Установяване на бременност

• 614
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета. Много съм притеснена и бих искала мнение от хора, които са минали през подобна ситуация или разбират повече от ранна бременност, hCG и ехографски измервания.

Последна менструация: 22.03 (първи ден) Предполагаема овулация 4-6 април.

Имам следните изследвания:

27.04 → hCG 439

30.04 → hCG 1320

След това имах няколко ехографа:

11.05

CRL ~4.7 mm

отговаря на 6+1 г.с.

има сърдечна дейност

13.05

CRL ~5.5 mm

около 6+2 г.с.

17.05

CRL ~10.1 mm

около 7+0 г.с.

пулс 119 bpm

Лекарите казват, че бременността се развива нормално.
Причината да се притеснявам е, че имам полов контакт:

на 03.04 (Партньор 1)

на 11, 12 и 14 април (Партньор 2)

Опитвам се да разбера според:

hCG стойностите

CRL измерванията

гестационните седмици

кое зачеване изглежда по-вероятно.

Според вас:

възможно ли е бременността да е от контакт на 03.04 при тези резултати? (Възможно ли е при полов контакт от 03.04, като няма следващи контакти с този партньор 1, да изглежда като бременност, която се развива седмица по- късно?)

възможно ли е ехографът/CRL да греши с около седмица?

или по-скоро всичко сочи към по-късна овулация и зачеване след контактите 11-12 април?
Всички лекари твърдят, че овулацията е била по- късна, бременността се развива съвсем нормално и зачеването се е случило около 11-12 април.

Ще съм благодарна на всякакви мнения и личен опит, защото много се притеснявам. ❤

# 1
Ако не възнамеряваш да си признаеш и след раждането да се направи ДНК-тест, бащата е този, който ти изнася да е. Съжалявам, но е така...

# 2
Мисля по същия начин ….

Ако не възнамеряваш да си признаеш и след раждането да се направи ДНК-тест, бащата е този, който ти изнася да е. Съжалявам, но е така...

Малко встрани, но по същата тема - дете се гледа с любов, дори да не е от 2мата родители заедно, трудно е, но не е невъзможно.

Истински трудно е обаче да се гледа в лъжи. И вярвам, че всяка истина рано или късно изплува.  Признай си сега. След време ще е късно и би значило тежки травми за доста хора така като гледам, и най- вече за най- невинния в тази ситуация - детето.

# 3
Здравейте, момичета. Аз вече съм говорила за ситуацията и съм си признала грешката. Не бих могла да крия и да премълчавам подобно нещо дълго време. Просто в момента и двамата с партньора ми се чудим как да постъпим в ситуацията, защото не бихме искали да махнем наше дете. Затова и публикувах резултатите, защото от 4-ма различни лекари получаваме един и същи период на зачеване - 10-14 април, но съмнението все пак стои, защото при мен цикъла винаги е бил редовен и е странно как и защо точно в този период овулацията е била късна, което е довело и до по- късно зачеване.

# 4
Защо не направите ДНК тест за доказване на бащинство? Доколкото чета можете да го направите след 9-та г.с.

# 5
Според мен лекарите са прави.
При двете ми бременности бях с ранна овулация (буквално първия "чист ден") знам и трите деца кога са заченати, точна дата. И тримата вървяха напред от началото.

# 6
  • София
След 9 г.с. може да се направи генетичен тест и да се изясни въпросът.

Общи условия

Активация на акаунт