....и тук млъкна, стана му неудобно... Беше жалко, смешно и тъжно едновременно. Спрях го от неудобствие.
Следва Стоян при Алпер Чочев заедно с Бамби (момичето което прави имитациите) там тя изигра Стоян по-добре от самия Стоян. Беше в пъти по-забавна. Той само стоя като пън.
Може да ми се е присторило, но така ми се видя като че ли имаше момент в който разбра колко не е забавен самия той. И в двете ситуации. Даже не може да се включи с нищо. Просто мълча. А когато тя имаше опит за диалог просто си беше зяпнал като шаран на сухо. Беше болезнено, но изпитах удоволствие 🤭🤭 от кринджа.
Просто не му се получава.

# 2 237
Все още ли живеем във времената, когато за "готин", както Стоян сам се провъзгласи, се счита някой, който публично унижава съучениците си? И необходимо ли е човек да бъде лично засегнат, за да отрича подобно булинг поведение? Самоувереността му бе натрупана на чужд гръб на хора, които по никакъв начин не можеха да се защитят. В момента с целия хейт срещу него сам изпитва какво е чувството, или както се вика на чист български, he had a taste of his own soup. Явно наистина има карма и за тормозените това е някаква форма на закъсняла вендета.

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 12:20 от Модератор Никол

# 2 238
Нямам нужда да гледам суров материал, при положение, че момъкът сам си призна как мама му избирала жени в Инстаграм. Ако за някой това е нормално, аз не знам какво да кажа. Ергенът, обаче с всеки сезон, ми дава добавена стойност - кара ме да оценявам все повече и повече майката на приятеля ми.

# 2 239
Скрит текст:
Ами той Стоян не е обиждан само заради собственото си поведение по принцип. Голямата вълна на хейт към него сякаш започна след като Илияна излезе с "шокиращите си разкрития", в които нямаше нищо кой знае какво.

Това изобщо не е вярно. Стоян масово го подиграват още началото на сезона. И зрителите, и момичетата. Затова му се наложи да ходи да си почива - защото реалността го блъсна като товарен влак и не можа да я понесе.
Може, но не и с такава злоба.
И Стоян, и Марин отнесоха най-много онлайн тормоз заради Илияна и Михаела. То може да се види под видеата им в ТТ, кога започва сериозната вълна от помия. Аз не следя в другите мрежи много-много. На фб страниците на предаванията винаги има гадории писани.
Но пък явно са достатъчно здрави психически и емоционално, за да не им повлият обиди и тн. Или поне дано да са, защото няма смисъл да си го слагат. Така или иначе, ако някой иска да те научи на нещо, или да ти покаже, че имаш пропуск и при желание от твоя страна е добре да се поправиш, няма да ти пише "олигофрен", "педал", "халка"... че на всичкото отгоре неграмотно. Даже има и разни, които са ми попадали да коментират сезона и или да правят реакции и те са се разписали под видеата им - което си е стратегически правилно, опитват се да отклонят аудитория към себе си... Ама пак кофти да се гавриш и използваш други за тази цел.  
Затова и Илияна ми е толкова неприятна вече. Тя дори като каза в Надкаст за родителите на Стоян, че отнасяли хейт (тя не чете коментари иначе), така го каза все едно наистина е някакво възмездие за нея. Пък тя майката ги видя, че няма да ги бъде и просто й каза да му го каже. Ама то няма как и да му го каже и да бъде избрана на финала.

# 2 240
Майка му видя, че няма да го бъде, но според нея защото Илияна го залъгва. Тя не видя грешка в сина си. Майка му си го знае, че с никоя няма да го бъде защото тя е заела мястото на партньор в живота му. Стоян и каза "направи ли ти впечатление, че съм запомнил датата и на раждане". Демек...нали си ме знаеш, че..не ми дреме особено за никоя....та да, мама го знае, но Стоян все още не знае, че мама му е отнела шанса за нормална връзка.

# 2 241
  • София
Стоян и да го плюят, той ще си мисли, че дъжд го вали. Хич не го мисля аз него.
Хейт във ФБ има и винаги ще има - за съжаление. Няма значение кой си и какъв си. Една Дара я разкъсваха и продължават да я разкъсват - въпреки феноменалното ѝ представяне, успеха ѝ и това, че много хора откриха България на картата благодарение на нея. Та тоя Стоян ли, който не спира да се излага.

