🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 17🧿

• 29 562
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
Шнура, Принтера и Ко ... да се оправят, бе. 😁
А така, Ив Hands Muscle

# 706
Пешо го видяхме вчера колко се беше отразил на взаимодействието. 😂
100 бройки повече от миналата седмица.

И то при всичкия хейт, който отнесе, че е отишла по бельо в скъпарски ресторант в центъра на Мадрид. Имаше и дъмп и сторита....

Така е, обаче като им е грешна тактиката нищо няма да помогне.

# 707
# 708

Мерт е много добре, въпреки че пак се покри.

# 709
  • Яко в Матрицата...
Добро утро ☕

Къде Мерт скри менажерията? 😕😄

# 710
Здравейте, момичета!😊

Снощи жълтурите са хванали Серкан на концерт и са го питали коя актриса ще замести Афра. Забележете какви тагове са сложили под новината журналистите. Защо не сложат Пешо, ами намесват името на Мерт? Да си осигуряват взаимодействие с Пешо. 😏

Последна редакция: чт, 04 юни 2026, 07:34 от Lilia*

# 711
Добро утро, момичета,
Афра и Мерт все си вървят винаги двама винаги, независимо от новините, темите и т.н. Явно са комплект Stuck Out Tongue Winking Eye

# 712
Трябва да спрат да бъдат комплект, че те нали искат да се говори само за работата им.😁

# 713
Добро утро на всички, нека денят ви е прекрасен 💕

Лилия, защото знаят че Мерт им носи взаимодействие и затова използват него, защото както видяхме никой не се интересува от Пойзън

# 714
  • Яко в Матрицата...

Малко сериал, че реалът е много токсичен, нали така е модерно да се казва Joy

# 715
Така както не искат, така само за личния живот им се говори. Каква работа Joy
Трябва да спрат да бъдат комплект, че те нали искат да се говори само за работата им.😁

# 716
  • София
Направо умирам от яд, откъде го изкопаха тоя. Аз преди няколко дни търсих скорошните снимки, които му бях гледала, но се оказа, че жената е заключила акаунта си. Там беше все по купони, с чашка и наврян в жени.

# 717
Направо умирам от яд, откъде го изкопаха тоя. Аз преди няколко дни търсих скорошните снимки, които му бях гледала, но се оказа, че жената е заключила акаунта си. Там беше все по купони, с чашка и наврян в жени.

Пешо вече няма да прави така, защото Афра ще го е променила. 😂😁

# 718
  • Яко в Матрицата...
Все тая кой ще е Wink

# 719
Много интересно,че с вчерашния пост за Сейфер и Рибарче питат - вие с кой искате да посрещнете лятото. В същото време са написали - това е екипът, с който искаме да посрещнем лятото.
Като гледам в Х взаимодействието на този пост за Мармарис не е довел до кой знае какви резултати. Пак слаба работа.
Имам чувството,по мои спомени,че миналата година Селинчето донесе повече взаимодействие на Мерт отколкото сега Пешо за Афра. Да ги избират такива хора по-добре. Да приличат на нещо. Да има ефект от тях Joy

Общи условия

Активация на акаунт