КАУФЛАНД - тема 81 ЛЯТНА 2026

• 47 463
  • 721
  •   3
Отговори
# 705
  • София
Да, така е - има още 3 дни да се активира Simple Smile

# 706
Аз пък скоро пътувах и ползвах отстъпката към SDI. Добре ми дойде.

# 707
  • Бургас
Този гел за пране Chanteclair на 4.99 евро, хубав ли е?
Не съм използвала нищо на тази марка.

# 708
Да, много ми харесва на мен. Винаги го следя на 50% и се запасявам. Имам 2 в момента.

# 709
  • Бургас
Благодаря ти, Дева! Мисля да си взема от двата вида да го тествам.

# 710
Ползвам за бяло със зелената капачка и за цветно с лилава. С марсилски сапун не съм купувала.

# 711
  • Бургас
Точно тези двата са на промоция тази седмица!

# 712
И с марсилския сапун е хубав, но съм го използвала преди години в Италия.

# 713
  • Варна
Здравейте , в не хранителната брошура има два вида пила за нокти , има ли някой една от двете да сподели мнение .
Искам я за домашно ползване лично за мен , ще свали ли лак от ноктите ?

# 714
Геврекът с маслинова паста има ли го наличен по вашите филиали?
Вкъщи много го харесваме и когато купя после Кауфланд вземат, че ми пратят и купон за отстъпка, обаче колкото пъти съм отишла и то в различни магазини, все го няма наличен или най-много една бройка да заваря.
Всякакви други закуски има, включително и същия геврек във варианта с шоколад, но не и този с маслините. Та ми е любопитно, толкова много фенове ли има или просто по малко бройки пекат?

# 715
  • София
Аз също много го харесвам и рядко го откривам. А в нашия филиал (Т. Каблешков) 2 пъти ми се случи да взема и да се окаже с шоколад (на етикета си е с маслинова паста) .

# 716
Аз също много го харесвам и рядко го откривам. А в нашия филиал (Т. Каблешков) 2 пъти ми се случи да взема и да се окаже с шоколад (на етикета си е с маслинова паста) .
О, да, и аз веднъж така взех от сладкия и всъщност така разбрах, че изобщо има сладък. При нас ги бяха омешали и после като закусвах, все се чудех какъв ще ми се падне. Joy Joy Joy
Точно тогава беше и единственият път, в който заварих повече бройки, но явно точно заради това е било, понеже са ги смесили. Иначе и сладкия е доста хубав, не е с много шоколад, но ние предпочитаме соленко.Blush

# 717
Ау, това е много мръсен номер - искаш маслини, получаваш шоколад. 😬

# 718
Така ли изглежда?

Никога не съм ги виждала, но щом е хубав ще го потърся и аз.

# 719
Нов Кауфланд се задава в Овча Купел

Общи условия

Активация на акаунт