# 2 242
Е, те и за майката на Алек така казваха хората (а тя наистина прекали доста в определени неща), ама той с бебе и съпруга вече. Че и такава, която майка му като тип не одобряваше.
А и сестрата на Илияна също не видя грешка в нея. Нормално донякъде - близките обикновено мислят, че тяхното гардже е най-доброто гардже.
А тя не го ли е залъгвала? Колкото той нея, за да има какво с коя да се прави на енигматичен в предаването, толкова и тя него, за да бъде избрана накрая. Само не виждам защо й е било. Както и на Елеонора и други, които държат да станат Н1, ей така за да са станали.

# 2 243
Да не забравяме колко всички плюехме и колко хейт се изля към Алек от 3ти сезон, а той и на един подкаст не отиде, скри се в миша дупка. Не виждам защо да ми е жал и да изпитвам съжаление към човек, който доброволно обикаля вече 4ти пореден подкаст, за да рекламира най-вече тъпите си тениски и да повтаря едно и също като развален грамофон. Според мен той се кефи на това внимание - дали положително или отрицателно, затова и влезе в Ергенът, за да се рекламира. Кой най-много монетизира в момента участието си в този сезон на Ергенът? Стоян.
Всъщност е точно обратното. Единствен Стоян няма нито една реклама, нито един бранд не иска да се свърза с този странен човек. Дори и бетинг компаниите, които предлагат спонсорства на куцо и сакато от реалити предавания не са му предложили. Това, че се бута по подкасти и се мъчи да продаде тениска не означава нищо. Няма как да се говори за монетезиране по никакъв начин.

# 2 244
Стоян, на когото не му пукаше а за мнението на зрителите, защото били олигофрени? Същият тоя, който отговаряше на всеки един коментар, че и мама и тя  отговаряше? На тия хора ли не им пука за мнението на зрителите и щели да си правят каквото си искат?

# 2 245
И на мен ми е интересно защо се повтаря как Стоян успявал да монетизира Grinning никакъв бранд не се е асоциирал с него. Колко тениски реално си мислите, че е продал? Нищо няма да монетизира от 20 коментара, наричащи го мухльо. Имам позната, която печели някакви пари от готварска страница с хиляди последователи и коментари, но печели 30-40 евро на месец и тя генерира много повече активност от Стоян. Като гледам и подкастите, в които е бил не се доближават до гледаемост до тези на Илияна и Михаела, даже и на Марин, та дори не може да се похвали, че е ергенът предизвикал най-много интерес след предаването.

Монетизира толкова, колкото аз монетизирам във фейсбук пред 200-тата си приятели Grinning

# 2 246
Значи за Алек в крайна сметка човекът си има тип за жена. Майка му освен, че беше груба в крайна сметка уж се е кротнала. Но нека не забравяме основната разлика между жена му и Маги и Надежда - първата има кантора и с майка й са доста стабилно осигурени и явно тя си го дундурка малко като майка.

# 2 247
  • София
Не Царина, а майка ѝ има кантора. Царина не е адвокат, нищо че в интернет пространството така се пише. Работи в кантората на майка си, но няма адвоктски права.

# 2 248
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да не забравяме колко всички плюехме и колко хейт се изля към Алек от 3ти сезон, а той и на един подкаст не отиде, скри се в миша дупка.

А, отиде в подкаст, и жена си заведе даже Grinning Гледаше надменно, остави я предимно тя да говори, лошо няма, но ми е останал един ярък спомен как тя като каза "Такъв тип предаване е природно неестествено, защото къде го има това в природата жената да гони мъжа?!" и Алек одобрително-потвърждаващо издаде звука "Ммммм!!!!"
Беше толкова смешно, толкова силно когнитивно-дисонансно, че пищях от смях. Пич, ТИ отиде в това предаване, нацелува и наплюнчи 18 жени една след друга, а сега се съгласяваш покорно, че много неестествено било.
Между другото въпросния Алек и Царина се били запознали отпреди Ергена точно, та човека ако питате мен си е бил решил да излиза с нея и просто е искал да избута това вътре и да си излезе, за да я покани на среща.
Ех, къде се върнах...

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 юни 2026, 14:47 от Preggo

# 2 249
И на мен ми е интересно защо се повтаря как Стоян успявал да монетизира Grinning никакъв бранд не се е асоциирал с него.

Вие от какви брандове очаквате Стоенчо да получи обаждане? В Инстаграм акаунта му виждам колаборация с lunarаpilates студио, пост с ЮЛИ ТОНКИН(трагедия), реклама на Гранд хотел Терма със Симона, качва Трендиол линкове, качва на сторита определен фитнес и го тагва и тагва също 1-2 места, от които получава храна. Това какво е, според Вас? Естествено, че не го прави без да получава нищо в замяна. Сега може ли да ми кажете Крис, Марин и Гатев колко "неща"(да не са брандове) рекламират и да направим сравнение?

Общи условия

Активация на акаунт