Обновяваме BG-Mamma. Искаме да го направим заедно с вас

• 8 471
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Преди бан винаги има предупреждение. Знаеш си. Не е така изведнъж.
И първо се започва с краткосрочен. Ако пак не се вразумиш, втори временен, после вечен.

# 196
  • България
Забраната за участие във форума да е само за групата, в която виновникът е извършвал нарушенията.

# 197
  • София
Забраната за участие във форума да е само за групата, в която виновникът е извършвал нарушенията.

Или в темата.

# 198
  • София
Доколко е важно за вас да имате информация колко и какви коментари са изтрити и защо? Важно ли е да знаете кой е бил авторът на изтрития коментар? А когато става дума за дискусии, при които се налага изтриване на цяла поредица от 5-10 и повече коментари?
За мен е важно да се знае причината за изтриването, защото ще е някакъв вид обратна връзка. В момента се задават много такива въпроси и не всички получават отговор, което е малко неприятно, защото излиза, че се отговаря избирателно. Наясно съм, че модераторите не са длъжни да се обясняват, но просто се създава погрешно впечатление, когато все пак отговорят на някои въпроси, а на други - не. По този начин ще се разбира кое правило е нарушено и няма да се влиза постоянно в такива дискусии.
А дали няма да се влиза в такива дискусии? Не вярвам обосновката сама по себе си да ограничи конкретен вид дискусия, ако тя е в разрез с правилата. Да, може да има кратка нотификация, поясняваща причината за модераторската намеса при изтрит пост, но едва ли това ще бъде фактор, който реално да лимитира нарушенията. Когато е налице нарушение и се влиза в подобни дискусии, дори и косвено, трябва да е ясно, че независимо каква нотификация бъде дадена впоследствие, дискусията следва да бъде модерирана

# 199
  • София
1. Липса на бърз бутон за скрит текст в мобилната версия.
2. Ограничаващите 5МБ за размер на снимка. Има решения с които форумите я свалят в някакви граници без да я отхвърлят директно. 
3. Забраната за ползване на темите за Лидл и booking за търсене и предлагане на кодове и купони.
4. Неефективна търсачка.
5. Цитат на цитат на цитат... В други форуми автоматично се зарежда само последния и чаршафът изчезва автоматично.

# 200
  • Berlin
Забранено ли е за booking, не знаех, къде го пише?
Значи +1 за това.

# 201

2. Ограничаващите 5МБ за размер на снимка. Има решения с които форумите я свалят в някакви граници без да я отхвърлят директно. 

Чудесна идея и елементарна за реализация. Ако е по-голяма се ресайзва преди да се запише.

# 202
  • Бургас

О,да! Това задължително трябва да присъства!

# 203
То хубаво да присъства, но мобилната версия е с по-малко функции по принцип. Иначе и аз искам. Както и отписване от теми.

# 204
щом на ръка може да се скрие текст, не вярвам да е много сложно да има бутон.

# 205
  • София
3. Забраната за ползване на темите за Лидл и booking за търсене и предлагане на кодове и купони.
4. Неефективна търсачка.
5. Цитат на цитат на цитат... В други форуми автоматично се зарежда само последния и чаршафът изчезва автоматично.
6. Възможност за уголемяване на снимки в мобилната версия.
7. Възможност за избиране на поредица от снимки и качването им заедно. Сегашното качване на снимки е много мудно.
8. Функцията Сподели се дублира ( според мен ненужно ) като бутон отдолу и от точките горе.

# 206
  • Пловдив
Да има възможност да се търси в самата тема.

# 207
4. Неефективна търсачка.
6. Възможност за уголемяване на снимки в мобилната версия.
7. Възможност за избиране на поредица от снимки и качването им заедно. Сегашното качване на снимки е много мудно.
8. Функцията Сподели се дублира ( според мен ненужно ) като бутон отдолу и от точките горе.
+ 1 за увеличаването на снимките.

# 208
  • Пловдив
Какво ви затруднява най-много в настоящата платформа?
Последните дни особено, постоянно бъгва през телефона - тръгва да зарежда и стои бял екран надолу.
Търсачката! Определено трябва да се поработи по нея - не е никак ефективна.
Иначе като цяло, няма нещо, което да ме дразни толкова... Може би, бърз бутон за скрит текст би ми бил много полезен.

Какво ви липсва?
Бутон за скрит текст Joy И старите емотинки, особено онова зеленото човече Heart

Кои проблеми трябва да решим първо?
Това с бъгването!
И по възможност - действително работеща търсачка.

С какви функционалности бихте искали да разполагате?
За мен би било страхотно, ако при споменаването на даден потребител, той получава известие, по някакъв начин.
И бутони "харесвам" и "не харесвам", различни от този "полезно" в момента.

# 209
  • Berlin
Само да вметна, че “полезно” е добра идея - иначе постоянно търся в интернет рецептата за добруджанките или баницата с майонеза от форума. 😂 А така, като ги маркирам “полезно”, знам къде са.

Общи условия

Активация на акаунт