Ергенът 🌹 сезон 5, тема #14: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 117 608
  • 2 381
  •   26
Отговори
# 2 355
Габи Бланко сигурно вече е на 10 небе ,че нейният Калоянчо не просъществува с кака му Маги.Trollface

# 2 356
Чакала пита директно Крис дали е бил нелегален, дали се е оженил за гражданство, защо са сгодени, а не живеят заедно, не е ли ревнувал на флирта на Нора и Марин (нищо конкретно не е отговорил), но не пропуснаха темата за приятелството между мъже и жени и дали срещу пари ще се навие да снима целувка докато е обвързан.

Любима тема им е Grinning И винаги вмъкват, че е невъзможно, освен ако единият не е грозен

# 2 357
Важното е да има торбички на Картие, Ермес и почивки, вие пък сега, ще му мисли тя с какъв мъж е…
А той всъщност с какво се занимава?

# 2 358

Тя е бременна.. октомври ще ражда.

# 2 359
Габи Бланко сигурно вече е на 10 небе ,че нейният Калоянчо не просъществува с кака му Маги.Trollface

Май се очакваше.. Но аз някак се разочаровах от Калоян. Дава вид на по-стабилен партньор, а е хлъзгав

# 2 360
Не ми се гледа Дениз, но някой каза, че едва го понасяла... Ами защо го кани тогава, едва ли се е самопоканил... Понасяш, не понасяш, предполага се, че трябва да си професионалист.
Това за Симона и хората, които се държат лошо, си е така. На мен не ми идва да прегръщам никакви гадняри. Но по принцип който се държи гадно, се бори с някакви вътрешни проблеми и слабости... и губи битката 😆
Дениз (много странно за мен) доста защитава жените и се издразни на Стоян точно в частта за Илияна и посещението на хотела, на което е спал със Симона. Не изглеждаше като да не се понасят, даже стана дума, че се познават от много години.

Аз харесвам Ясмин и Чакала, гледам му подкаста от самото начало и определено с нея е най-добре като доста често тя е най-адекватният събеседник в разговора. Не я намирам за глупава, напротив, доста по-зряла е в последните години и за човек, прекарал 50% от живота си в залата е доста информирана. Единствено ме дразнят как някакви клюки и фини информации ги забравят и преиначават, та често пускат фалшиво или старо инфо.

От всички "вторични" подкасти най-интересен ми е този на Анна-Мария, но качва най-рядко. Надкаст направо си го броя за официален подкаст, доста по-обрани са, откакто са партньори с БТВ.
И на мен ми допадат като дуо /Ники и Ясмин/ и често съм съгласна с изказванията на Ясмин "право куме в очи".

# 2 361
Не мисля, че е бременна Благовеста. Видях я в квартала, когато вече излъчваха Ергена и беше слаба, крехка и много, много младолика.
Тоя Андрей е токсичен. Надявам се да не е с него.

# 2 362
Дано да не е с този психопат.

# 2 363
Андрей Ердев беше довел едно младо момиче, наричаше я Кики до психически срив. Манипулираше я здраво, тя съвсем млада и неопитна, доста я изложи в онова предаване. Изключително антипатичен човек.

# 2 364
  • София
Оставям това тук Joy

# 2 365
Якото хотелче на ергенките - за тях има място, ама за който си плаща - няма.
https://vm.tiktok.com/ZNR7GEBHL/
А кой е този, дето вряка?

# 2 366
Някой, който си е платил и е направил предварителна резервация, и озовавайки се там, на място разбира, че резервацията му е анулирана.

# 2 367
Ауу, Стоян с работно облекло! Уби ми либидото за две седмици!

# 2 368
Чакала пита директно Крис дали е бил нелегален, дали се е оженил за гражданство, защо са сгодени, а не живеят заедно, не е ли ревнувал на флирта на Нора и Марин (нищо конкретно не е отговорил), но не пропуснаха темата за приятелството между мъже и жени и дали срещу пари ще се навие да снима целувка докато е обвързан.

Любима тема им е Grinning И винаги вмъкват, че е невъзможно, освен ако единият не е грозен

Не грозен, а (достатъчно) несексапилен/сексуално привлекателен за единия от приятелите. Според него трябва да си търсиш само сексуално непривлекателни приятели Sweat Smile

Само за бенефитс мисли. Laughing

# 2 369
Определено се надявам Блага да намери някой различен за себе си.
Не съм гледала това предаване, в което е бил като млад - явно е бил себе си и там този човек. Но...
Скрит текст:
Аз снощи го написах, но реших, че не е мястото за това тук и се самоизтрих. Но може да прочетете повече за промените в Семейния кодекс и правилата за споделеното родителство, за които той и други като него лобираха и постигнаха. Както и мненията и идеите му за ЗЗДН, заповедите за незабавна защита, кризисните центрове, ДН като цяло и тн. Има видеа в YouTube.

Общи условия

Активация на акаунт