🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 17🧿

• 29 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Наде, няма взаимодействие, защото АфРамските не коментират, а покрай вчерашните панаири около Морето, солотата на Афра, Мерт и Принтера са си намерили нова дъвка заради която да се дърлят, а именно кой на кого и с кого е изневерил преди години. Извадиха на тезгяха режисьори, актриси, актьори и боят продължава и днес. 🙄

# 721
Мале,Лили, ужас Open Mouth
Това са хора без работа. Кой ще седне да се занимава да вади сто години назад кой с кого.

Едно хубаво колажче Simple Smile
Продължавам с лятното настроение

# 722
  • Яко в Матрицата...
OGM имат сериал да продават, така че ще има да пускат снимки и други въдички та пушех ще се вдига. Взаимодействието е на втора линия Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юни 2026, 12:55 от Reni 🧿

# 723
# 724
Влюбих се в тази свобода и игривост, които Мерт вдъхна в интрото на Ферит.

# 725
  • Яко в Матрицата...
Първите серии бяха много хубави, Ив. Някой пита по-назад за любима серия. Моите са първите 7 серии.

# 726

Продължават да са на първо място сред сериалите по Дисни. 😎 От 3-ти юли тръгва и в Испания.

# 727
На мен целият 1-ви сезон на Рибарче ми е любим. Няма епизод, който да не харесвам. И хубавите моменти между Сейфер,и лошите, скандалите. Всичко ми харесва от целият първи сезон.

# 728
  • София
ББСО е влязъл днес под номер 10 в Чили, ще излезе, че Мерт има повече фенове там, отколкото на Балканите.

Между другото като за акаунт на ОГМ, взаимодействието на вчерашните снимки е много високо, много пъти повече преглеждания над всичко друго, свързано с техните текущи проекти. Аз зарази това очаквам нови циркове с Пешо тези дни.

# 729
Наги Heart
Хакуна Матата

# 730
Тъкмо с това идвах. Дори ще си позволя да кача един туит на Лейля.

На Афра й пожелавам успех ,очаквам я през новия сезон аз в наистина много силен проект. Нядявам се и Мерт да го последва това. 
Сега от сериала трябв да си сменят й корицата

# 731
  • София
Хем има много взаимодействие, хем няма коментари. Хората са на линия, но не пишат. Само солотата си се карат по цял ден за неща от преди 100 години.
Сетих се днес за онези НГЛ, че до два дни ще има новини, че Афра ще се включи в проекта на Къванч. Поне да знам, че на тази й пишат глупости и да не я чета повече Sunglasses
Новата тема е готова, след малко я пускам Simple Smile

# 732
# 733
  • Яко в Матрицата...
Хем има много взаимодействие, хем няма коментари. Хората са на линия, но не пишат. Само солотата си се карат по цял ден за неща от преди 100 години.
Сетих се днес за онези НГЛ, че до два дни ще има новини, че Афра ще се включи в проекта на Къванч. Поне да знам, че на тази й пишат глупости и да не я чета повече Sunglasses
Новата тема е готова, след малко я пускам Simple Smile
Покрай хаоса в Морето какво ли не извадиха...  Направо съм в шок какви неща пазят Joy

Скрит текст:

Дениз и Фуркан...

# 734
Тази снимка ми става любима
Дениз и Фуркан са били гадженца ли ,бе 😄

Общи условия

Активация на акаунт